Ла Редут - кодове - 21

• 51 377
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да попитам вярно ли е, че за потребители извън Франция трябвало вместо нашия БГ пощенски код /9000 за Варна например/да се пише 99999 в гравата за адрес на получаване??? #Crazy #CrazyАз ве4е съм пуснала поръчка и ми пише : a domicile
Дръпанли са ми и парите, а дали ще си получа поръчката?? newsm78 newsm78
А това дали е въпрос за тук? newsm78
Иначе по въпроса - не вярно, но крайно време да вземеш да се понапънеш малко да почетеш повечко.

# 556
змейковица с кой код са тези олекотени да се пробвам и аз пък дано да ми върже?

Не съм змейковица , но 22837  може и да свърши работа Simple Smile  Peace

# 557
  • Пловдив
да , с тази калъфка стана... Hug аз слагах неща от които имам нужда...
ееееее ама то става нагло вече,нестига че искаш да намалиш доста намалени неща,неискаш подараци,искаш БД,ама неискаш и да сложиш артикула с който се хваща.....чесно казано това което искаш,просто няма да ти стане в тоя сайт,може да пробваш другаде......и четете малко дееееееее Whistling Все някой друг наготово да ви свърши работата,ще си сложа и аз един подпис,ама с твърда цена........

# 558
Код 27650 за червените чинии ми се хвана уж пише че ги имам като подарък, но отгоре има това:
Article indisponible ne peut être livré à l'international

Според мен неналичн артикул за страни извън Фр.? newsm78

Което значи, че май няма да го пратят а?

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 19:18 от desiniko

# 559
  • София
ееееее ама то става нагло вече,нестига че искаш да намалиш доста намалени неща,неискаш подараци,искаш БД,ама неискаш и да сложиш артикула с който се хваща.....чесно казано това което искаш,просто няма да ти стане в тоя сайт,може да пробваш другаде......и четете малко дееееееее Whistling Все някой друг наготово да ви свърши работата,ще си сложа и аз един подпис,ама с твърда цена........
Тя май е имала предвид, че е слагала неща, от които е имала нужда, затова не е ставало  Peace

# 560
ееееее ама то става нагло вече,(ДАЛИ????)нестига че искаш да намалиш доста намалени неща,неискаш подараци,искаш БД,ама неискаш и да сложиш артикула с който се хваща.....чесно казано това което искаш,просто няма да ти стане в тоя сайт,може да пробваш другаде......и четете малко дееееееее Whistling Все някой друг наготово да ви свърши работата,ще си сложа и аз един подпис,ама с твърда цена........
Тя май е имала предвид, че е слагала неща, от които е имала нужда, затова не е ставало  Peace
Точно това имах в предвид Peace просто опитвах с неща които ми трябват и не се сетих да сложа нещо като калъфката... затова написах СЛАГАХ Mr. Green сега я сложих и стана - за което благодаря отново!  bouquet Май някой друг не чете А??? Wink

П.П.Чета всичко. Не се притеснявай. Просто от време на време имам нужда от помощ- затова и питам! Темите все пак са и за това!Още веднъж благодаря на  ivanka1979за помощта!
А на теб sis7 ...извинявай ако съм те притеснила... но преди да повишиш тон - прочети внимателно!!!Нали затова призоваваш все пак Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 19:40 от JuliS

# 561
Цитат на: JuliS в Петък, 30 Януари 2009, 18:50

Май някой друг не чете А???

П.П.Чета всичко. Не се притеснявай. Просто от време на време имам нужда от помощ- затова и питам! Темите все пак са и за това!

Напълно подкрепям момичето. Нали затова е темата да си помагаме едни на други а не да играем на "кой е по-умен". Нека бъдем толерантни едни към други, разбира се това не зна4и да се задавт и пишат по няколко пъти едни и същи въпроси.
Призовавам всички за по-мек тон.  bouquet

# 562
  • София
Ама, desiniko , точно ти задавш въпроси, които са обсъждани неведнъж! Как да помагаме един на друг, като се появява сума ти народ, твърдящ, че не е възможно да се изчете, бута някакви букетчета и настоява за отговор с огромни букви?

# 563
Направих един експеримент, не е кой знае какво откритие, но на някого може да е от полза - новия код, който някои получиха за 20 евро отстъпка от нова колекция, БД и шалте работи и при минимална сума, разбира се, няма намалението, а само БД, мисълта ми е, че ако някой иска може да го ползва като код за безплатна доставка само +  подарък, най - евтиното, което намерих, беше това потниче - http://www.laredoute.fr/vente-top-stretch-la-redoute-creation.as … tegoryid=56099731  добавяте си го към кошницата и с кода получавате БД и подарък и потниче за 3 евро

# 564
Ама, desiniko , точно ти задавш въпроси, които са обсъждани неведнъж! Как да помагаме един на друг, като се появява сума ти народ, твърдящ, че не е възможно да се изчете, бута някакви букетчета и настоява за отговор с огромни букви?

Не пиша с големи букви , а букет4етата са само оформление от сайта/дадени са затова/
За втори път ще игнорирам заядливия ти тон към мен най-културно.
Между другото не е само към мен де...
И ще повторя да не се правим на "много умни"

# 565
  • Бургас
Аз пък издирвам жилетката,с която заменят тренча  Grinning
Два дни я гледах и сега вече нищо не виждам  Rolling Eyes
bradata срам и позор  Blush И аз уж четящата,защо съм останала с впечатление,че я имаше само първата снимка  Blush Blush Blush Извини ме миличка  Blush  bouquet
И голямата радост,че открих нещо допълнително  hahaha  Blush
Айде сега-то от толкова много словоизлияния и словоблудства, дето се изсипват тук ежедневно  ooooh!, се случва да се изтърве нещо  Hug
Ти тази жилетка ли издирваш?
Снимката е на Iva-1977 сравнително назад в темата  Peace

И ще повторя да не се правим на "много умни"
  ooooh!  Sick  ooooh! (само "оформление" ще вкарам, че ако трябва да разсъждавам над темата...)

# 566
момичета ,
помогнете  Rolling Eyes
имам 25артикула в ко6ницата наи много по 3бр от артикул, нямам 4бр от един и съ6т артикул и не ми позволява изобщо да натисна бутона към плащането