Отговори
# 195
Здравейте, ако може да се присъединя към общността  Simple Smile
Аз съм временно прекъснала, но ми предстои да  започвам 4-ти курс в ТУ-варна, и ако имам късмет и магистратура.
Ще ми е приятно да си общуваме Hug

Съжалявам за вашата състудентка Cry

# 196
  Cry  Flowers Rose

didi-23 добре дошла

# 197
и аз се присъединявам към вас Simple Smile
разбрах че съм бременна точно вечерта преди първия ми изпит зимната сесия и като по чудо си взех всичките изпити без нито една поправка Simple Smile
3ти курс в ТУ-София съм - индустриален мениджмънт
и пак 3ти в НБУ- аудиовизуална журналистика Simple Smile

живот и здраве септември трябва да родя.. и хич не ми се иска да прекъсвам... надявам се че ще се справя

съжалявам за горкото момиче  Hug

# 198
Съжалявам и аз   Cry

# 199
Здравейте мами!
Аз на бРъз отчет (както казва баба) - взех изпитите, по-точно дадоха ми ги, но поне бях чела, не съм се излагала (много)  Mr. Green
Оказва се, че имам ненасени протоколи, та сега пак ще ходя в София да ми нанасят оценки... Оставям бебето тук с татко му, всичко ок, ама диването като не ще да пие ни вода ни кърма и се обезводнява леко (спира да пишка за ден-два) и после е запечен от кашите и пюретата  ooooh! но няма начин.
В понеделник пак ще го оставям, надявам се да е само за светлата част на деня, и следващия петък ще се явявам на защита. Сега чета (уж)  Mr. Green

Поздрави!

# 200
  • Видин
Здравейте  Hug Може ли да се включа към вашата групичка? Rolling Eyes
Казвам се Зорница, на 22г, студентка редовно обучение последна година в ЮЗУ-Благоевград, специалност Приложна лингвистика.Предстои ми държавен изпит юли месец, но и тогава ми е термина и май ще пропусна предварителната сесия Mr. Green
Лека вечер и хубави емоции ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 201
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=127576  ДАН за това момиче ли става въпрос? Много е тъжно Cry  не разбирам как можеш да убиеш човек, просто не ми го побира акъла.

Добре дошли на новодошлите Hug

# 202
 Да!
Всъщност никой не може да си обясни случката.Явно не е във възможностите на нормален човешки мозък да го осмисли.
 Голяма трагедия!Да ни пази Господ нас и децата ни!

# 203
Здравейте!
Вчера се прибрах от Свищов - взех си изпитите  Laughing.
Сега нямам много време да пиша, по-късно ще се отчитам...
Само да ви кажа, че Лорини ми писа смс докато бях в Свищов, че са й забранили достъпа до форума заради някаква снимка (или по-скоро големината й) и затова вече нямало да пише.

# 204
  • Видин
evelinar , а почерпката къде е  hahaha Браво за изпитите Hug

# 205
Здравейте и от мен Grinning
и аз сам учеща бъдеща мама.мъчи ме един въпрос на който се помъчих да намеря отговор във форума ,но не успях.ако някой  ми отговори или ми каже къде мога да прочета или да се обадя ще му бъда много благодарна.
ситуацията е такава:студентка сам 1 курс редовно,преди два дена станах на 27- а чух че осигуряват студенти до 26,бременна сам в 1м.,
как стоят нещата с тези осигуровки?чух ,че се взимат 12м назад от раждането.
какъв тип осигуровки са ми плащали досега в университета?
не съм наясно с тези неща  newsm78
ше ви бада мн благодарн newsm51
а за у4енето с бебо къто се появи незнам надявам се да се справям някак си не ми се иска да прекъсвам.имам 2 висши които ги прекъсвах не по моя вина и по доста неприятни причини и се надявам най -после да завърша Wink
благодаря още веднъж

# 206
И аз се записвам тук. Последна година сьм в АУ-Пловдив. Първата сесия я изкарах с големия корем,бях в 9-я. Но пьк минах лесно пьрвата висша математика. Twisted Evil Миналата седмица ми свьрши поредната сесия,остава само септември и завьршвам. Марти се роди на 03.03.06 г.

Някой да е учил математико-икономическо моделиране?

За ученето с малкия- за мен си е цяло приключение,докато беше мальк беше лесно- той в количката навьн ,аз на някоя пейка уча . Обаче сега... аз почвам да чета ,а той да скача около мен-И аз искам да уча ,мамо,дай  ми учебник. ooooh! Рисува ми по лекциите ,разхьрля ги. Уча през деня ,когато е на ясла или вечер като заспи( това в последно време все по-трудно ми се отдава). Нямаме баби за помощ ,но ако татко му си е вкьщи го гледа. Справяме се някак. Докато сьм в сесия кьщата остава на заден план-само готвя и пера дрехи. Иначе не виждам как бих могла да се справя.

# 207
Ето и почерпката:

Имам 2 четворки и 2 петици, доволна съм, макар че доста се поизмъчих и поуморих, сесията беше доста тежка. Този път и нямаше помощ за децата, пък и всичките ядове, които ми се насъбраха...
Добре дошли на новите мами!   bouquet
Кремена, и при мен положението е такова, гледам да чета късно вечер или докато децата спят, стига да са ми останали сили...

# 208
тук съм, тук съм...свърши ми наказанието и повече няма да нарушавам правилата... Hug Hug Hug

# 209
Лорини, добре дошла отново! Как се радвам, че си отново тук!  Hug
Как сте с малката?

Общи условия

Активация на акаунт