Къде в Бургас (14)

• 54 570
  • 421
  •   1
Отговори
# 90
по въпроса за мол в бургас който се намира наистина до техномаркет и светомаркет казва се бургас плаза в него ще има много магазини/карфур манго сваровски дъглас и мн,мн други/ и заведения отваря през март със сигурност но на коя дата не се знае
казвам ви това защото ще работя в един от магазините  Wink

# 91
  • Paris
Вместо запис да каже,че в един специализиран в-к за строителството имаше статия  за бургаския МОЛ и даваха пусков срок 2010 г  и ,че щял да бъде тип открит със стъклен таван .Това го четох началото на седмицата,да не би само Кауфланд да отваря сега  newsm78 
Това е следващия МОЛ, който ще бъде в центъра.

# 92
  • Бургас
Ох, аз пък се пообърках вече - Карфур беше Бургас плаза, нали? За него вече разбрах къде ще е.  А Кауфланд къде ще е пък? И кога ще го откриват и него?

# 93
  • London, baby
Ох, аз пък се пообърках вече - Карфур беше Бургас плаза, нали? За него вече разбрах къде ще е.  А Кауфланд къде ще е пък? И кога ще го откриват и него?
Оказва се, че Карфур е Бургас плаза. А Кауфланд е до Практикер, под Славейков.

# 94
  • Бургас
Вместо запис да каже,че в един специализиран в-к за строителството имаше статия  за бургаския МОЛ и даваха пусков срок 2010 г  и ,че щял да бъде тип открит със стъклен таван .Това го четох началото на седмицата,да не би само Кауфланд да отваря сега  newsm78 
Това е следващия МОЛ, който ще бъде в центъра.

За Мол-а Изгрев ставаше въпрос в статията.В червеното съм объркала - Карфур исках да кажа.

# 95
Чета и имам чувството, че не съм от Бургас.
Нищо не знам аз. Mr. Green

# 96
по въпроса за мол в бургас който се намира наистина до техномаркет и светомаркет казва се бургас плаза в него ще има много магазини/карфур манго сваровски дъглас и мн,мн други/ и заведения отваря през март със сигурност но на коя дата не се знае
Най-накрая точна информация newsm10

Информирай ни и по-нататък като ти съобщят нещо ново  Peace

# 97
  • Бургас
Аз.като му гледах проекта на Мола.стъклен таван нямаше,да не става въпрос за друг мол?По проект и в крайморие ще има мол.както и в меден рудник. А за Бургас плаза много ми се вижда.като време до 2010г.Трябваше да отвори на 06,12,2008г,големи неустойки ще плащат ако отвори 2010г.Надявам се скоро да отвори,че нищо няма по-тези магазини.Вчера ходих да купувам подарък на племенника,насреща ми само надути продавачки.

# 98
Здраврйте момичета знаете ли откъде мога да си намеря карта на Памперс за играте им.Някой сдобил ли се е.
Аз си взех карта от Полиема на Богориди   Simple Smile

# 99
  • По света и У нас
Здраврйте момичета знаете ли откъде мога да си намеря карта на Памперс за играте им.Някой сдобил ли се е.

Тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367168.0
пише в Полием, Синди, Тема  Peace

dafi_di - палавата монахиня вече ти е отговорила - Д-р Сегрей Кузнецов  Peace Аз само да добавя ул.Рилска 39 на ъгъла с Асен Златаров. Имам часове, но не знам до колко са актуални  newsm78, затова ето телефони: 824117, 0888 684897р

# 100

dafi_di - палавата монахиня вече ти е отговорила - Д-р Сегрей Кузнецов  Peace Аз само да добавя ул.Рилска 39 на ъгъла с Асен Златаров. Имам часове, но не знам до колко са актуални  newsm78, затова ето телефони: 824117, 0888 684897р

Ей, каква си точна. Simple Smile
Пък аз живея на 5 крачки от него, а не можах да възпроизведа точния адрес. Blush

п.с. Само да добавя, че работи и с касата.

# 101
В кой? Simple Smile

# 102
не казвам Laughing Heart Eyes

# 103
 Странно.
 Ти си знаеш.

# 104
     От къде да купя хубава кошница подходяща за бутилка вино и шоколад?  newsm78  /вече съм на вълна 14-ти февруари  Laughing /

Общи условия

Активация на акаунт