Вече чака първото кокиче малкото ни октомврийче

• 11 758
  • 309
  •   1
Отговори
# 255
А друго интересно което ми прави Криси, през деня кърмя го, яде 5мин, в гърдата не е толкова пълна, но все още има какво да яде, спира да суче започва да ме гледа , да ми се усмихва (без да съм казала нещо) , да ми "говори" и не иска повече да яде. Като се опитам да му я сложа пак в устата дърпа се и мрънка, спирам да го насилвам и се гледаме така и си говорим. Много ми е сладък Heart Eyes, ама след 1-2 часа пак е гладен ooooh! При вас има ли го този момент?

И Георги прави така.Яде по повече от пет минути само когато е сънен, но пак до два часа иска отново.

# 256
Цитат
Вмъкни Цитат
Ние сме по скоро но АМ,но нямаме режим.

аз защо знам,че като ядат ам трябва да са на режим и да не ядат по-често от 3 часа
или ми е грешно инфото newsm78

# 257
  • Бургас
То така пише ,ама мойта мома яде през 3-4-5-6ч Joy
И яде по 60-90-120-150мл Laughing
Ужастттттт
Ама вече свикнах и се нагаждам по нея. Simple Smile

# 258
Цитат
Вмъкни Цитат
Ние сме по скоро но АМ,но нямаме режим.

аз защо знам,че като ядат ам трябва да са на режим и да не ядат по-често от 3 часа
или ми е грешно инфото newsm78

Ми не е лошо да има поне 2,5-3 часа от едно хранене до друго. Аз лично преди да минат 3 часа не давам, а и Миро никога не огладнява толкова бързо. Може би защото яде големи количества, знам ли  newsm78

# 259
А друго интересно което ми прави Криси, през деня кърмя го, яде 5мин, в гърдата не е толкова пълна, но все още има какво да яде, спира да суче започва да ме гледа , да ми се усмихва (без да съм казала нещо) , да ми "говори" и не иска повече да яде. Като се опитам да му я сложа пак в устата дърпа се и мрънка, спирам да го насилвам и се гледаме така и си говорим. Много ми е сладък Heart Eyes, ама след 1-2 часа пак е гладен ooooh! При вас има ли го този момент?

Все едно аз съм го писала...и аз незнам какво е, затова се храним постоянно, дали пък не ги тъпчем... newsm78..изчетох всичко и за кърмаческата стачка, но вече незнам... Мисля, че като мине повече време от предното хранене е по-спокойна на гърдата, оффф защо не може да огладнеят,да се нацокат и да мирясат(както когато бяха по-малки), растат и все по-диви стават... ooooh![/color][/color]
  Който е чел нещо по въпроса или знае нещо да дава инфо   Praynig, ако не тук то поне на лични, да не запълваме темата с информация,нужна на 2-3 човека... Hug

# 260
Абе мацки, чавето ми ще проходи доакто ви изчета, ся се е превъртял по корем и оповръща леглото, а аз седя и ви чета  Shocked

# 261
  • Бургас
Алекс моля,моля тука да се пише,че от всяка информация се учи нещо ново Grinning
И като се замисля Момо на Тонито,Мартеничката на Параход и Макси на Фийл също папкат на кратки интервали.
За Ванко на Хеленка не съм сигурна,но и той ми се върти в главата.
Та може и ваште мишоци да са така.
Хапват здравословно начесто,но помалко Joy

Инчееее Hug

# 262
  • Бургас
Момичета сега ми блесна ooooh! че за запека някои от познатите ми мами дават лактулоза.
И винаги има положителен резултат,че и отгоре и по пода и по дрехите  Joy

# 263
Здравейте!

В тази тема и се смях,и ревах.Ревах на заглавийцето за новите октомврийки-много ме разчуства.И на историята на Pepenic-Пепи  Hug

Относно споровете-явно ще продължат за съжаление.Споделям много от казаното от Нинка Маслинка,Ина,Алис,Манана и някои други.И не да се правя на философ,но искам да споделя някои заключения,които съм си направила и които според мен биха доддържали повече добрия тон.Нещо като правила,които гледам да спазвам.

1.Да не приемам отчетната тема като лична територия,която принадлежи на мен повече отколкото на другите,а като място за обмяна на информация и опит,създаване на приятелства и поддържане на добро настроение.
2.Да не приемам мнението си за миродавно и да се старая да убедя останалите в него.Абсолютна истина няма-тя е различна за всеки.
3.Да не приемам противоположното на моето мнение като ЛИЧНА обида , а просто като още една гледна точка по дискутирания въпрос.
4.Да обръщам внимание повече на постовете ,които описват преживян опит,отколкото на такива,изказващи предположения
.

Shareez,уби ме с това за загащването на ръцете. Joy Мисля и аз да го пробвам като почнем пюретата,че Вики е станал като мелница в ръцете.Като награби шишето и половината АМ отива по блузата.

# 264
Добре дошли на новите попълнения.

Пепи, голяма прегръдка за силата ти Hug МНого здраво да расте детенцето ти.

Дъщеря ми режим има само нощем. Заспива към 23.30. Опитвала съм да я приспивам по-рано - не става. Отглеждаме си нощна птичка.
Яде 2 пъти - обикновено към 3-3.30 и около 6-6.30. Откакто сме изцяло на кърма спи при нас - така и двете се наспиваме по-добре.
Сутрин се будим около 8 и нещо си. Играем си малко преди да се надигнем. Следва тоалет. Към 9 и нещо хапва и спи между 30 минути и час. След това пак хапва. Ако излезем може да откара 2, 3, че и 4 часа сън. Ако сме си вкъщи се храним по-често, без да спазваме равни интервали. "Тежкото" време настава след 17 часа, когато рядко спи и често е на гърда. Къпем към 21 часа, яде, играе с баща си и след това яде отново за приспиване. Заспива само на гърда или в движеща се количка. Това е в общи линии.

# 265

1.Да не приемам отчетната тема като лична територия,която принадлежи на мен повече отколкото на другите,а като място за обмяна на информация и опит,създаване на приятелства и поддържане на добро настроение.
2.Да не приемам мнението си за миродавно и да се старая да убедя останалите в него.Абсолютна истина няма-тя е различна за всеки.
3.Да не приемам противоположното на моето мнение като ЛИЧНА обида , а просто като още една гледна точка по дискутирания въпрос.
4.Да обръщам внимание повече на постовете ,които описват преживян опит,отколкото на такива,изказващи предположения
.

Peace

# 266
  • София
Здравейте майчета!
Първо успех  и лека бременност на всички нови мами октомврийки.
За представянето в първата тема родени ви написах сбито нещо за себе си, но мога и по- подробно стига да не ви досадя.
Казвам се Пепа, а съпругът ми Николай.Заедно сме от 17 години.Работя като мед. сестра в Инф. отделение , имаме предимно дечица за пациенти.Работата е доста тежка, но си заслужава.Вече писах, а и сте видяли на снимките голямата ни дъщеря Калина, която е типичен козирог - упорита, борбена, амбициозна и доста чувствителна.Малкият бебко Митанко се появи след дълга борба.
След една лека и безпроблемна бременност с дъщеря ми,последваха трудни за нас мигове.Това беше и причината да съм с вас от самото начало, но да се страхувам отново всичко да не се провали.Забременях лесно и последва мъртво раждане в 8 месец, а следващата ми бременност завърши със спонтанен аборт в 6 месец. Така аз неистово мечтаех за още едно детенце, а съпругът ми вече се страхуваше за мен.Но нали съм си стрелче лесно не се отказвам и за 14.02.2008г. - най прекрасния подарък тест с две чертички. Бременност изключително тежка с проблеми, лекарства, непрекъснато лежане и тайни пътувания до София за консултации, защото изрично ми забраняваха да пътувам.В този ред Милили често се изкушавах да ти пиша, че не си сама.Открихме проблем със съсирваемостта на кръвта ми и бях на терапия с Фраксипарин през цялото време, дори и сега приемам Аспирин протект всяка вечер.Съпруга ми вършеше всичко вкъщи от готвене до чистене и гладене, но всичко страшно много си залужаваше.Така и раждането трябваше да премине от нормолно с пълно разкритие и без напъни до секцио.Митето се роди само 2 дни след като влязох в 9 месец, но беше добре.Много сме щастливи, че се преборихме заедно за него.
По повод на споровете искам да ви кажа, че всички сте страхотни. Ако знаете колко сили сте ми давали.Без да ви познавам лично сте ми много близки.Изчитах всеки ред с нетърпението на първолаче и днес продължава да е така.Какво по- хубаво да споделяме различни мнения и намираме нещо ново и за себе си.
Стана доста дълго, но който се е стискал така не можеш сега го вдигна от клавиатурата.
Таня ще се радвам да се видим, като се стопли, а може да поканим и Алис на гости.
Прегръщам ви всички.Лека нощ и спокойни бебоци.

pepenik,

...колко много сълзи си проляла...

една голяма прегръдка за теб и бебчо!

бъдете здрави и се обичайте всички вкъщи!

smile3525 smile3525 smile3525

# 267
Добре дошли на новите попълнения.

Пепи, голяма прегръдка за силата ти Hug МНого здраво да расте детенцето ти.

Дъщеря ми режим има само нощем. Заспива към 23.30. Опитвала съм да я приспивам по-рано - не става. Отглеждаме си нощна птичка.
Яде 2 пъти - обикновено към 3-3.30 и около 6-6.30. Откакто сме изцяло на кърма спи при нас - така и двете се наспиваме по-добре.
Сутрин се будим около 8 и нещо си. Играем си малко преди да се надигнем. Следва тоалет. Към 9 и нещо хапва и спи между 30 минути и час. След това пак хапва. Ако излезем може да откара 2, 3, че и 4 часа сън. Ако сме си вкъщи се храним по-често, без да спазваме равни интервали. "Тежкото" време настава след 17 часа, когато рядко спи и често е на гърда. Къпем към 21 часа, яде, играе с баща си и след това яде отново за приспиване. Заспива само на гърда или в движеща се количка. Това е в общи линии.

еи това май съм го писала аз. Само да корегирам от 2 дни пропускаме 3-3:30 и се будим межди 5 и 7 сутринта. Аз гледам да има поне 2-2:30 часамежду храненията, иначе почва да го боли корем и много повръща. отивам да го видя, че вече хлленчи иска цица.. baby_neutral

# 268
Добър вечер!

Днес прекарахме деня във Варна, много пълен, шарен и весел беше Simple Smile
Организирахме се с мамите и както беше писала Дани - 7 майки, 7 сина и двама татковци Simple Smile Добре че беше апаратът на Капучинка, ето снимките:
http://picasaweb.google.bg/prikazka/pdjrqK#5296034453305682802
Много ме болят краката, отвикнала съм да ходя толкова много, 2 години в Добрич не са малко, за да съм на тоя хал - тук всичко е наблизо...

Лека нощ!

# 269

.

Peace
  202uu

Общи условия

Активация на акаунт