Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви разсади се правят в момента?
Как се прави разсад с помощта на рула от тоалетна хартия?
Какви са някои често срещани проблеми с разсадите и как могат да бъдат предотвратени или разрешени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви разсади се правят в момента?
-
Как се прави разсад с помощта на рула от тоалетна хартия?
-
Какви са някои често срещани проблеми с разсадите и как могат да бъдат предотвратени или разрешени?
Някои често срещани проблеми с разсадите включват мухлясване, издължаване на стъблата към светлината, пожълтяване на листата и сух въздух. За да се предотврати мухлясването, използвайте парници с подходяща вентилация и наблюдение на влажността. За да спрете издължаването на стъблата, извършвайте редовно завъртане и отваряне на парниците. За справяне със сухия въздух, използването на овлажнител може да бъде полезно.
-
Как да се грижим за цикас и зюмбюли?
-
Какви са някои често срещани проблеми с цветята и как могат да бъдат решени?
. Ще ви ги снимам да ги видите. Всичко е запечатано и не смея да ги разбутам, че нещо не мога да схвана как ще ги сея. 

.А на теб ти желая лека и безпроблемна бременност,накрая едно хубаво,ревящо цвете!
Очакваме с непърпение снимки на странните пакети и най вече съдържанието им. Много ме заинтригува с тях.
.
.Въобще вече се обърках от всякъде
.
Просто се случва и човек се учи от грешките - свои и чужди. А зимата е просто най-рисковият сезон.
сега треперя над всяко растение ,имам проблем с портокалчето ,окапаха му листата ,и клоните му почерняват ,остана почти без клони ,а няма никакви видими причини за проблема
,ех веднъж да пекне хубавото пролетно слънце и всичко да живне

.Петуниите оставих за другият месец. Както albenap е писала семената на бегониите за много дребни с топчета.
страхотни оридеи показваш. а има ли някакъв чалъм за гледането след прецъфтяване? при нас скоро няма да има нови орхидеи и мен все повече ме сърби да си купя наличната - прецъфтяла е, но изглежда добре
primula denticulata сега се чудя да сея ли или да изчакам още месец