Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви разсади се правят в момента?
Как се прави разсад с помощта на рула от тоалетна хартия?
Какви са някои често срещани проблеми с разсадите и как могат да бъдат предотвратени или разрешени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви разсади се правят в момента?
-
Как се прави разсад с помощта на рула от тоалетна хартия?
-
Какви са някои често срещани проблеми с разсадите и как могат да бъдат предотвратени или разрешени?
Някои често срещани проблеми с разсадите включват мухлясване, издължаване на стъблата към светлината, пожълтяване на листата и сух въздух. За да се предотврати мухлясването, използвайте парници с подходяща вентилация и наблюдение на влажността. За да спрете издължаването на стъблата, извършвайте редовно завъртане и отваряне на парниците. За справяне със сухия въздух, използването на овлажнител може да бъде полезно.
-
Как да се грижим за цикас и зюмбюли?
-
Какви са някои често срещани проблеми с цветята и как могат да бъдат решени?
.На снимките които разглеждах беше по същия начин. Аз и заради това исках да покажа и ако греша евентуално някой да ми даде съвети. Повече се притеснявам от мухлясване .
Купих си кичесто каланхое от Била бяха заредили в петък. И вчера с Илиан като се разхождахме и си купихме една драцена, по негово желание
между другото сандъчетата им бяха теснички ,тази година ако нещо поникне ще ги насадя в по големи саксии,пък ако има повечко ще сложа една и в градината ,казаха че ставали по хубави и буйни
.
.
.Висок е около 70,80 см.,с криво стебло и много разклонения.В магазина съм ги виждала около 60 евро,че струват.Иначе и тя ми се оплаква,че нещо не и вървят цветенцата.
.Само дето няма такива изгледи.Тук го дават сняг да вали и да е студено до края на февруари.Няма ги тия високи градуси,които бяха станали при вас в БГ.
Подариха ми