Вече чака първото кокиче малкото ни октомврийче

• 11 797
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
Днес се събрахме 8 софийски мами в парка Заимов, айде снимките къде са бе Силве, няма само варненки да се хвалят колко са хубави и пораснали, я Joy Joy Joy Joy

# 271
ехо и от мен,
да ви кажа ние имаме или по-точно нямаме същия режим като сикониум и Tanyaz. Варненки много сте сладки и бебчовците също. Давайте и софийски снимки. Ние също си правим разходки-едва днес успях да отида да си подам документи за еднократна помощ за първо дете-имаше 10 човека опашка ама аз нали бях с количката, та ме пуснаха хората. Утре ставаме на цели 4 месеца ех кога минаха  newsm78

# 272
# 273
Та Съни какво измъдри  hahaha Joy
за режима... нямаме такъв  Crazy но поне вечер спинка, рядко или по-точно почти никога не яде на по-малко от 3 часа ... а като е на разходка... засега рекорда ни е 6 ч.  baby_neutral
ама тя Сиси каза, че сяда на PC за по една бърза цигара и после пак при малчо... та да видим кога ще може да се включи със снимков матЯл  Whistling
Sunny как се прибрахте с Бебочка? всичко ОК ли беше?
Дари аз съм ОК за другата седмица... Има ми тел. и скайп във файла на първа страничка, така че като кацнете и е удобно за разходки свиркай Simple Smile

# 274
    Ели нямахме проблем с прибирането,всичко беше наред.Даже си дойдохме навреме за следващото ядене,бебоците спаха през цялото време в автобуса.
  Дано е хубаво времето другата седмица и да не вали,та да си спретнем още по-голяма среща в Борисовата градина.
  А  за режим изобщо не ми се говори Joy.Въобще немога и не се опитвам да си вкарам детето в такива граници,че винаги тя надделява.Каквото и дойде,всеки ден е различно.Една нощ спи 6 часа,на другата сме през 3 часа на цица и те така.

# 275
ееее снимките на бебоците са прекрасниииииииииии
всички да си нацелувате малките буби от нас с Алекс!  Heart Eyes
Ванче, ние имаме същия космонавт, много е готин  Peace

# 276
 newsm50
Бреееееееееех, брех, брех, изпуснал съм сеира аз, традицията повелява във всяка отчетна тема да се разпишем със скандал, сръдни и обиди. Едните не пишат, други се канят да напускат форума, трети се разделили на отбори кърмещи и некърмещи, всеки се почувствал засегнат с нещо, заканва се, размахва пръст. Ръфане бетер овчарски кучета, като отбор хрътки сме се озъбили Crazy     Ако има конкурс за най - скандалджийски форум сме взели не златен, ами платинен медал hahahaТо и аз затова рядко се включвам, страх ме е да не ме сръфат и пребият, ако си изкажа мнението  fight hahaha Joy smile3534
Еличке, прибрахме се със Съни благополучно, мерсаж, че така мило се поинтересува от нас Hug  bouquet
Абе аз ли съм толкоз замаяна, че не я виждам тази страница отпред с координатите или да hahaha Искам да си add-на "симпатичните"  ми мами Mr. Green (шегичка  Wink )
Лека нощ

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 00:55 от Bebo4ka

# 277
Благодаря ви за милите думи! Много се развълнувах.........няма да мога да пиша.
До утре и лека нощ.
 Hug Hug Hug

# 278
Ох, като видя море, че и гарнирано с бира, направо отвъртам.Иде ми да хвана Жожо за лигавника и пеш да хукна към Варна.

# 279
Ох, като видя море, че и гарнирано с бира, направо отвъртам.Иде ми да хвана Жожо за лигавника и пеш да хукна към Варна.

Супер е моренцето! И на мен пъпът ми е хвърлен там, все натам ме дърпа, ама да видим.......

# 280
Ей изчетах ви newsm44 Направо се спуках от хилеж снощи даже си събудих детето и пак не можах да ви изчета. Пуки на малкия не му ли изкара трънките от дупето та да спинка повече. Това за домата е страшно сълзи ми излезнаха. За нагона при мен страшна работа аз гоня мъжо из къщи той се чуди къде да се скрие, незнам какво ми става Embarassed. За режим ние ядем на три часа и това го постигнах с разходките няколко пъти когато бяхме на вън издържа по толкова и после така остана и за другите яденета. За преспиването и ни заспивахме на гърдата и биберон не приемаше и аз се отчаях от живота,но си взех на чико каучуковия и стана:яде в просъница му го бутам и го слагам в леглото и така спи от 9 до към 5 яде и после чак в 9.
Добре дошли на новите мамчета welcome максим е голям сладур.
БРАВО ВАРНА СУПЕР СТЕ newsm10 smile3525 newsm62
За другия четвъртък и аз съм навита надявам се да се съберем
Весел и усмихнат ден Hug

# 281
  • Варна
..Супер е моренцето! И на мен пъпът ми е хвърлен там, все натам ме дърпа, ама да видим.......

Ми мъжа ти е от морето  hahaha, пък и е време да заживееш на морето, щом те влече  Wink

# 282
Привет мацки Simple Smile
веселбата при нас е голяма Simple Smile таман се похваля че имаме режим и айдееееееееее малкия бърза да ме опровергае  Peace
като гледам времето днес май няма да има разходки Simple Smile но скоро пак сме "on the road again "  Hug
ех морето ех морето дано скоро и ние си цопнем дупето   Whistling с биричка и цаца Simple Smile ей голями сте сладури  Hug
приятен ден   bouquet

# 283
Браво на Варна, много сте готини! Определено сте напред с поне няколко бири  Simple Smile
Чакаме отговора на Софиянки...дайте снимкии

# 284
  • Пловдив
Добро утро на всички! Време е и аз да на пиша малко повече за мен. Аз съм на 25, с мъжа ми сме заедно от почти 7 години, женени сме от 3. Казвам се Ели, а малкия ми дундьо Алек, който между другото е половин българин половин арменец /мъжът ми е от Армения/
И ние имаме режим /поне за сега/ на 3 часа, а вечер си спи. Този режим сам си го направи и се надявам да не се промени.
Ами отивам да играя с малкия, но ще ви следя newsm53

Общи условия

Активация на акаунт