Цветя- гордостта на всяка жена ~36~

• 69 105
  • 555
  •   1
Отговори
# 330
evelinar, честити ти рожденници. Да са ти живи и здрави и много да те радват и да те обичат. Пожелавам им всичко най-хубаво в живота  Hug   newsm59

# 331
Еvelinar, честит ви двоен празник!На здраве и на много любов да се радвате всички!

# 332
Евелина,
честит ви двоен и прекрасен празник у дома! Да са ти живи и здрави и винаги щастливи двамата рожденици ( ти преди една година си направилла страхотен подарък на мъжа си! Simple Smile )

# 333
Благодаря ви! Hug Hug Hug
Лени, при това стана съвсем изневиделица, терминът ми беше на 25, ама мишочката не го дочака и се роди рано сутринта да зарадва баща си. Това е трети подобен случай в нашия род, явно ни е ген. Но днешната дата е наистина незабравима за семейството ми.
Имам си и нови придобивки по случай днешния празник, ще ви се похваля тези дни и ще искам съвети как да ги гледам.

# 334
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
evelinar честити рожденици и от мен  newsm59 newsm67  Gift Да са ти живи и здрави.
Аз да се отчета  Mr. Green . Пресях мушкатото със шарени листа в по нова почва, разчистих саксиите, направих си резници на мини албите, хелиотропа и ги посадих. Посадих и цветята, който Катя ми беше давала. Направих разсади на синя лобелия, шарена лобелия, коприва, върбена (от Катя), еделвайс, обикновена петуния. И сега ще чакам  Crossing Arms .
Катя защо не пробваш да пулверизираш с разреден разтвор на син камък.

# 335
Нямам търпение да видя новите ти цветенца, evelinar! Утре пък аз ще ви почерпя! Wink
Имам едно питане-финиковата ми палма като опре в тавана какво ще я правя, колко висока става в домашни условия? newsm78
Аitep, браво на теб!Аз мисля сега да се захвана да засадя луковиците на калата, тигридията, гладиолата и бегонията.А другия месец като дойдат от Стрелиция ще сложа и глоксиниите и другите бегонии.

# 336
evelinar,честита двойна радост!Да са ти живи и здрави и двамата рожденници!Да те радват и много да те обичат!
Утре пък аз ще ви почерпя! Wink

Аз пък вдруги ден!

Катя защо не пробваш да пулверизираш с разреден разтвор на син камък.
Защото нищо е остана!Добре,че ги направих рано,за да имам време да повторя.Вчера направих разсад на каскадната лобелия.Надявам се с нея да имам повече късмет  Praynig

# 337
Да са ти живи и здрави рождениците, Evelinar! Много щастие, късмет и любов да има в семейството ви!

# 338
Момичета,
някой беше споменал, че си е купил между другото и семена за двугодишни - теменужка и още нещо, та не мога да си спомня, какво беше второто цветенце - едно синичко, но не лобелия или кампанула. Можете ли да ми помогнете с това , какво беше цветето?
Между другото в другия форум казват, че си правят такива ранни разсади на двугодишните и им цъфтят още същата година.
P.S. сетих се Embarassed aubrieta

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 16:18 от Ленито

# 339
Evelinar, честити ти рожденици и от мен. Да ти носят щастие и радост!  newsm38  party023 newsm59
Катка, и аз мисля, че петунийката се е посякла от слънцето. И мен ме е яд като се получи така с цветенце, което мислиш, че вече е потръгнало, за това те разбирам, но Не се ядосвай! Купи нова. Избери хубав цвят и като я погледнеш, да си казваш, че е по-хубава от тази, която не е станала.  Hug
Ками, много ти е хубава палмичката. Кой ли ден и аз ще се завъртя покрай цветарския  Mr. Green
Китайската роза  я подсригах сега, защото есента се разсипа да цъфти.

# 340
Лени, аз си купих аубриета и дори е поникнала много добре,но не ми се вярва да цъфне тази година.Ще докладвам след време.

# 341
  • Пловдив
Evelinar честити рожденници ! Много здраве и безгрижни детски дни на сладката кукла. На мъжлето щастие и усмивки!!!

# 342
  • Бургас
Бенджамина ми прогресивно оплешевява.Какво да го правя?
На климатик е,до вратата.Поливам го 1 път седмично.

# 343
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
И какво стана Ками утре, Катя след това, а аз в неделя ще черпя, много февруарчета  Mr. Green
Катя сега имаш повод да си купиш онази жълтата петуния, която я гледахме в магазина  Whistling 
Belle Fleur не се притеснявай бенджамините въртят тези номера, моите някой много окапаха, само ги събирам листата, но отдолу покарват други  Peace .
 Ленито и аз съм срещала в другият форум за двугодишните, май за теменужки беше  newsm78 .

# 344
Аз имам теменужки за сеене, но още не съм ги посяла, но пише да се сеят юни-юли.Дали ако ги посея сега, ще цъфнат лятото?Ще пробвам.Погледнах семената от петунията, за които ви казах, че са се сронили и гледам 2 са жълти /както и на бегонията/, а още 6 са си тъмни, мънички семчици.Дали са добри тези дребните, явно са обвити в нещо, знаете ли нещо по въпроса?
Хвърлих ги в саксията с аспарагуса, пък каквото ще да става.
Кампанулата чак на втората година ли ще цъфне? Sad

Имам едно питане-финиковата ми палма като опре в тавана какво ще я правя, колко висока става в домашни условия? newsm78

Да ви подсетя, ако имате идея?

Ками, много ти е хубава палмичката.

Много се радвам, че ти харесва. Hug

Общи условия

Активация на акаунт