Ла Редут - кодове - 21

• 51 511
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
Ами пуснете една снимка на мейлите без код, за да ги видим. Иначе няма как да знаем какво точно сте получили, има ли код, няма ли....

# 91
  • Бургас
Ето как изглежда "нормален" мейл с чек за 10Е:

# 92
  • В Европа!!!
Цитат
Kamenova Nina,

Kotseva Maya souhaite vous faire découvrir la nouvelle Collection de La Redoute : dernières tendances Prêt-à-Porter Femme, Homme, Enfant, nouveautés déco, nouveautés high-tech…

Kotseva Maya vous propose donc de vous parrainer à la Redoute et de vous faire profiter de votre chèque d'achat de 10 ? valable sur laredoute.fr

Pour cela, il vous suffit de cliquer dans ce mail, et de créer votre compte. Vous recevrez alors aussitôt votre offre par mail.

Това е отговора който е получен на мейла и е пусната поръчка без да има някакво намаление,и както разбирам от написаното,трябваше да се получат тези 10 ?,но още ги няма  Naughty.И на моя мейл няма нищо все още.

# 93
Това е първият мейл, с който канят приятеля да се регистрира. Веднага след като го направи му изпращат второ писмо с чека. Но да се регистрира, а не чак и да пуска поръчка. А щом въпросният приятел се регистрира, получаваш мейл с чек за 5 евро. Поне при мен беше така.

# 94
  • В Европа!!!
Да,направена е регистрация и нямаше никакъв следващ майл и след това се пусна поръчка.Но още няма мейли и на моята поща  Thinking.

# 95
Регистрацията трябва да се направи като се следва линка от първото писмо. Така ли е направена? Ако да, погледни си пак за второ писмо, виж и в папка спам.

# 96
  • В Европа!!!
Може би наистина проблема идва от регистрацията,явно е направена не от този линк.Благодаря ви за помоща   bouquet.Сега ще се пробвам наново-пък да видим  Wink.

# 97
А от друго ли IP трябва да се направи регистрацията на поканения ? В смисъл аз ще поканя баща ми  Mr. Green но може ли да го регистрирам от моя комп или трябва да е от друго IP  Thinking

# 98
Ех какви ли въртележки не правим за 10 Е,и като сложиш 6 доставка...де ИЛия на кирия Laughing

# 99
искам да попитам има ли минимална сума на поръчката

# 100
А от друго ли IP трябва да се направи регистрацията на поканения ? В смисъл аз ще поканя баща ми  Mr. Green но може ли да го регистрирам от моя комп или трябва да е от друго IP  Thinking
Не, може и от същото IP

искам да попитам има ли минимална сума на поръчката
По принцип няма минимална сума, но поръчки под 10 евро включително с доставката често ги отказват.
Такива въпроси отправяйте в другата тема за Ла Редут, тази е само за кодовете

# 101
Мамиии, аз вече получих 3 чека по 5 евро и всичките са с един и същ код 41831. Те обаче още не са активни, но надявам се да станат. Може ли аз да го използвам в една поръчка и да минамали 3х5=15 евро или няма да стане?
Щото ако е в отделни, то си е като код за БД Thinking

# 102
Споко бе мами Simple Smile това не е FBI! Чак пък толкова не могат да проследят всяка българска майка "далавераджийка"!
Ха-ха-ха казвам го на майтап, защто вчера обясних на един приятел как да покани половинката си за да вземат еврата, а той ми вика: "Е, добре де ама по фамилийте и по адреса те няма ли да видят, че ми е съпруга?!?!?!?!"

P.S. Имаме ли вече реални снимки на тези сакове LaFuma с кодове 26859 (в кафяво и синьо) и 30937, 30953 (в кафяво и розово)?

# 103
Аз в петък изпратих три покани .На моя мейл няма нищо .На трите други Джули им пише ,че имат по 10 евро ,но няма код никъде.
Следвах указанията от сайта на Финти за да ги пратя.
И аз по същия начин си пратих покана и човекът е получил само мейл без никакви кодове и е пуснал поръчка без намаление  newsm78.А на моя мейл няма нищо и ако може някой да обясни,защото са следвани всички стъпки от сайта на Финти  Thinking.

Аз също пуснах покана следвайки стъпките от сайта на Финти (за което и благодаря за труда   bouquet) и на двата имейла получиш чек съответно за 5 и 10 евро. А на този с 5 евро който е за мен, май пише че след като онзи който съм поканила пи пусне поръчка с 10 те евро после аз ще получа 20 евро. така ли е или не съм си го превела правилно ?
Ето :
Je vous rappelle par ailleurs, que si Venovski Hristo passe une première commande sur laredoute.fr avec son chèque cadeau de 10? et a retiré et payé son colis, vous recevrez par la suite un second Chèque Achat de 20?.  

# 104
Момичета, има ли някакъв действащ код, с който да намаля още малко тези маратонки Hug
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7575823& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт