Ла Редут - кодове - 21

• 51 481
  • 777
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
...Тази чанта я даваха и като "пътна чанта" с 68 012 ,дето я заменяли с Паладиума,ако не ме лъже паметта....
Тази дето я заменяха беше Oксбол, а не Лафума, но иначе с подобни цветове.  Peace

# 136
С риск да ме "напляскате" #Crazy Laughingама вече няколко пъти пишете за кръгли цени-за какво става реч и ако мобже и линк.....за тях важат ли кодовете за намаления?
При цени Prix mini за тях важат ли кодовете за намаления?
При червени цени разбрах,ч е не важат..

Ако в поръчката имам кобинация от Prix mini и цени с намаления и такива намалени от Албанците, какво следва за кодовете и намаленията?

# 137
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
С риск да ме "напляскате" #Crazy Laughingама вече няколко пъти пишете за кръгли цени-за какво става реч и ако мобже и линк.....за тях важат ли кодовете за намаления?
При цени Prix mini за тях важат ли кодовете за намаления?
При червени цени разбрах,ч е не важат..

Ако в поръчката имам кобинация от Prix mini  и цени с намаления и такива намалени от Албанците, какво следва за кодовете и намаленията?

Малко от кодовете действат на Prix mini, а на Албанците май въобще не действат

# 138
Мога ли да питам този код,който се получава при покана със силата на чек/ваучер ли е? Трябва ли да се принтира това, което са ми пратили ?

# 139
Има ли начин да се намали това поне малко
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00002

Никак не ми се иска да ви притеснявам.
Опитах и с покана - но още чакам да ми пратят оферта

Благодаря за търпението

# 140
някой може ли да ми каже туй какво е http://ems6.net/a/?E=XTC-DFLN-CGL7K-DD-FSX2LF

# 141

Туй е реклама на конкурентен сайт на Ла Редут, който не доставя до България.

# 142
Мога ли да питам този код,който се получава при покана със силата на чек/ваучер ли е? Трябва ли да се принтира това, което са ми пратили ?
аз съм новобранка,но току що пратих и аз покана(по опътването от др.сайт-за който благодаря) само и само да видя какво ще стане тъй като имаше даста въпроса относно тези кодове.само да кажа че не знам вие точно какво правите че не се получава,но но мен веднога и на двата акаунта ми пратиха кодовете с по 5 и 10 евро.
а това което пращат е по скоро със "силата" на кодовете

# 143
Искам да попитам тези 5 и 10 евро от поканите за кои стоки важат? Само за новата колекция ли са?

# 144
  • Burgas
Искам да попитам тези 5 и 10 евро от поканите за кои стоки важат? Само за новата колекция ли са?
намалят и кръглите цени  Peace
да използвам да помоля ....ако някой си е записал реф. номер, с който се поръчваха 2-те чанти към куфара с колелца ще съм благодарна   bouquet

# 145

Цитат

да използвам да помоля ....ако някой си е записал реф. номер, с който се поръчваха 2-те чанти към куфара с колелца ще съм благодарна   bouquet
Аз съм записала реф. № 5671345

# 146
http://www.pazaruvane.com/search/label/laredoute

# 147
  • Burgas
 Аз съм записала реф. № 5671345
[/quote]
благодаря сега опитах, но явно са свършили. пише, че не се доставят извън страната, и че ще са налични след 12 седмици!

# 148
аз съм новобранка,но току що пратих и аз покана(по опътването от др.сайт-за който благодаря) само и само да видя какво ще стане тъй като имаше даста въпроса относно тези кодове.само да кажа че не знам вие точно какво правите че не се получава,но но мен веднога и на двата акаунта ми пратиха кодовете с по 5 и 10 евро.
а това което пращат е по скоро със "силата" на кодовете

Хора колко време трябва да чакам да получа мейл от тези...пратих си покана няма нищо , стана ве4е 2 часа. #2gunfire #2gunfire

# 149
Сега пробвах пак на друг мейл и ми изписва :
Le parrainage est réservé aux clients ayant déjà passé commande

Какво става?????????

Общи условия

Активация на акаунт