Феъри ,малките ги ръсят страшни.
Ники днес е при баба си, писнала и градината.

Кога беше ме изкарал извън релси и го обидих с не така приличната дума "глупендерче"
,а той милия като ревна с крокодилски сълзи,викам си"брех,ударих го по самочувствието",а то реве и вика "не искам да съм малък глупендер,искам да съм голям глупендер!"

Искаме да видим прическата туй-онуй...Пък пияното-ми тъй ще е, на 60 години ще се молим за такива преживявания 
ама така ме заредихте днес 

...справя се добре детенцето- в началото на седмицата и двете са много намъчнени като го оставям, а днес бяха страхотни- не че бяха щастливи, но не плакаха, влязоха с хъс
/..
, Благодаря ви за енергията 

...
, иамше доста теми за хапчетата...не съм фвн като за начало...пуснах тема в кърмаческия но се пиша все едни и същи неща...идеи приемам всякакви
Да им се чудиш как им го раждат главите 
Така ни оляха, че ботушите ми бяха пълни с вода...от гърба, в панталона, през панталона (двата крачола), та в двата ботуша и шляпах. А него милият го заляха още от главата
Деца

Онази вечер така са обрали едни мои познати от Димитровград-докато спели в другата стая, крадците претарашили къщата и отмъкнали пари и злата-всичко
И в стаята на бабата влизали
Въобще-ужас. За една вечер три къщи в градчето били опоскани така...
) не ги ли подреди

и аз с такова впечатление съм останала
И аз сега, като се гледам се харесвам. Тогава не се чуствах много добре, но виждам, че гримьора добре се е справил. Хич не се вижда, че съм буквално шпаклована с мазила 

Навързали сме се, като...да н еказвам като какво 

Явно двойното тичане/неспане и т.н. дава отличен резултат Препоръчани теми