"Лицето на другата"-БТВ,от 2-ри февруари,13:30ч

• 47 394
  • 354
  •   1
Отговори
# 180
reniris казва се Педро Морено.
Ето нещо специално за теб:

# 181
  • Разпиляна във въображението
ай, ай, ай

# 182
  • София
не айкаи  Naughty ... това е специално за мен  Mr. Green , ако не вярваш питай *ками*
*ками*  мерси - ще ме караш да не спя нощес 
 Hug

# 183
Ахххх само заради този красавец ще гледам сериалчето вече  Laughing Laughing Embarassed

# 184
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=371327&pid=12399021 Heart Eyes
ето още и още и още  Mr. Green
за всички има по малко Hug

# 185
  • Варна
Абе,девойки,ще вкарате леля си у грех...Бряхт,голям жребец,тез кубинци мамата си дж...
А докторът съвсем се смахна.

# 186
Аз гледам сериала само заради Камила и Христофор  Mr. Green

# 187
Много харесвам сериала гледам го всеки ден .Много се радвам че сега го направиха така че излачват по два епизода(на мен не ми стигат 2 искам да го дават непрекъснато   Laughing)

# 188
  • Русе
Kристофорчо на снимки изглежда супер. Направо ме вкара в грях  Mr. Green
Всеки четвъртък в резюмето пускат по 10 епизода и може да се информирате какво става. Сега са до 135 серия.

# 189
Май голяма беля ви направих с тези снимки,а? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 190
  • София
Май голяма беля ви направих с тези снимки,а? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
а ти сега да не се отметнеш те са си мои - ти ми ги подари  Joy

# 191
121 серия
Ана се среща с Даниел!

Ана се събужда и разбира, че Марлене я е отвела в стаята на Рики, където я принуждават да остане. Ана продължава с мисията по разобличаването на Монтана, правейки всичко, за да се държи като самата Аналия. Марлене съветва Ана да се омъжи за Рики както той й е предложил, иначе той може да я убие.

В това време, истинската Аналия се среща отново с майка си Агустина, която този път я приема като своя дъщеря. Тъй като Аналия не разкрива, че съществува друга жена, която е нейно копие, всички вярват, че Аналия си е върнала паметта и си е спомнила миналото.

След като Олга и Ларес правят любов, Мигел ги открива голи в леглото на майка си (Олга). Ларес обяснява на Мигел, че е влюбен в майка му. Мигел приема обяснението му, но ги моли да уважават дома им. Ларес и Олга се смеят на позицията, която Мигел заема и смятат, че накрая той ще приеме връзката им.

В дома на Агустина, Даниел посещава жената, за да й съобщи за отвличането на Ана, но за негова изненада, там той се среща с истинската Аналия, която изглежда много различно, тъй като докато е била в болницата, е започнала да се държи като Мариана, без да подозира. Истинската Аналия се чувства привлечена от Даниел, към когото се обръща с ирония и шеги. Тя си определя среща с него.

122 серия
Исабел разказва на Ларес, че Мариана е с лицето на Аналия!

Кармен решава да се върне в дома си, за да изиска от Ернесто да й предаде парите, които й се полагат за годините, които е прекарала с него. Ернесто не може да я приеме, защото не е в дома си, тъй като е при Олга. Ернесто дава цялата си подкрепа на Олга след като разкрива, че Кармен е откраднала дъщеря й Мариана и е успяла да ги раздели. Ернесто предлага брак на Олга, но тя отказва, признавайки на Ернесто, че сега е влюбена в Нелсон Ларес. Въпреки че изпитва ревност, тъй като винаги е обичал Олга, Ернесто не може да я упрекне, защото не може да очаква от нея да го очаква вечно.

Придружена от новия си адвокат Селестино (по-познат като Дебелака), Кармен побеснява, когато не открива Ернесто. Кармен отнася всичките си бижута и дрехи.

Ларес вярва, че Исабел и Маурисио знаят, че Мариана се крие зад лицето на Аналия. За това, той решава да поговори с тях и да им обясни, че той е вярвал, че жената е Аналия и по тази причина я е изпратил на мисия, целяща разобличаването и залавянето на Монтана. Той разказва, че се е появила истинската Аналия и че е била държана дълго време от д-р Армандо. Освен това, той разкрива, че Аналия е била полицай под прикритие. Те вярват, че Ана (Мариана) е била отвлечена от Монтана. Накрая, Исабел разказва на Ларес, че Армандо е сменил лицето на Мариана погрешка и сега тя изглежда точно като Аналия. След като научава всичко, Ларес казва на Исабел и Маурисио, че ще трябва да задържи Армандо след като приключи мисията срещу Монтана. По-късно, Ларес представя на Исабел и Маурисио истинската Аналия.

# 192
колко серии е филмът? някъде пише 170, другаде 150...в сайта на бтв - 120... ако някой може да даде повечко инфо ще съм благодарна

# 193
  • Русе
170 са. Поне толкова има качени в v-box-a.

# 194
Я дай линк към 170 серия, че нещо не с справям. И дали тя ще е последната?

Общи условия

Активация на акаунт