Кухненски робот!!! Помагайте!!!

• 376 435
  • 1 866
  •   1
Отговори
# 1 185
Здравейте.
Харесала съм този модел http://www.bosch-home.bg/продукти/малки-кухненски-уреди/кухненски-роботи/MUM4856EU.html?source=browse

Толко ли е трагичен кухненски робот с 600W?
Има ли някой тук който ползва този модел?
Важно ли е да е с метална купа?

Благодаря предварително!

# 1 186
  • София
Роботът според мен е ок, особено за цената си и с всички тези приставки си струва отвсякъде.
Единственият недостатък на малката мощност е, че може да се затрудни с по-тежки смеси, повече тесто и т.н.
Пластмасовите части по-лесно се захабяват по принцип и не могат да се мият в миялна.

# 1 187
Очаквам Този  Робот.
За първи път ще ползвам такова нещо. Цената е прилична, мощен е и се надявам на компактност.

# 1 188
  • Sofia
Момичета, имам нужда от съвет. Имам робот ( филипс 7775), но няма подходяща приставка за смилане на ядки, фурми и разни дребни неща. Ще ми препоръчате ли някаква мелачка или чопър? Hug

# 1 189
Виж на сайта на Филипс вчера гледах отделна приставка за мелене.

# 1 190
  Вчера ми донесоха робота, днес ходих да напазарувам и после почвам да го пробвам.

Дано се споразумеем в творенето в кухнята, че в къщи ще ме  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  след поредната кухненска щуротия.

И да ви предупредя - не обръщайте внимание на постовете на Джемма,  ако не искате проблеми с половинките си.   Joy Joy

Джемма не се сърдиш нали?   bouquet  bouquet  bouquet.Благодаря ти за всички улеснения , към които ни насочваш и улесняваш живота ни.

# 1 191
  • Балчик

Джемма не се сърдиш нали?   bouquet  bouquet  bouquet.Благодаря ти за всички улеснения , към които ни насочваш и улесняваш живота ни.
Laughing Неее, за какво ще се сърдя? Развесели ме. Hug

# 1 192
И така първите ми впечатления за https://www.technomarket.bg/products/09123944/philips-hr-7778

- диска за пържени картофки -  не става. Остават твърде много малки парченца, които трябва да се отстранят , за да може останалите да се изпържат и изгубих доста време да ги :пощя:.
- двойния диск за рендосване е супер.
- регулиращия се диск също.
- диска за жулиени го използвах за направата на кубчета за таратор. Минах краставицата през рендето и после лентичките ги нарязах с ножа напречно. Идеално за мен.
- каната се справи със няколко шейкъра отлично. После ако мога ще кача и снимки на продуктите.

Явно и https://www.technomarket.bg/products/09123943/philips-hr-7776-90 щеше да ми свърши работа , като се има в предвид, че няма да ползвам сокоизтисквачката

# 1 193
Здравейте,
може ли някой да ми каже, къде в София може да се закупи приставка за този модел кухненски робот Kenwood multipro FP 265?
http://www.kenwoodworld.com/en-int/products/food-processors/mult … 65-food-processor
Значи, изведнъж изчезна приставката за сокоизстисквачката! Сега само ръчно изстискваме лимони и портокали. Мъж ми се беше обаждал в сервиза, да пита дали имат приставка но отговорът беше отрицателен.
Много ще съм Ви благодарна!  newsm47

# 1 194
  • София
Aз поръчах Philips 7778 преди няколко месеца след като четох мнения тук и съм много доволна. Ползвам го всеки ден - най-често блендъра за смутита, сокоизтисквачката и бъркалката за тесто (по рецептата за пица Верди, пак от форума).

# 1 195
Благодаря!
Взех го. Много съм доволна за сега! Пише, че пластмасовите части могат да се мият в миялна, но аз така или иначе предпочитам веднага на ръка да си ги мия тях от колкото след това да ги плакна и сда ги редя в миалнята. Пише, че не е препоръчително да се слагат металните  елементи защото се прецакват от препаратите и си е логично, предполагам това се отнася за всички модели и марки.  Много искам да си поръчам и мелничката на Бош и ще съм благодарна ако някой я има и изкаже мнение. Ще го видим как ще се справи и с гъстите теста.
Роботът според мен е ок, особено за цената си и с всички тези приставки си струва отвсякъде.
Единственият недостатък на малката мощност е, че може да се затрудни с по-тежки смеси, повече тесто и т.н.
Пластмасовите части по-лесно се захабяват по принцип и не могат да се мият в миялна.

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 16:32 от Denizaaa

# 1 196
  • Балчик
Няма никаква логика пластмасовите да се мият, а металните да се захабят. Ако са от неръждаема стомана не е проблем. Само ако са алуминиеви в никакъв случай. А пластмасовите също се захабяват в миялнаата с времето, ако са прозрачни.

# 1 197
Моят робот е за ремонт, затворих му капачето на блендера и не може да се отвори  ooooh! занесох го, да видя кога ще го получа обратно  Tired не ми върви нещо с техника на мен

# 1 198
режещите части се прецаквали от агресивните препарати. Дори препоръчват да се измиват само с вода, без препарат.
Пластмасата е ясна, но тя и е доста по-евтина за набавяне Simple Smile)

Няма никаква логика пластмасовите да се мият, а металните да се захабят. Ако са от неръждаема стомана не е проблем. Само ако са алуминиеви в никакъв случай. А пластмасовите също се захабяват в миялнаата с времето, ако са прозрачни.

# 1 199
  • Балчик
Ее, те режещите се захабяват от всичко, не е само миялната, нос е и заточват. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт