Кухненски робот!!! Помагайте!!!

• 376 419
  • 1 866
  •   1
Отговори
# 735
Един път съм опитвала да режа картофи на големи пръчки, но се получиха много ситни и не съм правила втори опит. По-скоро бяха подходящи по размер за мусака, а не да пържене. Вероятно обаче е щото бяха и дребни картофите. Може би, ако са едри биха се получили.

Обаче днес в шейкър каната на 7778 направих мързелив таратор за пиене и съм доволна от резултата.

# 736
http://www.pazaruvaj.com/kuhnenski-roboti-c3404/philips/hr7761-p79851417/
искам нещо, като това но с приставка да прави сокове от И твърди плодове. Цената да е окло 150-170 лв. Може ли да ми помогнете ? Мерси Simple Smile

# 737
  • Кипър
Аз имам диска за картофи и съм доволна само че остават едни малки късчета (това е единственият недостатък) но на мен не ми пречи и тях изпържвам накрая  Wink но пък няма да ги нося на изложба Laughing

# 738
  • София
аз и на шайби режа и стават като чипс картофите Wink

# 739
Аз имам диска за картофи и съм доволна само че остават едни малки късчета (това е единственият недостатък) но на мен не ми пречи и тях изпържвам накрая  Wink но пък няма да ги нося на изложба Laughing
добре де, какъв е чалъма, че и на мен да ми се получат? аз просто пуснах картофите. На каква скорост?

# 740
Аз имам диска за картофи и съм доволна само че остават едни малки късчета (това е единственият недостатък) но на мен не ми пречи и тях изпържвам накрая  Wink но пък няма да ги нося на изложба Laughing
Ти с кой модел на Филипс си?

Някой поръчвал ли си е диск за робот на Филипс? Трябва да си поръчам диска за настъргване? Моя го изтървях няколко пъти и се разлепи, после лепих, ползвах го известно време, но после пак се разлепи и май трябва да купувам нов  Tired

# 741
  • Кипър
Аз съм 7778 и рязах картофи на шайби със диска който се регулира на  различни дебелини и го сложих на най-голямата дебелина и ми станаха перфектни (така ги правя задушени в йенската тенджера).

# 742
Момичета а за какво ползвате рендето с кръглите дупки? Аз пробвах да стържа моркови с него, но не стана. С другото е по-добре.

# 743
  • Балчик
Кръглите отвори са за шоколад и сирена, не са за моркови.

# 744
Дам, предположих, че аз бъркам нещо:) Това означава ли, че тях трябва да ползвам и за стържене на кашкавал?

# 745
  • Кипър
Да само че твърд кашкавал. Иначе мекият става на рендето за настъргване на моркови и др.

# 746
Дам, предположих, че аз бъркам нещо:) Това означава ли, че тях трябва да ползвам и за стържене на кашкавал?
да, откакто ми се повреди диска за настъргване, само на това си стържа кашкавала за макароните

# 747
  • София
Дами, искам да се похваля, много съм щастлива!
Дълго време го исках и си мислех за него и откакто го имам не спирам да го ползвам Simple Smile Само си търся нещо да направя - я шейк, я сок, я да рендосам нещо...

GORENJE SB 1000 B

Страхотен робот!

Дано съм помогнала на някоя в избора Simple Smile Аз съм в екстаз все още Simple Smile

Оправих линка, мерси Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 15:59 от Po3u

# 748
  • Балчик
Виждаме, че си в екстаз. Joy Вземи си оправи линка като излезеш от него.

# 749
  • София
Този kеnwood е невероятен, но за жалост не ми е по джоба.

Гледах в Интернет, но май не намирам друга марка, която да съдържа едновременно следните приставки: миксер, пасатор, блендер, рендета, сокоизтисквачка, цитруспреса, месомелачка, нож за кафе/ядки/лед, да е с по-големи купи, а и резците/бъркалките/ножовете да са метални,а не пластмасови. Ще съм благодарна, ако видите такъв модел, да ми кажете   bouquet

Привет на всички! И аз като Памперс търся робот с тези функции. Няма ли да ни ориентирате, моля?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт