Отговори
# 135
  • София
Simple Smile Няма да стане така, Били. От 1-ви март почваме - първо подчертаваме учебниците, после четем месец преди изпита сериозно Simple Smile
Това поне е моят план, да видим...
Иначе и аз още се ослушвам - ходим с малкия на театър и кино съответно в събота и в неделя (или на Витоша), та не намирам време. Но това е нож с две остриета, защото все пак времето предстои да се затопли и хептен няма да ми се седи у нас   Embarassed  камо ли да чета   Rolling Eyes

# 136
сега ме е обхванала творческа ....няма ми я думата...и шия ли шия...
много обичам да си правя чанти от стари дънки...а  сега от едно пуловерче което се разтегна на деколтето си направих жилетка...и от една жилетка дълга я отрязах и стана секси жилетка до под гърдите..поне това като направя ще снимам да ви се похваля...поне нещо полезно да съм направила...
ианче имам време да чета, понеже Катерина ми оставя възможност...ама ме мързиииииииииииии...

# 137
 Embarassed  и аз съм го ударила през просото с четенето..реших да отложа държавния за октомври-сега се радвам на детето си, ходим по-разходки Heart Eyes след 1 месец ще се пренасяме в ново жилище, занимавам се с обзавеждането  Wink
Лек ден на всички!

# 138
Момичета добро ви утроооо  Hug

аз приключих с лекциите и ще започвам с ученето Mr. Green без днес, че трябва да вкарам ред в къщата и да си видя малкото диване Heart Eyes

# 139
Днес е един прекрасен ден за нашето семейство! Нека ви почерпя за здравето на моята пораснала дъщеричка и на моя чудесен мъж, който днес прави 36 години! Нека все така ме радват!

и нещо сладко:

# 140
evelinar ,да са ти живи и здрави рождениците и много да те радват!

това е за малката принцеса Hug
а това е за теб

# 141
evelinar живи и здрави и много да те радват Hug

# 142
Момичета Весели празници txtloves newsm76 Wine Glass Drunk

вие много учите бе, никакви ви няма Sunglasses

# 143
Хич и не уча, само си почивам и се занимавам с детето. Баща й още го няма и сме си двенките диви и щастливи. От понеделник започвам втория семестър.

# 144
Аз още съм на очни... нямат край... издивях вече  Crazy
В петък имам още един изпит, а съм напълно изтощена.  Sad

# 145
 Стискайте ми палци за утре,че имам голяяяма нужда ooooh!

# 146
Ще стискам newsm10
Само ще те помоля да кажеш утре как е минало, понеже живо ме интересува.

Аз оставих за вторник понеже ми изникнаха непредвидени обстоятелства.

# 147
Както казва един приятел: стискаме палците и даже ще ги залепим с тиксо за по-сигурно  Hug

# 148
имам пак 2
падна се:1 анализ  приходи 2 анализ на фин и извънредни приходи
зад.44 стр65
отивам да си ближа раните Cry

# 149
Леле, много гадно, съжалявам Sad

Аз исках да питам дали бяхте много хора, побрахте ли се в залата и той през цялото време ли стоеше в стаята?

Общи условия

Активация на акаунт