Ла Редут - кодове - 21

• 51 234
  • 777
  •   1
Отговори
# 375
А някоя добра душа ще сподели ли 61 425   за БД  кое го задействаше ?
Писала съм си есен-зима без Солдес,ама не мога да уцеля нищо Sad
pri mini - ненамалено.. иначе и някои намалени, ама за тях не гарантирам Simple Smile

# 376
На мен лично на всички акаунти ми се задейства 61425 с едни тривки за баня за 1.88Е. Peace
С ето тези: http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-4-gants-de-toilette-la-redo … &categoryid=0

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 22:33 от Linet

# 377
Момичета, имам един въпрос - като ида на суивре-то , после на   Voir mon offre spéciale sur cette commande , и ми дава :

FRAIS TRAIT. 6,00
Mon code offre spéciale : 28380 
Mon code offre spéciale : 23442

.. та - долния е кода , който използвах, а горния какъв е ? Благодаря ви искрено за отговора.

# 378
  • Карлово
Гарга, горния е за стоките, които са ти процентно намалени, тяхно си означение

# 379
Момичета МОЛЯ някой да ми каже най-после защо не полуачам никакви кодове за отстъпки. Имам ве4е направена поръчка. Имам 2 акаунта и на никой от тях нищо Cry Cry
Какви са тези покани дет ги получавате , някой да прати и на мен или да ми кажа как и от къде да си пратя сама от единия на другия мейл.
Другия ми ? е как по принцип трябва да се съчетавар видовете цени за да действат кодовете, тк имам в кошницата в момента цена червена, мини и от новите но с отстъпка и нищо не се хваща освен някакъв си подарък, а аз искам БД и % намаление ... newsm78 newsm78

Извинявам се ако съм досадила но ми е тъмна индия когото жзема да ви чета. #Crazy

# 380
desiniko  Whistling, на първия въпрос абсолютно никой не може да ти отговори. Офертите се пускат на случаен принцип. За поканите достатъчно ясно е обяснено от Финти с помощта на брадата. А ако си направиш и труда да почетеш малко, ще ти стане ясно, всичко е предъвкано в предната тема за кодовете. За справка.....мен тези покани изобщо не ме вълнуват, няма да спестя от тях 50 евро, така че изобщо няма да си правя труда да правя такива въртележки.
Не можеш да ползваш код, който да ти намали всички видове цени. И хайде моля ти се прочети първия пост, защото въпросите ти звучат като от човек, паднал от небето. За да на ти е тъмна Индия чети, не очаквай някой да ти обясни в два реда неща, които самия той е разбрал за месеци.

# 381
  • In The Middle Of Nowhere
desiniko, отметна ли при регистрацията, че искаш да получаваш кодове? и ако наскоро си се регнала може и това да е причината, изчакай малко.
пп: за поканите прочети в сайта на финти или по-назад в темата(или предната май беше)

# 382
desiniko, отметна ли при регистрацията, че искаш да получаваш кодове? и ако наскоро си се регнала може и това да е причината, изчакай малко.
пп: за поканите прочети в сайта на финти или по-назад в темата(или предната май беше)

Всички тез съм ги отметнала.Нали последното е за тези кодове

Je coche pour recevoir la newsletter des Aubaines et de la Boutique Discount
Derniers arrivages, meilleures démarques, petits prix...

Je coche pour recevoir les meilleures offres de la Redoute sur mon mobile
NOUVEAU: Des offres exclusives et inédites directement sur mon téléphone portable !

les newsletters partenaires
Je coche pour recevoir les offres des partenaires sélectionnés par LA REDOUTE
Les partenaires de LA REDOUTE vous proposent leurs meilleures offres

les newsletters évènementielles
Je coche pour recevoir la newsletter des VENTES PRIVEES de LA REDOUTE
Des offres inédites et très réservées qu'il faut absolument recevoir !

# 383
Момичета тази чанта с цвят на мед хубава ли е и какъв точно е цвета-кафяв или....нещо жълто-кафяво newsm78

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 08:45 от Беки Б.

# 384
Беки Б. можеш с бутон"редактирай" горе в дясно над поста ти  Peace

desiniko доколкото видях регистрацията ти е от преди 10 дни както си писала и няма как да имаш получени,още повече много кодове.Аз имам регистрация в сайта от 1 година и рядко получавам,дори най-често на акаунтите,от които не правя поръчки  Peace

И в тази връзка на мен не са ми пратили този 60488 на нито един  Crossing Arms Mr. Green
И още нещо - момичета не мислете,че в момента ,в който се регистрирате в сайта и заваляват кодовете още повече по време на годишните намаления.Хората са си направили отлично преценка кога какви кодове да пускат.Тези,които са пуснати в момента както виждате не случайно са за новата колекция пролет-лято Wink
Както и е добре да разберете,че един път намалени артикули с 40-50 да не говорим повече проценти не могат да бъдат намалени още  Peace
Кодовете,които дават намаление в евро действат на ненамалени артикули,в редки случаи на вече намалени.
И призоваването към четене на първите постове на двете теми е най-вече,за да ви се изяснят основните неща.Това само би ви било от полза  Peace

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 00:15 от mamaB

# 385
Значи изчетох 20 страници и какво ??? ПОКАНИ, ПОКАНИ, ПОКАНИ ...........и пак ПОКАНИ.............., а и един код 60488. Може ли да повторите, че не разбрах?????????

# 386
  • Пловдив
А някоя добра душа ще сподели ли 61 425   за БД  кое го задействаше ?
Писала съм си есен-зима без Солдес,ама не мога да уцеля нищо Sad
те вече са ти казали ефтино нещо,аз си го задействай с една калъфка и една бебешка олекотена завивка,важно е да е както каза Духи-пухи - прикс мини и ненамалено  Hug
Ако искаш линкове кажи  Peace

оффффф и аз да се оплача не стига че нямам на нито един акаунт 60488,ами ми се наложи да чета НОВИНАТА 5 страници.......пост ,след пост.......ами стига де....все пак благодаря на тези които го написаха в поста си,че не ми се наложи да отварям и тяхната оферта и бързичко ви изчетох  ooooh!

Момичета които пазарувате отскоро,послушайте мамаБ какво е написала,наистина ще ви е най-отполза да прочетет 1-я пост,даже аз преди месеци не ми стигна едно четене.......инфото е много и чудесно синтезирано,но пак трябва да се чете..... Peace

# 387
  • Там....където всичко е възможно ....
Офффф,непосилно е вече човек да чете темите за ларедута Rolling Eyes
Да се похваля ,че и аз получих новия код,но само на един от акаунтите Rolling EyesИ го оползотворих  вече Crazy
И за да не остана по назад от Алекс  Mr. Green,прочетете ми подписа Crazy

61425 се задеиства с нещо от тук
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-anemone-prix-mini.aspx … tegoryid=51020835

Обаче до тук с безплатните консултации Naughty

# 388
нищо не разбирам, получих този чудесен код но не мога да разбера при какви условия действа  Embarassed

# 389
  • Düsseldorf
Много от снимките от френски форуми не се отварят, защото искат регистрация!

Инак на мен и без това никой код не ми се хваща, включиетлно този с новото, хубаво памучно шалте... Sad

Общи условия

Активация на акаунт