Януари си отива,в ЛЮЛИН срещата ще е игрива

• 23 705
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Мами извинявам се ,че нахлувам във вашата темичка.
Искам да попитам мамите,които живеят в Люлин 1 ,да кажат своето мнение,хубав ли е квартала?
Харесахме си жилище в бл.30 ,някакви отзиви за училището,което е в района? 90-то или 137?
Въобще за всичко което се сетите,ще съм благодарна за мнението ви.  bouquet

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 18:46 от totomaniak

# 136
  • София
Ходихме до Превент,попаднахме на някаква докторка-Банева.Изписа му антибиотик-Суметролим,ентерола каза че не помага,даде ми Хидрасек,това е.Много течности,за да не се обезводни,диета,само солети,препечени филиики със сирене,варени картофи........Утре ще го водя при моята лекарка,само дето не знам тя ли е,или още я замества Симова newsm78и с този антибиотик.......... Close
Тотоманиака,аз живея до 030бл,а синът ми учи в района.На мен ми харесва,може би защото цял живот съм била тук и съм пристрастена люлинчанка JoyМежду другото,има две училища в района,това,което е по-близо до 030бл до четвърти клас учат само първа смяна,което според мен е супер,но пък трябва да се пресича булеварда,а там карат като луди.
Къде се затри Деси,да не е заминала пак на вилата с камината и виното.
Зита и тя,покри се за да не почерпи Wink

# 137
  • София
Ели, Симова е  Crossing Arms и е в обратната смяна на Славчева  Peace
Квартала е супер, ама то не е квартал, а град  Joy Само кино нямаме, даже и мол си имаме Joy Joy Joy
Вени, ангела падна на моята тераса smile3534 newsm53

Ние днес ставаме на 7 месеца baby_neutral

# 138
  • София
Лека вечер от мен smile3508

# 139
добро утро муцуни,не съм заминала-вчера само четох,мързеше ме да пиша.Новото е,че ми се прецака програматора на пералнята(индезит) и утре ще дойде техник.Добрата новина е,че гаранцията изтича след 3 дни  Crazy
започвам с кафето и компанията и да поздравя на патерица РД на ЛЮБОМИРЧО на Зита

bouquet  bouquet  bouquet за Любомир

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 09:10 от `Деси`

# 140
Добро утро! Хубава и успешна седмица на всички!
Аз днес съм почивка и ще домакинствам. Ей, два дена работя, два почивам. От тези два почивни единият винаги го отдавам на дома-много е нечестно  Close

Деси, благодаря за кафето  Hug

totomaniak, "Люлин" е "Град в града". Имаме си всичко. Лошото само е, че  вече като се загледам пред блока виждам повече коли от провинцията, отколкото от София....

# 141
  • София
Добриутро!Искам и аз така да работя-два на два Rolling Eyes
Деси,голям мързел си била ти Sunglasses
Къде е компанията за кафето не разбрах,джуджето няма ли да се включи с някой ангел Blush

# 142
 Blush Blush Blush Joy
ще поправя грешката

# 143
  • София
Така вече става,браво

# 144
Добро утро и от мен! Аз живея в Люлин от 5-6 години, мъжо е от тук, но ми харесва! Има абсолютно всичко- като вериги магазини и т.н., май само Джъмбо и Кауфланд няма! А и с метрото стигаш за нула време до центъра!
Деси, това с гаранцията е супер, обикновено първо изтича после се повреждат уредите!
Ели, да се оправяте бързо!
Джуджи, не се плези, а дай някой ангел ва сам, не бъди стисната!

# 145
ох,разболявам сееееее..........

# 146
Добро утро!
С малко закъснение и аз да честитя рожденият ден на Любомир на Зита! Да расте здрав, щастлив и усмихнат!
Ели как е Камен? Ние днес заведохме Дари на ясла след почивката от месец и половина и беше голям рев.  Искам вече да е 16 часа за да отида да си я прибера.

# 147
Ох, да ви се оплача голям съм карък! Реших и аз днес като жените да си направя маска на косата, намазах се и хоп водата спря! Някой да знае кога ще дойде? Направо измръзнах с тази мокра коса!

# 148
  • София
Ох, да ви се оплача голям съм карък! Реших и аз днес като жените да си направя маска на косата, намазах се и хоп водата спря! Някой да знае кога ще дойде? Направо измръзнах с тази мокра коса!
hahaha,знам че не е смешно,ама.......и на мен ми се е случвало Sunglasses
Тонето,къде се загуби.Бяхте ли на олимпиадата по математика?На Оги толкова му хареса,че иска пак,обаче учителката каза,че няма повече,поне за нашето училище.
Деси,какво ти е бе жена,много боледуваш,явно мъжа ти не те топли добре нощно време Blush

# 149
Нали съм важна изкъпах се с минерална вода, сега като стана една красива!
Браво, много умни децата!!!

Общи условия

Активация на акаунт