Ла Редут - кодове - 21

• 51 228
  • 777
  •   1
Отговори
# 360
Mon code offre spéciale :  57002 това са ми пратили на пощата, пише 20 евро offerts+livrasion gratuite  но условието е des 55 e dachats каквото и да значи  Laughing

Май е -20Е + БД при стоки над 55Е, но не съм 100% сигурна.

# 361
Mon code offre spéciale :  57002 това са ми пратили на пощата, пише 20 евро offerts+livrasion gratuite  но условието е des 55 e dachats каквото и да значи  Laughing

Май е -20Е + БД при стоки над 55Е, но не съм 100% сигурна.

ПЕРСОНАЛЕН Е , НА МЕН НЕ МИ СЕ ПОЛУЧАВА

# 362
абе нещо и при мен не се получи....слагах дрешляци и стана 69 евро но не ми намалява  #Cussing out

# 363
тва е някакво пояснение от което обаче нищо не разбирам
1) Offre valable une seule fois 3 semaines à réception à compter de la date d’expédition, une seule fois par foyer, offre valables sur laredoute.fr, hors prix déjà démarqués, nouveautés et exclusivités, secteur petit électroménager, gros électroménager, image, son, multimédia et jouet et hors coupons, métrages et échantillons de tissus. Non cumulable avec une autre offre. Chèque-achat personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. L’usage de votre Chèque-achat n’exclut pas le paiement de la participation forfaitaire aux frais de traitement. L’utilisation même partielle de votre chèque-achat n’entraînera aucune contrepartie monétaire sous quelque forme que ce soit. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasin, rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.

(2) Offre valable 3 semaines à réception à compter de la date d’expédition, une seule fois par foyer, hors articles volumineux. Les frais de traitement et d'envoi de votre colis sont gratuits pour toute commande de 45? d'achats après réduction (hors coupons, métrages et échantillons de tissus).

# 364
тва е някакво пояснение от което обаче нищо не разбирам
1) Offre valable une seule fois 3 semaines à réception à compter de la date d’expédition, une seule fois par foyer, offre valables sur laredoute.fr, hors prix déjà démarqués, nouveautés et exclusivités, secteur petit électroménager, gros électroménager, image, son, multimédia et jouet et hors coupons, métrages et échantillons de tissus. Non cumulable avec une autre offre. Chèque-achat personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. L’usage de votre Chèque-achat n’exclut pas le paiement de la participation forfaitaire aux frais de traitement. L’utilisation même partielle de votre chèque-achat n’entraînera aucune contrepartie monétaire sous quelque forme que ce soit. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasin, rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.

(2) Offre valable 3 semaines à réception à compter de la date d’expédition, une seule fois par foyer, hors articles volumineux. Les frais de traitement et d'envoi de votre colis sont gratuits pour toute commande de 45? d'achats après réduction (hors coupons, métrages et échantillons de tissus).

ОТ ПРЕВОДАЧА МИ ИЗЛЕЗНА

"Офертата валидна само след 3 седмици след получаването от датата на изпращане, само веднъж на домакинство, предлагат валидни Laredoute.fr незареждащи цена вече демаркираните, новини и изключителен сектора малки уреди, големи уреди, образ и звук , мултимедия и играчки и изключване купони, филми и тъкани проби. Не се комбинира с други оферти. Проверка за покупко-продажба на не-прехвърлят на трети лица и се ограничава до една команда. Използвайте Проверка покупка не е пречка за изплащане на еднократна сума за сметка на лечението. Използването на частична проверка покупката няма да има парична стойност в каквато и да е форма каквато. Това намаление ще се разпространи върху всеки елемент, а вероятно и за своя фактуриране. Не е валидна в магазина, идете на пазар, и за minitel Redoutel.

(2) Офертата важи за 3 седмици след получаването от датата на изпращане, само веднъж на домакинство, с изключение на големи пратки. Разходите за обработка и изпращане на вашия пакет е безплатен за поръчки от 45 ? след намалението на покупките (без талони, филми и тъкани проби)."

# 365
аз получих този код 61530 не знам за какво е дава ми подарък, какъв не знам  Embarassed А БД не ми дава с никакъв код  Sad

# 366
някои получи ли онези прословути    -20 евро от поканите?

# 367
  • Бургас
Тц, няма и да получи  Tired

# 368
# 369
# 370
  • Стара Загора
60488 наистина е чудесно кодче  Peace Пратили са ми го на единствения акаунт, от който не съм пазарувала през намалението. ...
Сега като го спомена осьзнах, че и при мен е така.  Rolling Eyes Пратили са ми го на 2 от 4 и то точно на тези двата, от които не сьм пазарила по време на намалението.  Wink

# 371
  • Бургас
    Оооо,нима  Flutter Ръкопляскания и бурни аплодисменти за кода, който е споделен от ен-броя потребители, дори и на предходната страница  ooooh! Сега може и да попитате какви са му по-точно условията и на какво стоки действа  Whistling

# 372
    Оооо,нима  Flutter Ръкопляскания и бурни аплодисменти за кода, който е споделен от ен-броя потребители, дори и на предходната страница  ooooh! Сега може и да попитате какви са му по-точно условията и на какво стоки действа  Whistling
И аз го имаааааааааам.. урааааааааааа  hahaha
Даже 2 пъти..
И на ближния дадох от него  Blush

# 373
  • Бургас
Нали ще споделиш с нас, като ти го пратят и трети път, а  Praynig Даже можем и да го покоментираме  Mr. Green

# 374
А някоя добра душа ще сподели ли 61 425   за БД  кое го задействаше ?
Писала съм си есен-зима без Солдес,ама не мога да уцеля нищо Sad

Общи условия

Активация на акаунт