Ла Редут - кодове - 21

• 51 230
  • 777
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Явно не е индивидуален, но при мен не действа. Не мога да разбера как би "захапал".

По това което си превеждам аз и след проба ---- > трябва да имаш артикул от новата колекция , и поръчката да е на стойност над 33 евро  Peace
И аз си мислих, 4е е така, но не е.
Слагам едни маратонки за 44 Е, намалява ги с 20, маха достажката и вси4ко си става 24Е Peace

# 346
  • София
може ли снимка на червените десертни чинии   bouquet

# 347
Каталозите ги изпращат отделно на случаен принцип. При кодовете, които са с каталози, както така задълбочено коментирания днес, не изпращат каталози, явно тази екстра не важи за България. Така че някои от нас ще получат каталози, независимо дали са ползвали този код, а други даже и да са го ползвали, няма да получат каталози.
И между другото кодът е персонален, т.е. действа само на акаунт, на който е изпратен. Това че са го получили много хора, не означава, че не е персонален. И между другото аз не съм го получила на нито един от трите си акаунта и естествено на нито един не действа.
Що ли пиша, като никой не чете  ooooh!

# 348
Явно не е индивидуален, но при мен не действа. Не мога да разбера как би "захапал".

По това което си превеждам аз и след проба ---- > трябва да имаш артикул от новата колекция , и поръчката да е на стойност над 33 евро  Peace
Слагам едни маратонки за 44 Е, намалява ги с 20, маха доставката и вси4ко си става 24Е Peace
Да,но преди да ти ги намали си имала стойност над 33 евро Peace
Каталога идва отделно,и не винаги го донасят,аз още си чакам един от лятото  bouquet А шалтето не вярвам да тежи много Peace

# 349
  • София

Слагам едни маратонки за 44 Е, намалява ги с 20, маха доставката и вси4ко си става 24Е Peace
Да,но преди да ти ги намали си имала стойност над 33 евро Peace
Каталога идва отделно,и не винаги го донасят,аз още си чакам един от лятото  bouquet А шалтето не вярвам да тежи много Peace

Да, но в предишните кодоже с подобно описание, след намалението трябваше да ми останат 33 Е, доколкото си спомням.

# 350
искам да ви благодаря, че пишете подробно за използването на кодовете- оправих се с кодът 60488. даде ми намалението и БД  Grinning

# 351
Хора има комбинация от Prix vert $rouge i ACTIVE WEAR . Никакъв код не действа за намаляне или за БД. Дайте идея  bouquet

# 352
Хора има комбинация от Prix vert $rouge i ACTIVE WEAR . Никакъв код не действа за намаляне или за БД. Дайте идея  bouquet
Е те тая комбинация ме разби!  #Crazy Моята идея е да ползваш код за подарък.

# 353
Пуснах поръчка и ми се хвана код за десертните чинии-червени  Peace Някой има ли снимка,да питам и аз  Mr. Green
Поръчах и комплекта прибори за маса с референтния номер  Peace

# 354
някои може ли да ми даде код които намалява допълнително в % някое от тези неща http://www.laredoute.fr/vente-ceinture-amincissante-avec-regulat … tegoryid=22928985 ; http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9400427& … ue&ksource=-1 ; http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5005396& … ue&ksource=-1 вече пробвах всичко от страница 1 но нищо не става Sad 

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 17:03 от marinari

# 355
# 356
Значи ако са веднъж намалени не мога да ползвам допълнително намаление така ли  newsm78 Sad исках намаление поне 50% но явно няма да стане Sad

# 357
Пуснах поръчка и ми се хвана код за десертните чинии-червени  Peace Някой има ли снимка,да питам и аз  Mr. Green
Поръчах и комплекта прибори за маса с референтния номер  Peace
на 1ва страница имаше снимка, но вече не се отваря. тези дни очаквам да ги получа с една от поръчките ми и ще пусна снимка Simple Smile

# 358
Mon code offre spéciale :  57002 това са ми пратили на пощата, пише 20 евро offerts+livrasion gratuite  но условието е des 55 e dachats каквото и да значи  Laughing

# 359
60488 наистина е чудесно кодче  Peace Пратили са ми го на единствения акаунт, от който не съм пазарувала през намалението. Веднага го оползотворих  Peace А относно каталога - всяка година го получавам, изпращат го на най-стария ми акаунт - знам, защото само той е на името на мъжа ми.

Общи условия

Активация на акаунт