Кухненски робот!!! Помагайте!!!

• 372 290
  • 1 866
  •   2
Отговори
# 1 710
здрарвейте,аз имам малко странен въпрос или по скоро мъжа ми подхвърли нещо,аз имам Bosch MCM3100W, а той ми вика че според него някои допълнителни дискове от Bosch MUM58364 че можели да станат на нашия заради самата дупка според него била една и съща дали е възможно това

# 1 711
Нищо общо нямат двата робота и не са съвместими дисковете.

Скрит текст:

# 1 712
Здравейте, след 19 годишна употреба на моя СЕверин се счупи една пласмасова приставка за рязане и стъргане.
Реших да си купя нов робот БОШ  MUM54251

https://www.emag.bg/kuhnenski-robot-bosch-900-w-7-skorosti-kupa- … 251/pd/DGCKJBBBM/

Четох, че има доста доволни момичета, но аз имам следните въпроси:
Може ли да стърже тиква или моркови около 1 кг и дали загрял ли е след това?
Тесто за кекс става ли пухкаво, така както с миксер или не? Питам защото Северина не успява да направи добре бухнало тесто за кекс и мъфини.  Виждам, че няма нож за рязане на орехи, ако някой има от допълнителните приставки за мелене на кафе и ядки, дали става добре или са на едро.

Харесва ми , че мога да го ползвам вместо миксер, и мога да си купя приставки за лазаня, шприц и картофи.
Харесва ми, че има и приставка за кубчета.
Притеснява ме мощността.

# 1 713
Правя доста сладкиши и такива с бити белтъци. Сместа остава пръхкава. Никога не съм имала проблем с бухване на печива. Оборотите са му достатъчни за около 1 кг "тежко" тесто да омеси, но леко се затормозява. Иначе обикновени теста за сладкиши, палачинки и т.н. без проблем си ги меси и на по-силни обороти. Не прегрява при стъргане на моркови и рязане на картофи на кубчета от 1 кг. Ползвала съм го за по-големи количества без почивка.
Имам приставката за кафе, ядки, пудра захар, но не съм ги тествала.

# 1 714
GrinningОсобенно картоф на кубчета е като ламя Yum направо го изяжда.Докато мигна и е нарязано.Аз имам сета с чопърите ,ще си купя и тези за съргане по натам.

# 1 715
  • София
В началото бях разочарована от миксера, защото не успя да разбие яйцата със захарта, но явно не съм ползвала правилната приставка, а и очаквах да стане много бързо. Сега нямам проблем, но ми липсва, че не мога да го откача и да си ги джърна на ръка. Старият ми миксер можеше да се откача и да се ползва и на ръка, но резултатите му в стоящо състояние бяха доста по не задоволителни от Мума така, че предполагам  просто ми е останал навик.
Меси си чудесно и каквото и да правим не е загрявал, а и е доста тих. Аз лично очаквах да е доста по-шумен.

# 1 716
Момичета, а някой от вас има ли Бош МУМ 58364, от 1000 вата. Гледам че в е-маг е на същата цена като 54251 , но има и допълнителна приставка та се чудя дали не дава някакъв  дефект. В сайта на бош също е по- евтин, няма логика след като приставките са същите и е по- мощен. Някой с отзиви?

# 1 717
  • София
Привет,

Изгоря ми блендера докато  правех една крем супа. Чудя се с какво да го  заменя.

Искам новия уред да може да смели ядки и фурми примерно, за разни сурови сладкиши,  което блендер не може.
Какво ползвате вие за тази цел? Кухненски роботи или някакви чопъри или нещо друго??

# 1 718
  • София
Привет,

Изгоря ми блендера докато  правех една крем супа. Чудя се с какво да го  заменя.

Искам новия уред да може да смели ядки и фурми примерно, за разни сурови сладкиши,  което блендер не може.
Какво ползвате вие за тази цел? Кухненски роботи или някакви чопъри или нещо друго??

Аз освен робота, имам и един комплект пасатор - на снимката. Ядките ги смилам на чопъра.

# 1 719
струва ми се ще  и моята дупка е същата

# 1 720
Изключително доволна от моя Кенууд. Компактен с малко тяло и много приставки. Тормозя го с ядки, сладолед от замразени плодове, песто, сокоизтисквачката се справя чудесно с всякакви зелени и твърди плодове.

# 1 721
  • Sofia
Изключително доволна от моя Кенууд. Компактен с малко тяло и много приставки. Тормозя го с ядки, сладолед от замразени плодове, песто, сокоизтисквачката се справя чудесно с всякакви зелени и твърди плодове.

За кой модел става дума?

# 1 722
Сега ще го видя - Kenwood multi pro compact 750W с 28 функции. Не съм ползвала всичките 28 Grinning

# 1 723
Момичета, а някой от вас има ли Бош МУМ 58364, от 1000 вата. Гледам че в е-маг е на същата цена като 54251 , но има и допълнителна приставка та се чудя дали не дава някакъв  дефект. В сайта на бош също е по- евтин, няма логика след като приставките са същите и е по- мощен. Някой с отзиви?
Нищо му няма на този МУМ. Разликата в оборотите е пренебрежително малка, затова и няма разлика в цената...

# 1 724
  • Sofia
Сега ще го видя - Kenwood multi pro compact 750W с 28 функции. Не съм ползвала всичките 28 Grinning
Търся си мощен чопър за мелене на орехи и сушени плодове и аз. Имам много мощен кенууд, но самата приставка не е подходяща.

Общи условия

Активация на акаунт