Ла Редут - кодове - 21

• 51 435
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
мое ли някой да ми преведе това:Vous ne pouvez pas acheter plus de trois articles personnalisés dans la même commande. Merci de supprimer des articles personnalisés de votre commande.

преводачът каза това :    
Не можеш да си купиш по-късно от три персонални позиции в една и съща цел. Благодаря ви за премахване на елементи от вашите собствени ред.

явно си сложила три неща, които не трябва да слагаш, може би кодове?
някой френскоговорящ да каже.

# 61
  • Sofia
хора искам да попитам дали може едновременно да се ползва код за подарък + кода за 5Е като поканиш някого чрез мейл. Също така с този код за тренч тренч ли пращат все още или нещо друго?

# 62
Аз пък искам да попитам следното: Ако нямаше хора, които да четат всеки един пост подред, кой щеше да отговаря на многобройните повтарящи се въпроси? Мислите ли, че част от нас просто си нямат работа и висят по цял ден във форума, за да отговарят на въпроси? И друго искам да попитам: Като не искате да следите темите за Ла редут редовно, защо поне не си направите труда да прочетете първите постове? На 99% от въпросите ви отговорите са там.

vaflichka, в първия пост от настоящата тема е написано, че може да се ползва само по един код. Също така пише, че понякога сменят подаръците и никой не знае какво точно ще изпратят на теб.

meri_zajo, това е тема за кодовете, въпросът ти първо не е за тази тема и второ, отговорът на твоя въпрос се съдържа в първия пост на другата тема в обяснението за често срещани проблеми при поръчките. Имаш три артикула, на които си сменяла цвят или размер, под тях пише нещо от рода артикъл персонализе. Трябва да ги изтриеш от кошницата и да ги намериш отново от сайта. 

# 63
  • София

Аз пък искам да попитам следното: Ако нямаше хора, които да четат всеки един пост подред, кой щеше да отговаря на многобройните повтарящи се въпроси? Мислите ли, че част от нас просто си нямат работа и висят по цял ден във форума, за да отговарят на въпроси? И друго искам да попитам: Като не искате да следите темите за Ла редут редовно, защо поне не си направите труда да прочетете първите постове? На 99% от въпросите ви отговорите са там.

Ти пък сега, ще караш хората да четат. Че и в друга тема ги препращаш... Лоша такава. Crossing Arms

# 64
Да следя  Wink

# 65
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Публикуваните в този тема кодове за БД стават ли за намалени продукти при вас?

# 66
  • Пловдив
Не.По време на намаленията БД почти няма.Но за сметка на това искам да похваля куфара в сиво и резеда.Много ми хареса-пуснах четири поръчки с него и се надявам да успея и пети път.Ще има за подаръци на приятелките. Wink

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 20:31 от Golden girl

# 67
здравейте момичета, от скоро съм зарибена по ларедута, понеже не мога да смогна да следя и тази тема, пък видях че този код го няма отпред, реших да ви го пусна с инфото на френски, извинявайте ако е коментиран, аз не съм го ползвала още. Ето 68470 и-

40% sur toute votre commande PRET-A-PORTER passée dans les collections FEMME, LINGERIE, ENFANT, HOMME La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges, Prix Mini) et dans la collection So’Home Automne-Hiver 2008/2009 (sauf pages 22-23 et articles signalés dans le catalogue)*. -35% sur toute votre commande LINGE DE MAISON et BEAUTE de la collection La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges, Prix Mini) et dans les collections Anne Weyburn et Taillissime (hors pages vertes, pages rouges et chaussures) Automne-Hiver 2008/2009*. -25% sur toute votre commande MEUBLE et DECO, LITERIE, JOUET, PETIT ELECTROMENAGER de la collection La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges, Prix Mini) et dans les collections AM.PM. et Solutions Maison Automne-Hiver 2008/2009*. -20% sur toute votre commande MARQUES et EQUIPEMENT passée dans toutes les PAGES VERTES, le SPORT et le GROS ELECTROMENAGER La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages rouges, prix rouges, Prix Mini, articles Converse et Repetto)*. * Offre valable une seule fois jusqu'au 22 Décembre 2008 dans les collections indiquées, et non cumulable avec une autre offre. Les réductions ne sont pas ouvertes aux nouveautés, exclusivités, produits déjà démarqués et articles Repetto et Converse.

# 68
Първо да благодаря на всички мами, които са в тази тема, защото благодарение на тях получих много подаръци. За първи път пиша в тази тема, но я следя с интерес. Благодаря и на Змейковица за сътворяването и всеки път.
Запис в новата тема, благодаря Змейковица Hug И за да не е спам-снощи пуснах с кода за покривката +6 салфетки+6 помпона. Който вече я е получил нека да сподели-много ли се мачка и каква е материята.
Аз получих вече покривката със салфетките и помпоните, но също към нея има още 3 свещника в трите цвята в които е покривката + 6 вилици + 6 лъжици + 6 ножа + 6 малки лъжички и 6 малки поставки на които се поставят свещниците. Цветовете на приборите са оранжево и жълто, а на свещниците жълто+ оранжево+ зелено, подложките са оранжево и жълто. За всичко това са ми взели 6,50евро

# 69
  • София
Хайде и аз да се набутам между пазаруващите
утре имам запазено време за преглед на ларедутски кодове и систематизиране - така че - ако намеря някой непубликуван във форума ще се включа  Peace

# 70
мое ли някой да ми преведе това:Vous ne pouvez pas acheter plus de trois articles personnalisés dans la même commande. Merci de supprimer des articles personnalisés de votre commande.

Имаш три артикула, които си персонализирала, тоест променяла си цвят или размер, след като си ги прибавила в кошницата. Затова не ти дава да продължиш. Изтрий ги и ги прибави наново.

# 71
не намирам кода за тренча с металните копчета размер  38-40  или  40-42  .моля ако някои ги знае да ми пише .

# 72
  • В Европа!!!
Ами и аз да се самоцитирам:
Цитат
Момичета да ви попитам относно тези покани(предварително ви се извинявам,но изчетох всичко и нещо не намерих отговор  ).След като следвах стъпките и изпратих-уж покана до приятел на имейлът му,но не разбрах кога се получават тези покани,тъй като два дена няма нищо на пощата която посочих..
Моля ви да ми обясните-трябва ли да чакам някакъв отговор на посочената поща newsm78 ?

# 73
  • насън...
Ще се пръсна от яд!
Преди малко пуснах поръчка, прие ми кода за сака Лафума и не мога да си обясня какво се е случило - сега подаръкът не фигурира в описанието на поръчката ми.  Twisted Evil

би ли споделила с кой код ти се хвана....мерси....
на мен ми приема един от кодовете, но не отразява подарък или намаление...какво може да е станало според вас?

# 74
Ами и аз да се самоцитирам:
Цитат
Момичета да ви попитам относно тези покани(предварително ви се извинявам,но изчетох всичко и нещо не намерих отговор  ).След като следвах стъпките и изпратих-уж покана до приятел на имейлът му,но не разбрах кога се получават тези покани,тъй като два дена няма нищо на пощата която посочих..
Моля ви да ми обясните-трябва ли да чакам някакъв отговор на посочената поща newsm78 ?

ами на имейла на "приятеля" и на твоя ,кодовете идват след има -няма 5 минути,провери си пак пощата

Общи условия

Активация на акаунт