Ла Редут - кодове - 21

• 51 280
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
  • Там....където всичко е възможно ....
"Взимам евтино за обяснение кои код как работи в La redoute!Работя само с хора имащи сертификат!
Събирам пари за нов шесткрилен гардероб!" hahaha
Бихте ли ми обяснили какъв е този код 60488 и как да го използвам? Въобще що е това код? А ЛаРедут какво е?
Това достатъчно ли е?
Тези ще стигнат само да си избия парцалките които съм купила покраи намалениято Whistling
Обаче за толкова ,цяла нощ ще ти се обяснявам кой код как работи свате Crazy
Момичета поръчах си един сутиен, сега видях че пише че е изчерпан на датата на която го поръчах ( Epuisé depuis le 28.01.2009 ), но са ми дръпнали парите, сега какво ще стане, ще ми върнат ли парите за него или ще ми се забави доставката докато го набаявт да ми го пратят?

Мерси  предварително Simple Smile 
Не видях някои да ти е отговорил.Ако е изчерпан сутиена ще ти върнат парите с валчер.Няма да ти се забави поръчката или го има вътре в пакета или го няма и си получаваш парите с валчер Peace
pepi7096 е ама айде по спокойно де, както писах и по горе днес пуснах първата си поръчка и съсвем не съм на ясно как стоят нещата с кодове още по малко знам че може да се пробват на първа страница....ок .... Shocked

Прочети ми подписа Mr. Green

# 466
pepi7096 е ама айде по спокойно де, както писах и по горе днес пуснах първата си поръчка и съсвем не съм на ясно как стоят нещата с кодове още по малко знам че може да се пробват на първа страница....ок .... Shocked

Не знам защо реши, че не съм спокойна  Thinking
А като не знаеш как стоят нещата с кодовете, прочети първия пост на настоящата тема и всичко ще ти се изясни  Peace

# 467
kras8204  Мерси за инфото  Hug, за хонорара ще се разберем на лична Wink   bouquet

# 468
kras8204
стигат ли?  Mr. Green

pepi7096 четох и само казах че тези които намерих ги няма там....исках да съм полезна...(ама ) Peace

# 469
  • в страната на абсурдите
малко си поиграх с някои кодове,който иска да пробва още.в кошницата слагам 2 бр.от новия каталог
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-redoute-creation.aspx?produ … tegoryid=56099738
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-entrej-45-cm-tipster.as … tegoryid=56099748
с код 23604 ми намали сумата с 9,96 евро,подарък valise
с код  31240 ми намали сумата с 11,21 евро,без подарък
с код 23612,23620 ми намаля сумата с 20 евро,подарък valise
дано съм ви била полезна!

# 470
Здравейте, получих офертата с кода 60488 и работи при мен. Но питам ако имам в поръчката и стоки които не са от новата колекция дали ще я приемат и дали ще си получа поръчката. И в двата случая кода ми работи. Благодаря

# 471
Здравейте, получих офертата с кода 60488 и работи при мен. Но питам ако имам в поръчката и стоки които не са от новата колекция дали ще я приемат и дали ще си получа поръчката. И в двата случая кода ми работи. Благодаря

Щом ти работи няма проблем  Peace

# 472
  • София

pepi7096 четох и само казах че тези които намерих ги няма там....исках да съм полезна...(ама ) Peace
Ами,че дай ги тук тези,които ги няма нам.Така ще си полезна.

И за да не е спам-31232-25% намаление на прет-а-порте,дамско,мъжко,детско облекло,красота от каталог 2009,с изключение
на при мини,при руж и при верт.
20% В страниците бельо, мебели & декор, постелки, малки и големи уреди, открит каталог страници PE 2009 с изключение на червено, цена, червено, зелено страници и минималната цена и каталози Anne taillissime освен Уейбърн Червен Страници , и зелени обувки.
Офертата важи за 3 седмици

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 22:39 от Evka

# 473
Момичета когато се самопоканихте веднага ли ви изпраща кода?  Rolling Eyes

# 474
Щом ти е пратен персонално кода,няма да ти я откажат.Следи как се променят цените в кошницата,преди и след като напишеш кода.Ако те устройва-ползвай си го  Peace

Да,в рамките на няколко минути след регистрация на новия акаунт

# 475
Ако кодът ти работи, няма значение какво имаш в кошницата Simple Smile

# 476
  • In The Middle Of Nowhere

Почти веднага  Simple Smile

# 477
Ми аз преди час се регистрирах и нищо Sad. От линка в пощата ли трябва да се регистрираш?  Rolling Eyes

# 478
малко си поиграх с някои кодове,който иска да пробва още.в кошницата слагам 2 бр.от новия каталог
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-redoute-creation.aspx?produ … tegoryid=56099738
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-entrej-45-cm-tipster.as … tegoryid=56099748
с код 23604 ми намали сумата с 9,96 евро,подарък valise
с код  31240 ми намали сумата с 11,21 евро,без подарък
с код 23612,23620 ми намаля сумата с 20 евро,подарък valise
дано съм ви била полезна!

Аз сложих тези кусите панталонки и едни такива само че дълги и 60488 ми даде -20 евро и БД  и подарък Grinning

# 479
  • София
момичета  моля  ви дайте  снимка  на   десертните  чинии в  червено  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт