Среща на форума - 4 години заедно

• 5 600
  • 133
  •   1
Отговори
# 45
Може ли да ми кажете адреса на ресторанта,не съм ходила досега?
Валенце , добре дошли в София !"Ивайло" е пресечката на "Ботев", след "Солунска".Като се идва от "Стамболийски", в дясно.  На няколко метра от "Ботев" е, не е някъде навътре.

# 46
  • София
Благодаря!
Мъжа ми добре се ориентира из Сф,но понеже ще ме докара ме пита за адрес,аз му казах на ул Ивайло. Laughing

# 47
А някой ще направи ли резервация newsm78 Дороти Praynig ако не се лъжа ти беше някъде в този район  bouquet

# 48
А ще има ли кой да снима, че да зарадва и нас после? Simple Smile

# 49
А ще има ли кой да снима, че да зарадва и нас после? Simple Smile

bowuu
Имам страхотен нов фотоапарат Peace

# 50
  • София и там където не се пуши
Ще направя, ама ме е срам за 15 души, явно не са видяли доста темата.

Кажете кога и ще направя.

# 51
17 сме Peace Мисля, че спокойно можеш да направиш резервация за 20 Hug

# 52
  • София и там където не се пуши
Ама как за 20 според мен поне 30 ще станем, ама сега не четат

# 53
Ама как за 20 според мен поне 30 ще станем, ама сега не четат

Ами да са чели Crossing Arms - ще сядаме по двама на стол Mr. Green
Доре, виж дали може да сме на 2-рия етаж Thinking

# 54
Здравейте! Без да съм попитала младата госпожица / която в момента е на училище/ казвам , че много ми е домъчняло за всички ви и с удоволствие ще дойдем.   Heart Eyes  Двете , по  женски.

# 55
Здравейте! Без да съм попитала младата госпожица / която в момента е на училище/ казвам , че много ми е домъчняло за всички ви и с удоволствие ще дойдем.   Heart Eyes  Двете , по  женски.
  bouquet Hug Heart Eyes
Мисля, че няма да имаш проблем с младата госпожица, сега остава да навия и младия господин да дойде Peace

# 56
Между другото  въпреки че не пиша,  от време на врема ви чета.
Но добре че Ия ми беше пратила мейл / който обаче видях чак днес/, та да видя темата. Цялата минала седмица бях болна - с ужасна ангина и от вторник до днес не съм сядала на компа.
 Имам нужда от и от съвет - добър УНГ -лекар за операция на сливиците ми. Вече 5 години я отлагам , но явно вече е крайно наложително да го направя. Много се чудя за Токуда  или Военна болница - какво мислите? Не ми се занимава с Исул - там ме объркаха преди 5 години , та се наложи да лежа в 1-ва градска след това , само дето не умрях тогава.
Целувки за всички ви

# 57
  • София / Пловдив
.... Много се чудя за Токуда  или Военна болница - какво мислите? ...

Военна болница  Peace
Подробности на ЛС ще ти пусна ако искаш или на ГСМ.

# 58
Да ви призная затова често сменявам заглавието на темата - все си мисля, че не са я забелязали достатъчно хора - ама от дума на дума, надявам се, че повече народ ще се присламчи. Лично съм информирала Йосарян, надявам се да може да се освободи - липсва ми вече...

# 59
Какво ще кажете за още две нови лица?
много бих искала да се срещна столкова борбени мамита събрани на едно място.Ще взема и моя близка,която също иска да ви се порадва.Благодаря ви бг мами,благодаря ви че ви има в БГ МАМА

Общи условия

Активация на акаунт