Януари си отива,в ЛЮЛИН срещата ще е игрива

• 23 702
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Нали съм важна изкъпах се с минерална вода, сега като стана една красива!
Браво, много умни децата!!!
hahaha hahaha hahaha

# 151
Ооооо, малки сме ние за олимпиади! Вики е в предучилищна и то в детската градина, та още си е "life is life" детето, не подозира какво го чака от септември.  Wink
Я кажи ти, Оги предучилищната в училището ли си я кара или в градината? Че аз май сбърках като я оставих в детската!  newsm78  Thinking

# 152
Нали съм важна изкъпах се с минерална вода, сега като стана една красива!
топла или студена  hahaha Joy

# 153
Много ви благодаря за информацията newsm51 newsm51 newsm51

# 154
  • София
Ооооо, малки сме ние за олимпиади! Вики е в предучилищна и то в детската градина, та още си е "life is life" детето, не подозира какво го чака от септември.  Wink
Я кажи ти, Оги предучилищната в училището ли си я кара или в градината? Че аз май сбърках като я оставих в детската!  newsm78  Thinking

Аз пък мислех,че е първи клас newsm78 Оги си беше в детската предучилищна
Вени,и кво,стана ли най-красива на Земята Flutter Joy,кажи наистина-топла или студена беше водата за да знаем и ние какво да правим

# 155
кажи наистина-топла или студена беше водата за да знаем и ние какво да правим
ей,че си гадничка Crossing Arms....голяма си клюкарка Whistling Mr. Green

# 156
Аман,или ток-а или водата ще спрат  #2gunfire
А най-често нета  #Cussing out
В тоя ред на мисли към кой доставчик сте?Аз съм към Оптиком,отдавна се каня да ги разкарам ...

# 157
  • София
Ми така де,трябва да знам, за да стана красива ,с топла или студена минерална вода трябва да си мия косата Crossing Armsа ти,кво,не попита ли първо ти,а Naughty,аз съм била клюкарка Whistling,ми,такава съм,и преди съм казвала bowuu ох,че ми стана смешно
Ние в първи си имаме ток и вода,или само в нашия блок е така newsm78,към ЛюлинНет сме,ако затова питаш,де Sunglasses

# 158
  • София
Здравейте!
Е,вече официално мога да се присъединя към лялинките,в събота се нанесохме.
Все още обаче ми е доста..тежко,мъчно ми е за Плевен,малката и тя е натъжена.За разлика от кака си и баща си.Апартамента ни е доста..ммм,мръсен,тъй като бяхме пуснали наемател през двете години откакто ни няма.Но тъй или иначе напролет започваме тотален ремонт,дотогава ще го преживея.
И при нас днес няма вода. Rolling Eyes
За нета-днес дойдоха момчетата от Мегалан и ни свързаха,дано нямаме проблеми.има някаква промоция и първите три месеца ще плащаме по 5лв.

# 159
елке,ти питаш,аз питам,а Вени ще вземе да ни се сърди Crazy

Валенце,а защо не черпиш тогава? newsm78 Пусни едно мъжле поне,да се усети,че си от наше село Laughing

# 160
  • София
Хмм, ние сме в 9 и установих, че нямаме вода в момента, ама никаква - може би има авария  newsm78
Знаех си, че трябваше по-рано да измия чиниите  ooooh!

Валенцето, Мегалан са супер, няма да спра да ги хваля! Нали знаеш, че имат безплатна линия за Мтел абонати Simple Smile и 24 ч. поддръжка. А проблеми с нета няма (но този промоционалния не го знам какъв е). Пък за ДиСи-то няма какво да кажа  Whistling

# 161
  • София
Валенце,а защо не черпиш тогава? newsm78 Пусни едно мъжле поне,да се усети,че си от наше село Laughing
LaughingОще ми е трудно да привикна към навиците ви за мъжете в темата,ако трябва да съм честна направо се стресирах първия път като влязох Mr. Green.Не бях виждала толкова мъжки снимки в нито една тема hahaha.Но мога да ви почерпя по едно такова:

# 162

Laughing Hug
А честито, лялинко!  Hug

# 163
  • София
LaughingОще ми е трудно да привикна към навиците ви за мъжете в темата,ако трябва да съм честна направо се стресирах първия път като влязох Mr. Green.Не бях виждала толкова мъжки снимки в нито една тема hahaha.Но мога да ви почерпя по едно такова:

Joy Joy Свиквай,вече нали си нашенка Wink
Вени,ти нали не се сърдиш Flutter

# 164
  • София

Laughing Hug
А честито, лялинко!  Hug
Crazy Blush

Общи условия

Активация на акаунт