Къде в Бургас (14)

• 54 510
  • 421
  •   1
Отговори
# 60

Това на сайта май е дискотека. Някой чувал ли е за руски ресторант с такова име?

# 61
  • у нас

Това на сайта май е дискотека. Някой чувал ли е за руски ресторант с такова име?

там не е ли р-т Руски романс  newsm78 Тези дни ли са го направили това  Rolling Eyes

# 62

Не е дискотека, кафе-клуб е, намира се до руския ресторант "Руски романси", който мисля обаче, че вече не работи.

# 63

Не е дискотека, кафе-клуб е, намира се до руския ресторант "Руски романси", който мисля обаче, че вече не работи.
Аз мисля, че е на мястото на Руския ресторант  Peace

# 64
Егати дезинформацията - прочетох във вестника, че Тони Димитрова си празнувала рожденния ден в Руския ресторант "Мафия" (буквално така пишеше) и черпавала гостите с водка, пелмени и други отбрани руски мезета, защото като била на концерт в Русия много й харесала кухнята. Та бях намислила да водя благоверния си на такъв ресторант, защото и той е голям ценител на руските манджи, ама май ще излезе, че руски ресторант в Бургас няма ....

# 65
И аз съвсем се обърках Crazy

# 66
Може и да бъркам, но руския ресторант беше на мястото на ресторант "Къщата", който след това беше ресторант "Хемингуей", пак на Рилска. Вероятно този клуб Мафия е до него. Вече и аз се обърках. Затова проверка на място най добре. Peace

# 67
Знаете ли от къде мога да купя,  защитни лепенки за ъгли.
Чудя се къде да търся по детските магазини, домашни потреби или от всичко за майстора.

# 68
Чудя се къде да търся по детските магазини, домашни потреби или от всичко за майстора.

Ако имаш предвид от тези, които се слагат за да не си удрят дечицата главичките - по детските магазини има - в Щъркела, в магазина на Чико на Богориди, в Синдито, в Бамболиното Peace

# 69
Мерси за бързите отговори.

А за боулинга в МР само съм чувала , но не бяха особено ласкави отзивите.

Намира се в посока битака , като се спуснеш от бензиностанция Лукойл , има клон на Алфа банк в една нова кооперация , та там бил и боулинга.

# 70

Ако имаш предвид от тези, които се слагат за да не си удрят дечицата главичките - по детските магазини има - в Щъркела, в магазина на Чико на Богориди, в Синдито, в Бамболиното Peace
Благодаря  Hug

# 71
Моля, ако някой има информация за добър учител по математка в Бургас да сподели.
Интересувам се за 13 годишната ми дъщеря, която е 7 клас и днес ме изненада с една тройка на класната си работа по математика ... а уж ще кандидатстваме...
Доверих й се за първия срок, че всичко било много ясно и щяла да се справи сама, но... уви. Очевидно имаме нужда от помощ.

Ще съм ви благодарна, ако ми помогнете с информация и телефони на добър, строг и взискателен математик, който да може да се справи с мързеливата ми госпожичка...

# 72
Мацки някой да знае дали някъде продават в Бургас обиколници на тази фирма http://adnansayki.com/burakbaby/main.html

# 73
или някъде из България

# 74
Не съм писала от доста време, но пак имам нужда от вашата помощ: Знаете ли нещо за дерматолог Андреева (Св.София, но май ще напуска) добра ли е, става въпрос за някакъв пилинг за премахване на пигментни петна? А ако знаете друг дерматолог в Б-с от който сте доволни ще съм много благодарна за всяка информация 
Аз съм доволна от д-р Джорова, но май  вече е малко късно да започваш поредица от процедури, февруарското слънце е доста коварно

Общи условия

Активация на акаунт