Гоблени-42

• 37 408
  • 435
  •   1
Отговори
# 225
  • София /Абсурдистан
Търся схемата и ключа на :

Mini Greek Island 2

http://www.michaelpowellart.co.uk/onlineshop/productdetail.aspx? … 203&os60type=

И някой знае ли как може да се купи от там, дали доставят до БГ?

# 226
  • София
Привет, момичета!!!Решила съм да шия "Невеста"по картина  на Майстора, страхотен е.Схемата е 1:1, но искам да е по- голям и си мисля да го шия 1:4. Дайте си мнението дали ще е сполучливо, защото ми липсва такъв опит, за да преценя сама.Благодаря ви!!!

# 227
  • Пловдив
Кали (или Кетли), по принцип ако си е схемата за 1:1 е по-добре да си го ушиеш така, но ако искаш да ти е по-голям, трябва да помислиш за някое доста голямо помещение, където да я сложиш после, понеже като го ушиеш 1:4 ще се разсейват цветовете и ще седи на квадрати, освен ако не се гледа от далече  Peace
И си смятай поне 3-4 пъти колко панама ще ти трябва, да не стане така, да не ти стигне  Wink Успех  Hug

a_tita, Честит Рожден ден, да си жива и здрава и много късмет   bouquet Така се прави - за да ти е хубав празникът, първо си подаряваш сам подарък  Hug
Yolinka, тези лъвове са много красиви, стоят си много величествено и все едно си при тях... страхотен гоблен, сигурно е доста труден  Heart Eyes
Sissak, красива е  Simple Smile
MamaGeri, на мен и дей лили също много ми харесва  Peace
Аз си напредвам с мечето, но са много близки цветовете и има много единични бодове, та... сигурно имам поне 50 сбъркани бода  ooooh!  Blush ... ама пък не му личи  hahaha

# 228
  • Пловдив
Унчита, тъй като нямам схема за Анемоне-то, реших да изключа и едно цвете от другите. Двоумях се между Ириса и Дей лили. И тъй като ириса си е по-познато реших да оставя него. А подаръка за майка ми ще ми вземе здравето. Ужасно труден и пипкав. Това трябва да стане.

# 229
  • Пловдив
 newsm59 на всички, които съм пропуснала. Бъдете живи и здрави, а за малките принцеси - прекрасно детство.

K@ly, за мойте разбирания гоблена си е доста голям - 11/14 квадратчета от разграфената панама. Струва ми се, че ще се разлее, но това е мое мнение. Като искаш нещо голямо, защо не ушиеш 2 по-малки, напр. Невестата и Жътваркита /мисля, че така се казваше/, пак е по картина на Майстора и си мисля, че ще е добро попадение. Аз поне така съм решила, някога като довърша Невестата да го комбинирам с този, който споменах.

Момичета,  адмирации за красотите, които сте показали   bouquet!

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 15:27 от did_tag

# 230
Tasha, ами има някаква нишка в панамата, не знам дали се казва брокат или пък златна нишка  newsm78

честит рожден ден на празнуващите, да сте много щастливи  newsm59 Gift и много подаръци да получите

много красоти сте показали, ама калиите са ми слабост, Билкова   Hug

# 231
Привет, момичета!!!Решила съм да шия "Невеста"по картина  на Майстора, страхотен е.Схемата е 1:1, но искам да е по- голям и си мисля да го шия 1:4. Дайте си мнението дали ще е сполучливо, защото ми липсва такъв опит, за да преценя сама.Благодаря ви!!!

аз не съм за варианта  1:4, според мен няма да стои добре

# 232
  • Бургас
Много красоти, много нещо.. smile3501
a_tita , много ми хареса гобленчето ти. Този тип ми допадат . Първия ми гоблен беше един селски пейзаш на Вервако.

Честито на всички празнуващи!  : newsm59

MamaGeri , може да е пипкаво, но е много свежо. А схемичка да ти се намира?  Mr. Green

# 233
Здравейте, мили момичета. Аз досега в този форум не съм влизала, но нещо се запалвам по гоблените:
)))
Гледам и много са ми красиви. Искам да си имам и аз такава красота в къщата.
Харесах си тези на dimensions - но откъде да си ги купя?

# 234
  • Пловдив
Ето ги - прясно изпрани  Blush

# 235
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Супер са калиите! Невероятни на фона на черната панама!
  bouquet

# 236
  • Пловдив
Билкова, супер са калиите.
Елис, имам схема, ако искаш дай мейл да ти я изпратя.
a_tita, и на мен ми хареса много гоблена ти. Май като гледам, Вервако ми става любима фирма. Много неща харесвам от нея.

# 237
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но бързах да завърша и да ви го покажа. Ето го и моят първи гоблен в целят си блясък:
http://picasaweb.google.com/elichkaV/oNXCyG#5296734115983274194

# 238
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но бързах да завърша и да ви го покажа. Ето го и моят първи гоблен в целят си блясък:
http://picasaweb.google.com/elichkaV/oNXCyG#5296734115983274194

много красиво, пък и с тази рамка, поздравления

поздравления и за Билкова, тези калии, страхотни са

# 239
 Благодаря ви за поздравленията за дъщеричката ми и за хубавите думи за лъвчетата.
Това ми е първият гоблен на Дименшън и съм запленена , това е любов от пръв поглед.
Unchita , наистина е трудничък , ама има доста фон и с него си почивах , а резултата си струва. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт