Цветолечението на д-р Бах- 2

• 93 829
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Amitola, първо да ти кажа, че цитатът на Конфуций в подписа ти много ми харесва.  Simple Smile

А за парцалчетата в капките - да, сега може би бих се ограничила само до единия вид капки, който е част от тази комбинация.

# 166
Amitola, първо да ти кажа, че цитатът на Конфуций в подписа ти много ми харесва.  Simple Smile

А за парцалчетата в капките - да, сега може би бих се ограничила само до единия вид капки, който е част от тази комбинация.

Hug

как се пият спе6ните капки.те готови ли са.аз да ги сложа във вода и да ги пия така ли?

matrix78 , обикновено спешните капки се приемат неразредени, честотата е според тежестта на ситуацията и до стабилизиране на състоянието. Не се препоръчва приемането им по стандартната схема, която е валидна за всички останали - 4 пъти по 4 капки дневно в малко вода или капнати направо под езика.

Хъни13 беше писала - ако не можеш да определиш кои са подходящите за теб капки в момента - пий ден-два 36. Wild oat (овсига) и пак опитай. Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 23:55 от Amitola

# 167
обикновено спешните капки се приемат неразредени, честотата е според тежестта на ситуацията и до стабилизиране на състоянието. Не се препоръчва приемането им по стандартната схема, която е валидна за всички останали - 4 пъти по 4 капки дневно в малко вода или капнати направо под езика.

спешните се приемат И разредени.
може да не се спазва графика 4х4, а да се взимат и по-начесто, ако се налага.
започва се с неразредени, ако е кризисна ситуацията и после се минава на разреден вариант.
концентратът действа силно, но с краткотраен ефект.
когато се пият разредени действат по-бавно, но "държат влага" по за дълго.

# 168
взех си спе6ните капки.6те ми направят и комбинация.казах кои есенции и 6те ми ги смесят.което е много добре.

# 169
Моля, помогнете - кои есенции се комбинират при отбиване на кърмаче? Тук четох, че са две, а в литературата попаднах само на Орех. Знам, че е обсъждано, ама така и не го намерих Sad

Гледам, обсъждали сте това, че човек не е съвсем честен пред себе си. Едно от нещата, които помагат, е да помолиш мъжа си или друг човек, който те познава добре, да определени кои са подходящи. И после да комбинираш.

# 170
За отбиване- лоза, ако бебето се съпротивлява
Орех- за да подпомогне преминаването и по-лесно да се приспособи към твърдата храна
Слабонога- ако бебето е припряно и гневливо
бук- ако отказват лъжичката, плюят храната

# 171
Благодаря ти, Монда! Ще прегледам точната информация за всеки вид, за да преценя! Моята щерка вече е голяма и определено е свикнала с твърдите храни. Но е трудно да определя  дали се съпротивлява - просто си го търси като завещано Simple Smile По-скоро идеята е да се отдели емоционално детето от майката (и майката от детето).
Четох за вариант червен конски кестен и орех - дали и аз да не ги вкарам в моята комбинация?

# 172
Четох за вариант червен конски кестен и орех - дали и аз да не ги вкарам в моята комбинация?

Сребърен облак ,
орех (както ти е писала monda ) е за промяната
червеният кестен е по-скоро за теб, за нея нокът, по-скоро  newsm78
а защо не я оставиш тя да си ги избере?

# 173
Момичета, ще ми обясните ли, моля, защо не е препоръчително SOS капките да се пият по-дълго време? И защо не е добре да се разреждат както останалите с вода и алкохол, а от капки - майка да се капват директно във вода?
Имам усещането, че за мен ще е добре да ги пия по-дълго време...
Благодаря!   bouquet

# 174
  • у дома
Облаче, естествено че се разреждат!

Просто могат и като концентрат да се приемат - със силен, но краткотраен ефект.

Нещо не си разбрала ..

# 175
А колко време се пият  другите комбинации?

# 176
  • у дома
ами докато ти се пие  ...  Wink

Като започнеш да забравяш, и да си пропускаш времето за капките, и интервалите на които се сещаш се разредят значи вече са си свършили работата.

На мен ми се е случавало някои дни на 5-10 мин да си "пийвам"(т.е имала съм нужда), а други съвсем забравям (нямало е нужда от тях). Вслушвай се в интуицията си.

Това най-общо казано, ако нямаш друго предписано.

# 177
  • ул. "Мечтание"
Знам че е добре поне едно шишенце да се изпие. Но пък зависи и колко бързо ти действат.
При мен се е случвало да нямам нужда повече от капките преди да ми свърши шишенцето!

# 178
fastuche, благодаря ти за отговора!  Hug
Аз просто имам нужда да си ги пия все едно те са ми комбинацята... Нали не е погрешно това?

# 179
  • ул. "Мечтание"
Не би трябвало!  Wink Ако не са ти нужни, просто няма да има ефект!

Общи условия

Активация на акаунт