Ла Редут - кодове - 21

• 51 237
  • 777
  •   1
Отговори
# 405
  • In The Middle Of Nowhere
мамаB, мерси за изчерпателния отговор  Heart Eyes

# 406
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d9767be9ff9cd2d6dc
  не е код , оферта , изпратена ми е само на  единия акаунт,  пускам , я защото ми се струва , че има нови неща и промени

# 407
Тази жилетка дали я има на снимка? Хваща ми се без БД.

# 408
Момичета,
с риск да викате ще питам ooooh!

Този код 60488, ще имам ли шанс да го ползвам втори път? Видях, че сте коментирали, че някой коове могат да се ползват само по веднъж - този от тях ли е или ще мога пак да поръчам с него, че е много хубав Peace

# 409
  • In The Middle Of Nowhere
Според мен на 1 акаунт няма да можеш.

# 410
С моята поръчка от 07.01., с код 23574 си дойде куфара, не са го заменили с друг подарък. На мен ми харесва.

# 411
  • София
Момичета, някоя от вас пускала ли е кода с часовника и гривничката. Пратиха ми го за рожденния ден и сега се чудя дали си заслужават  Wink

Vache
,  аз ги получих, ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219264&pid=10109677

Симпатични са  Grinning Ще ги пусна  Flutter

# 412
Получих известието, отивам да си взема часовничето Party

# 413
С моята поръчка от 07.01., с код 23574 си дойде куфара, не са го заменили с друг подарък. На мен ми харесва.

И аз  вчера  получих  от 07. 01.- куфарчето е чудесно, но момичета- за пръв път ми се случва такова нещо-поръчката ми пристигна в   син непрозрачен найлонов чувал , а там  където обикновено е залепена в найлонче облечена  фактура- НЯМААА НИЩО!Н е ми липсва нищо от поръчката,  но е мн гадно- пликовете на дрехите бяха мръсни  и  разкъсани
Направо си представям  как товарачите на летището изсипват кашоните на пистата......

# 414
  • Бургас
Ето я жилетката:

Цък и пак

П.С. Албумът си е мой, така че няма да изчезнат снимките от линковете и могат да се ползват ако трябва  Peace

# 415
И аз го оползотворих хубавия код! Laughing Даде си ми всичко,както си трябва!Пуснах за малката неща!
А на акаунта на мъжа ми имаме и код за -15 Е,та ще пускам пак! Wink

За сега се чудя с какъв код за пусна поръчка от намалените неща. newsm78 Ще пробвам наред от първа стр. и каквото се хване! Laughing

# 416
Момичета,ще помоля който има реални снимки на някои от подаръците да ми пусне на ЛС,така ще стане по-лесно и по-бързо оформянето на такова албумче . Благодаря  Hug

Оновно покривката,куфара,чантата Паладиум,чашите,новия дюшек,кафевите чанти /скоро са пускани,но наистина нямам възможност да ги издирвам отново/ Blush

# 417
Момичета,ще помоля който има реални снимки на някои от подаръците да ми пусне на ЛС,така ще стане по-лесно и по-бързо оформянето на такова албумче . Благодаря  Hug

Оновно покривката,куфара,чантата Паладиум,чашите,новия дюшек,кафевите чанти /скоро са пускани,но наистина нямам възможност да ги издирвам отново/ Blush
аз съм си запомнила този линк на едно от момичетата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898
ако може да послужи  Rolling Eyes

# 418
irim то е моето  Laughing,но благодаря  Hug
Както и на всички отзовали се  Hug С обединени усилия нещата стават по-бързичко.Надявам се момичетата снимки от чиито албумчета ще използвам и ми изпращат други момичета да нямат нищо против  Blush Това ще е едно улеснение за всички  Grinning

# 419
Valise подарък куфара ли е  newsm78
пътните чанти нещо не работят вече

Общи условия

Активация на акаунт