Ла Редут - кодове - 21

• 51 230
  • 777
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, някоя от вас пускала ли е кода с часовника и гривничката. Пратиха ми го за рожденния ден и сега се чудя дали си заслужават  Wink

# 391
  • Карлово
"Взимам евтино за обяснение кои код как работи в La redoute!Работя само с хора имащи сертификат!
Събирам пари за нов шесткрилен гардероб!" hahaha
Бихте ли ми обяснили какъв е този код 60488 и как да го използвам? Въобще що е това код? А ЛаРедут какво е?
Това достатъчно ли е?

# 392
Момичета, някоя от вас пускала ли е кода с часовника и гривничката. Пратиха ми го за рожденния ден и сега се чудя дали си заслужават  Wink

Чакам го всеки момент, с поръчката ми от 8 януари, четох добри отзиви.

# 393
  • Пловдив
нищо не разбирам, получих този чудесен код но не мога да разбера при какви условия действа  Embarassed
Отиваш на 20стр. и започваш да четеш на какво действа кода.....

desinko,някоlko  поста над твоя е даден код за БД с какво се хваща ама няма кой да види....

# 394
  • София

Чакам го всеки момент, с поръчката ми от 8 януари, четох добри отзиви.

Ии, мерси, ще го пусна и аз. Рожден ден имам, ама-ха! Crazy А пък ще видим дали изобщо ще мога да ги нося, щото се обривам от всякакви катарамки и метални нещица дето не са благородни  Twisted Evil

# 395
Ми аз по принцип имам хубав часовник-стоманен е, на Суоч, но реших да се възползвам от офертата все пак. Даже офертата ми я пратиха в края на ноември,а се оказа все още активна, въпреки,че беше посочено,че важи 3 седмици.

# 396
момичета, в един от вчераполучените ми колети , за подарък имам онова резедаво - екрю покривало/ завивало  Joy -не знам как точно да го определя . -снимки има поместени по-напред в темите, а кода сега не намирам кой беше  newsm78 . та : - исках да кажа,че на пръв поглед никак не се очаровах, но пък хола ми е в същото резедаво и реших да го пробвам снощи . -оказа се ,че въпреки че е доста тънко, дори и в двоен вариант -екрюто и резедавото завързани едно към друго, е доста топло  и ми допадна  Laughing -засега го харесвам  Hug

# 397
нищо не разбирам, получих този чудесен код но не мога да разбера при какви условия действа  Embarassed
Отиваш на 20стр. и започваш да четеш на какво действа кода.....

desinko,някоlko  поста над твоя е даден код за БД с какво се хваща ама няма кой да види....
четох пробвах, но нищо не се хващо от 1-ва страница даже не от 20-та 

# 398
# 399
  • София

Vache
,  аз ги получих, ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219264&pid=10109677

# 400
  • In The Middle Of Nowhere
Много от снимките от френски форуми не се отварят, защото искат регистрация!

Инак на мен и без това никой код не ми се хваща, включиетлно този с новото, хубаво памучно шалте... Sad

Аз пък за снимките се чудя не може ли по друг начин да се прилагат  Thinking в случая вие копирате линка, а не самата снимка така ли? Ако е възможно направете ги така, че да се виждат и от нерегистрираните потребители(извинете ако е обсъждано вече)

# 401
36234 - service apéro 12 pièces
39462 - 42/44,39470 - 46/48,39489 - 50/52,39497 - 54/56 - -20% Отстъпка при Taillissime + подарък при поръчка над 29,90E,който май е сива жилетка + БД
Нямам време да ги пробвам в момента,но поне са прясно пуснати във фр.сайт  Peace

ted_ доколкото разбирам са те насочили към описанието на условията точно на кода,за който говориш/поне по подразбиране,защото не си уточнила/и ако ти е пратен ,а не ти дава намалението или БД явно не спазваш именно тези условия. Rolling Eyes

Много от снимките от френски форуми не се отварят, защото искат регистрация!

Инак на мен и без това никой код не ми се хваща, включиетлно този с новото, хубаво памучно шалте... Sad

Аз пък за снимките се чудя не може ли по друг начин да се прилагат  Thinking в случая вие копирате линка, а не самата снимка така ли? Ако е възможно направете ги така, че да се виждат и от нерегистрираните потребители(извинете ако е обсъждано вече)
Може. Като се направят в отделен албум както и дори все още се ползва мой/и на ронисум/.Но повярвай,че е адски времеемко и в момента почти невъзможно,защото е ужасно трудно да се проследяват темите,от тази да се отяват кодовете и снимките към тях + реалните.Може би като мине цялата истерия покрай тези намаления дори самата аз ще го направя,но просто нямам достатъчно време за това сега  Blush
Ако някой има време може да прояви пък и самоинициатива да събере всички снимки/копирайки ги от съответната тема или сайт и после качвайки ги в албумче/ и да ги предостави на змейковица за някоя следваща тема Grinning Peace

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 11:31 от mamaB

# 402
  • София
39462 - 42/44,39470 - 46/48,39489 - 50/52,39497 - 54/56 - -20% Отстъпка при Taillissime + подарък при поръчка над 29,90E,който май е сива жилетка + БД
Нямам време да ги пробвам в момента,но поне са прясно пуснати във фр.сайт  Peace

Първият със сервиза не се хваща при мен.
При другите подаръкът наистина е сива жилетка, но не ми хваща БД. Сигурно има някакви допълнителни условия.  newsm78

# 403

Първият със сервиза не се хваща при мен.
При другите подаръкът наистина е сива жилетка, но не ми хваща БД. Сигурно има някакви допълнителни условия.  newsm78
Нищо допълнително не пише/поне според преводача  BlushRolling Eyes
-20% de réduction sur Taillissime (La redoute)!
Cadeau un article prêt à porter d'une valeur de 29.90?
39462 42/44
39470 46/48
changement du code,merci Mag41000
39489 50/52
39497 54/56
fdp payant
Dans le panier,ça indique un gilet gris.

# 404
  • Пловдив
Най-вероятно трябва да има артикул от Таласъмите за БД  Peace

Общи условия

Активация на акаунт