Къде в Бургас (14)

• 54 558
  • 421
  •   1
Отговори
# 75
Моля, ако някой има информация за добър учител по математка в Бургас да сподели.
Интересувам се за 13 годишната ми дъщеря, която е 7 клас и днес ме изненада с една тройка на класната си работа по математика ... а уж ще кандидатстваме...
Доверих й се за първия срок, че всичко било много ясно и щяла да се справи сама, но... уви. Очевидно имаме нужда от помощ.

Ще съм ви благодарна, ако ми помогнете с информация и телефони на добър, строг и взискателен математик, който да може да се справи с мързеливата ми госпожичка...
здравей,
аз съм завършила математическа гимназия преде 7-8 години и си спомням че само г-жа Надя Николова можеше да ме накара да уча и решавам задачи Simple Smile

# 76
  • Varna
Здравейте, отвори ли Бургас плаза. Търсих инфо, но не намерих.

# 77
Здравейте, отвори ли Бургас плаза. Търсих инфо, но не намерих.

Не.

# 78
А последно каква е информацията ?

Последно беше 16 Февруари или по-късно ?

# 79
  • London, baby
Къде ще е Бургас плаза? Сефте чувам.

# 80
  • По света и У нас
Мацки някой да знае дали някъде продават в Бургас обиколници на тази фирма http://adnansayki.com/burakbaby/main.html

Не съм виждала такива обиколници  Thinking ... най-лесно е директно да им пишеш на мейла, като ги питаш дали имат представители в БГ и за техни контакти тук  Peace
Другият вариант е в случай, че ти допадат е да хвърлиш един поглед на тези тук:
http://www.mariadesign-bg.eu/collections-bebe-2009-char.htm
http://www.mariadesign-bg.eu/collections-bebe-2009-patchwork.htm
Разбира се стига и цената да те устройва  Peace
Български са, На малкият съм поръчвала вече два спални чувала от там  Peace и съм доволна  Peace
Може ти да си комбинираш цветове + апликация .... от каталога им /ако имаш път към София .... мадамата може да ти покаже и допълнителни картинки на Дисни герои  Peace/ ...Нашите два чувала са с Мечо Пух  Mr. Green

# 81

Под Техномаркет и Светомаркет до Автокъщите ще е мол-ът.

Но дали ще е Бургас плаза  newsm78

# 82
Трябва ми свестен дърводелец, искам да сваля лака на една кошара и да я боядисам в бяло.

# 83
  • London, baby

Под Техномаркет и Светомаркет до Автокъщите ще е мол-ът.

Но дали ще е Бургас плаза  newsm78
Да, за това знам, ама дали е едно и също?  Thinking

# 84
  • БУРГАС
Здраврйте момичета знаете ли откъде мога да си намеря карта на Памперс за играте им.Някой сдобил ли се е.

# 85
  • Paris
А последно каква е информацията ?

Последно беше 16 Февруари или по-късно ?
2 март.

# 86
  ........
  Грешка, сори! Simple Smile

# 87
много се извинявам,но неможах да намеря къде да си пусна въпроса,затова се обръщам тука,знае ли някой добър очен лекар,ходих в младост но не ми помогнаха.благодаря предварително.  bouquet

# 88
много се извинявам,но неможах да намеря къде да си пусна въпроса,затова се обръщам тука,знае ли някой добър очен лекар,ходих в младост но не ми помогнаха.благодаря предварително.  bouquet

Кузнецов. На "Рилска" му е кабинета, след предварително записване.

# 89
  • Бургас
Вместо запис да каже,че в един специализиран в-к за строителството имаше статия  за бургаския МОЛ и даваха пусков срок 2010 г  и ,че щял да бъде тип открит със стъклен таван .Това го четох началото на седмицата,да не би само Кауфланд да отваря сега  newsm78 

Общи условия

Активация на акаунт