"МАРТенки сме ний щастливи, чакаме бебчета игриви!"

• 14 676
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Само да се включа набързо, не съм ви чела че съм като пребита, преди малко се прибрахме от Пловдив. Hug Та, да се похваля че ще ни сменят кошарката, в петък ще ходим да връщаме старата и да вземем новата! Peace Много съм доволна!
Изчезвам сега, отивам да се опъна на дивана! Hug

# 121
  • Варна
Окич сигурна съм че за матрак става въпрос- 100 пъти го четохме и аз и мъжа ми и не мога да повярвам че го пише,защото тяхното не е матрак според мен а нещо като дъно. Нямам снимка на моята защото я складирах у баща ми че у нас няма място сега,но е като тази само че с друг десен http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7032

# 122
По темата за аспирина-в никакъв случай не го употребявайте нито вътрешно,нито външно!Децата нямат нужните ензимни системи за преработката му и за тях е токсичен.
Кой се е нагърбил с организацията на Пловдивската среща?

# 123
БОДЛИВКА тази кошара е много хубавааа!!! Къде съм гледала, че не съм я видяла, а такова проучване направих!!! Може и да я е нямало тогава.

Аз нали бях казала,че нарочно изчаквам след нова година- новите модели,иначе отдавна да съм се обзавела.Ще я поръчвам тази седмица сигурно.А ти защо не питаш в магазина ако я имат вече,просто да я подмениш..? Rolling Eyes

dessiss май и ти си чакала до последно.. Wink Честита ви кошарка!

беба колко е малък света,а? Mr. Green Много се радвам,че сме от един квартал-ще бутаме количките заедно,живот и здраве! Peace

# 124
asturiana аз знам,че захтина трябва да се превари и става идеално за мазане на бечо,даже някои майки се мажат против стрии
А аз защо си мисля, че трябва да е на водна баня?! Дали има значение?

# 125
asturiana аз знам,че захтина трябва да се превари и става идеално за мазане на бечо,даже някои майки се мажат против стрии
А аз защо си мисля, че трябва да е на водна баня?! Дали има значение?
може и преварен,нз то нали знаеш бабени диветини,аз от моята знам преварен,някъде може да го правявт на водна баня... newsm78,трети по различен начин  Hug

# 126
Защо ще преварявате зехтина, какво е обяснението?
Нали затова се купува екстра виржин, който изобщо не бива да се нагрявa, защото му се убиват ценните съставки   Thinking

# 127
маруся и външно ли аспирина влияе. Или докторите го забраняват да се пие от малки деца.
А това за зехтина какво трябва да се направи за да се използва за мазане.
зехтина се вари на водна баня 10мин,охлаждам го и си го наливам в подходящо шишенце.Няма случай на алергия към него и с дерматалог съм говорила,докато маста е всеизвестно ,че я забраняват основно заради запушването на порите и пречи на кожата да диша.При някои деца излизат пъпчици.
Много случаи на алергии към козметика ,педиатъра като ги посъветва да минат на  зехтин и се оправят Peace

За аспирина потърси в нета,за да се убедиш.Външно също на 100% прониква в тялото.Ракията също е забранена от педиатрите.

В общи линии си слушайте педиатрите и сами решавайте!!!

Да ви кажат загледах тази количка,доста лека ,размерите ми отговарят на асансьора  newsm78  http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ovo.html

Десис,матрака е задължителен за долното ниво.За горното ,което се и люлее трябва да прецениш.Нашата я купихме по-късно и е с едно ниво.

За роднините: мисля. че коментираме отношението, а не подаръка като такъв. Липсата на радост и елементарни обноски са меко казано... неприятни.
Дез,те вървят ръка за ръка.А повечето майки гледат материалното!

Е,явно са намерили точната поза. Peace Аз предния път два месеца се мъчих с обикновена възглавница(хем беше дебела,за да идва бебето под гърдите) и пак се привеждах.Много ме болеше гърба.. Полу-легнала пак не ми беше удобо,ще видим сега как ще е..
Ами тя специалната възглавница е много тънка (поне тази дето показвахте )  ,не знам как с нея ще има достатъчна височина newsm78
За помощта от родата то е ясно, че не разчитаме на тях да отгледаме бебето. Но аз се дразня най-вече за това, че ще ми кажат - Казвай сега какво да вземем, когато въобще няма да имам нужда от нещо, защото вече ще съм взела всичко  Rolling Eyes А, когато тяхната помощ ми е била от полза, те са се правили на разсеяни  Rolling Eyes Аз мразя ненужни вещи. Така, че аз не съм на принципа - Каквото дали - хубаво  Naughty Просто ненужните подаръци си ги складирам директно на вилата или ги давам директно на някой, който има нужда от тях. Ей за това сега се дразня
Веселина,като си накупила всичко ще вземаш неща за по-нататък или ще си кажеш в прав текст ,че за в момента всичко си взела и пари да ти дадат.А и можеш сега да вземаш нещата от първа необходимост ,а допълнителните за после.Все пак ти е за втори път и вече си ги знаеш роднините.А ненужните неща винаги ги подарявам на приятелки с по-ограничени възможности.
При мен само снаха ми и брат ми ме питаха какво да вземат и аз само за шезлонга казах ,че не съм взела ,та те си го резервираха.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 19:57 от marussia

# 128

[зехтина ] се вари на водна баня 10мин,охлаждам го и си го наливам в подходящо шишенце.Няма случай на алергия към него и с дерматалог съм говорила,докато маста е всеизвестно ,че я забраняват основно заради запушването на порите и пречи на кожата да диша.При някои деца излизат пъпчици.
Много случаи на алергии към козметика ,педиатъра като ги посъветва да минат на  зехтин и се оправят Peace

Тука сме на едно мнение,напълно подкрепям! Peace

Е,явно са намерили точната поза. Peace Аз предния път два месеца се мъчих с обикновена възглавница(хем беше дебела,за да идва бебето под гърдите) и пак се привеждах.Много ме болеше гърба.. Полу-легнала пак не ми беше удобо,ще видим сега как ще е..
Ами тя специалната възглавница е много тънка (поне тази дето показвахте )  ,не знам как с нея ще има достатъчна височина newsm78

Нали за това говорим: 
Моята хич не е тънка,идеално ми идва под гърдите,даже малко трябва да я сплескам ми се струва... Към 20см.е висока и като си я сложа на кръста идва доста нагоре.. 

Само кърма да има-другото ще го нагодим.  breastfeeding

Сега прочетох в отчетната на каката,една от мамите(февруарки) е родила вчера сина си! Ние с нея замалко пак да се уцелим в една тема..Sunglasses

# 129
Мами, къде мислите да ви стоят разните аксесоари за бебето, имам впредвид....ножичка, четка, гребенче, термометър и т.н newsm78 Моите засега са в първото чекмедже на скрина, но не ми харесва идеята да стоят разхвърляни и да се мятат напред-назад. Rolling EyesДали да не купя някакъв несесер или да ги държа в кутия  newsm78

# 130
  • София
 БОДЛИВКА кошарата и в магазина на Монитрейд е 129 лв. Незнам дали ако отидеш в магазина им на Илиенци няма да е по-евтина там  newsm78 . Преди две години взех една триколка от тях и на Илиенци беше с 10-ина лв. по-евтина отколкото в онлайн магазина

За аспирина потърси в нета,за да се убедиш.Външно също на 100% прониква в тялото.Ракията също е забранена от педиатрите.
Наистина проникват през кожата - права е marussia, даже наскоро го четох пак в една статия по повод колко опасни за бебето може да са бабините лекове. Друг един бабин лек, който се води много ефикасен - кърмата като лек за очите също е много опасна.  

И мен като малка са ме мазали с какво ли не - и мед с вълна на гърдите са ми слагали, и компреси с ракия на гърлото и какви ли не блювочи не съм пила, че все бях болна и пак съм оцеляла, но на децата си не бих приложила такива неща. Това, че нещо се е правило години наред преди не ми е достатъчно като довод да го направя и сега. Но в крайна сметка всеки си взема решение сам и съответно си носи последствията след взетото решение.

dessiss , Ники е спал в преносимата кошара и без матрак, но само за ден-два. За по-дълъг период никой не може да ме убеди да си оставя детето да спи само на тази подложка, която си върви с кошарката. Сега ще куувам матрак за нея защото бебчо най-вероятно там ще спи поне в началото.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 20:52 от veroniki

# 131
Моята хич не е тънка,идеално ми идва под гърдите,даже малко трябва да я сплескам ми се струва... Към 20см.е висока и като си я сложа на кръста идва доста нагоре.. 

Само кърма да има-другото ще го нагодим.  breastfeeding

тази снимка с бебето не я бях виждала,там определено е висока Peace тя и доста място ще заема newsm78
ох само да успеем с кърменето
 newsm78

брее тази количка много ми хареса http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ovo.html  Че и точно 3 в 1 искам и в този цвят .сега съм вече май раздвоена коя да е тази или на TFK Joggster wist.
Бреви не намирам в онлайн магазините,помагайте Hug

# 132
брее тази количка много ми хареса http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ovo.html  Че и точно 3 в 1 искам и в този цвят .сега съм вече май раздвоена коя да е тази или на TFK Joggster wist.
Бреви не намирам в онлайн магазините,помагайте Hug
И на мен ми хареса, търсих я ама тц..никъде не я намерих, само по форумите видях да пишат за нея от 2007 г.

# 133
veroniki тенкю още веднъж!   bouquet  Ти си като едни своеобразни yellow pages ! Grinning

marussia нали има и при вас Хиполенд-това открих: http://www.hippoland.net/display.php?page=news&open_news=120
Иначе предполагам знаеш,вносители са Малечко: http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6000&lang=1

# 134
  • София
Мами, къде мислите да ви стоят разните аксесоари за бебето, имам впредвид....ножичка, четка, гребенче, термометър и т.н newsm78 Моите засега са в първото чекмедже на скрина, но не ми харесва идеята да стоят разхвърляни и да се мятат напред-назад. Rolling EyesДали да не купя някакъв несесер или да ги държа в кутия  newsm78
Ти си прецени в какво ще ти е по-удобно. Аз моите си ги държах в чекмеджето на нощното шкафче, прибрани в малката кутия от раницата на Нивеа. Гребенчето и четката, които имам (и почти не съм ползвала) са си в собствена кутийка.
 Ние понеже често ходим при родителите ми и преспиваме там по ден-два съм си приспособила една чантичка (беше от комплект на C-Thru) и в нея си държа лекарства за Ники, термометър, лепенки, физиологичен ратвор и т.н. и като тръгнем нанякъде само я грабвам и знам, че съм подготвена за всякакви ситуации.
 Браво на Штъркел, че са се съгласили да ви сменят кошарката. Само да не забравиш да се похвалиш с новата като си я вземете.

Все забравям да ви кажа, че чаршафчетата с ластик на Бертони са по-мънички от размера за който ги дават, или пък се свиват при прането. Аз взех едно за Ники размер 140/70, но определено е по-малко - въобще не може да обхване матрака отстрани, а го покрива само отгоре. Имайте едно наум ако купувате подобно и ако матрака ви е 120/60 си вземете по-големия размер ( т.е 140/70). Протекторите са си точни, при тях няма разминаване.

БОДЛИВКА нали затова сме се събрали уж, да си помагаме взаимно. Ще се радвам ако наистина ти е от полза тази информация.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 22:14 от veroniki

Общи условия

Активация на акаунт