Гоблени-42

• 37 415
  • 435
  •   1
Отговори
# 195
  • в една мансарда точно под звездите ..........
За дизайн на Ланарте ставаше дума за тъмния и светлия конец Simple Smile Сега ще покажа и за кое точно моделче ставаше въпрос. http://svetelka.ru/index.php?productID=3630
П.С. Дуданка, още не съм го почнала, моля да ме извиниш, но ме е страх! Simple Smile Понеже преди Нова година опитвах да го почна, и трите пъти сбърках и се отказах Simple Smile

Съжалявам, не знаех че ще е толкова сложно. Аз ших няколко на Ланарте и бяха много леки за шиене. При моите нямаше такива мартеници.  Но се надявам с малко повече упоритост, че ще го ушиш все някой ден!   bouquet

# 196
Ето малко снимки от празника в яслата :

# 197
  • Пловдив
Девойки,
свърших ги!!!!
Калиите са готови - остава за утре (т.е. днес) да ги изпера и ще ги снимам да се фукам  Blush
С това гобленче поставих личен рекорд - направих го за по-малко от седмица  newsm53 Ееее, на финала с малко чужда помощ  smile3503 - моят мъж изяви желание и направи цели ТРИ бода  newsm62 (коментарът беше, че за времето през което е ушил тези бодчета, щял да боядиса една стена   Crazy )

# 198
Добро утро момичета  Hug
По едно хубаво кафе от мен

С малко закъснение Честито на рождениците

морга на - готовия гоблен на Крис е станал много красив

venipuh - напредваш с фара - бавно но славно  Wink

diajeli - лилиите са много нежни. На панамата с броката ли ги ши?

рoepie - много ми харесват калите  Peace

mery poppins - ушила си красиви гобленчета

# 199
Добро утро и от мен.Снощи завърших "Тоскана" и бързам да я покажа.Утре отива за рамка.

mery poppins , добре дошла при нас.Виждам,че и сгоблените се справяш толкова добре,колкото и с декупажа.

Вчера е падало голямо шиене  Laughing Много гоблени са завършени.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 08:30 от sissak

# 200
sissak браво! Много е кросива Тосканата  smile3501 !

# 201
благодаря на всички,които ме посрещнаха с добри думи в този форум  Hug
SISSAK,ама и тук ли се засякохме  Laughingгоблена ти е много красив,а съчетанието на цветовете е невероятен.  bouquet
аз си мислех,че само аз седя по нощите и бродирам,а то май всички са така  Joy
лек и успешен ден на всички  Hugи който е довършил нещо,веднага да го снима и показва   bouquet

# 202
Здравейте, мили дами. Имам един голям гоблен, който съм решил да продам. Можете ли да ме ориентировате как къде и на какви са им цените.

# 203
 Tasha , благодаря за кафенцето.
Sissak , тая Тоскана много хубава бе , браво .
Поздравления за калите на Bilkova и poepie .
Мимито и Светла голяма кукла е Мимито , жива и здрава да е ,само радости да ти носи.
Най - накрая лъвовете готови :

и един поздрав от малката ми дъщеря , която вчера стана на 1 годинка

# 204
Добро утро,сладурки!
От сутринта галите окото ми с красоти. Сисаче Тосканата е страхотна. Мери Попинс добре дошла, ще видиш колко е уютно и красиво тук при нас.
Таша мерси за кафенцето.
Прасчо качила съм схемата тук, но незнам дали ще ти свърши работа. Нямам скенер и снимах схемата с фотото имам опция за снимане на документи и схеми, мисля че са четливи. Дано стане, че.... Embarassed Embarassed EmbarassedКонците са  Anchor
http://neli4ka1.mylivepage.com/image/2394_%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0% … D0%BF%D1%83%D1%85
Светле много е сладко Мименцето.
Докато пиша и два отговора Laughing
Йолинка лъвовете са много красиви.
А вече порасналата ти принцеса е прекрасна да ти е жива, здрава и много радост да ви носи!

# 205
  • Пловдив
Здравейте!
Пак много красоти показани. Аз свърших едно от другарчетата на калата. Ама имам още 4.  #Crazy Добре, че се шият сравнително лесно. Ето го лаленцето, ето и двете заедно.
Преди да започна третото, реших да пошия малко едно за подарък на майка ми. Обаче върви трудно засега. Различни бодове има, малко разногледа ставам. Започнах го на панама 28 каунт, уж за да ми е по-лесно, да уцелвам полубодовете разни. Ама много ми е трудно, като не съм шила досега на такава дребна. Но мисля, че резултатът ще си заслужава.

# 206

Здравейте,
най-после и аз си завърших гоблена.Ето го :
Освен  това днес пораствам с една година...

# 207
  • София
И аз съвсем ви изпуснах този път!
Едва смогвам да изчитам всичко, а и толкова красоти показани в цялата тема   bouquet  bouquet  bouquet
Честито на всички празнуваши тези дни  newsm51 newsm51 newsm51

# 208
  • ПАЗАРДЖИК
a_tita, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet

Много е красив гоблена ти! Поздравления!

# 209
  • Бургас
Здравейте мили дами-мами Hug
 Тasha благодаря за чудесното кафенце Heart Eyes
Много благодаря за похвалите относно калиите, това е подаръка на свекърва ми за 8 март(дано и харесат) най накрая ги свърших и ще почвам бистрото Wink
Честито на малките рожденици от вчера да са здрави и да слушкат  много
Честит рожден ден и на  a_tita    bouquet Изтекоха ми очите по гобленчето, точно мой стил Heart Eyes
 Yolinka  лъвовете са номер едно!
Sissak ТОСКАНА е невероятна искам я и аз Cry...Браво!А къде ще си я сложиш?
Неличка Тайната вечеря отдавна съм я оставила, Embarassed защото все ми се шие нещо друго, но дано скоро остане време и за нея.
Билкова  bouquet браво и твоите калии вече са готови
Прасчо браво, хайде показвай бебето да му се порадваме! Hug

Общи условия

Активация на акаунт