"Лицето на другата"-БТВ,от 2-ри февруари,13:30ч

• 47 418
  • 354
  •   1
Отговори
# 150
Може да разкажеш поне мъничко в бяло, пък който не иска да не чета Peace

# 151
  • Разпиляна във въображението
Аз това го разбрах, но се чудя как се стигна до това разкритие Thinking

# 152
Обаче как се раздвижи темичката Grinning

# 153
113 серия
Армандо е клонирал друга жена с лицето на Аналия!
Минавайки с колата покрай мястото на инцидента, който е преживяла преди години, Ана открива там двама младежи, които поставят кръст. Те разказват на Ана, че майка им е била убита от пастрока им в изблик на ревност и че той я е изоставил на същото място, където Мариана е претърпяла автомобилната катастрофа. Ана започва да подозира, че в гроба на Мариана може да е тялото на тази жена.

След като разкрива, че децата, които очаква Чаникуа, са от Мигел, Камила решава да се разведе с Мигел и да се върне да живее при майка си (Агустина). Освен това, той й признава, че й е изневерявал с Чаникуа.

Напълно полудяла, Кармен е затворена в психиатрична клиника след като й поставят успокоително, защото тя не спира да вижда Дионисия и нейният ескорт.

От друга страна, д-р Армандо се среща с Марлене в един бар. Двамата са решени да разделят Аналия и Монтана. И двамата не знаят как да помогнат на Аналия да си върне паметта. Въпреки че той знае, че в действителност тя е Мариана, той уверява Марлене, че е изтрил паметта на Аналия и за това не може да си спомни нищо.

По-късно, Армандо отива в един апартамент, където крие „своята принцеса“ - друга жена, която е клонирал с лицето на Аналия и която е упоена.

114 серия
Ана си спомня миналото като Мариана Монтиел!
Сестра Тереса разказва на Олга, че една жена я е проследила и е убила Памела, но преди това е блъснала Чаникуа по стълбите, в резултат на което тя е изгубила децата, които е очаквала.

Даниел и отец Бенито посещават Кармен в психиатричната клиника. Тя се държи съвсем нормално и се опитва да убеди двамата, че е напълно наред, че не е полудяла и че всичко е било измислица на Исабел.

Без да слуша Даниел, Исабел отвежда Адриана да се види с Ана. Те са много радостни да се видят отново. Ана започва да си връща паметта като майка – тя открива, че в действителност е Мариана Монтиел, тъй като си спомня последните мигове с дъщеря си, когато е открила, че Даниел й е изневерявал и преди катастрофата с Аналия. След като вижда лицето на Аналия вместо своето, Ана припада.

Отивайки на тайното място в близост до дома на Армандо, Роберто разкрива тайната на Армандо – той открива друга жена с лицето на Аналия, без самоличност и упоена. Той побягва от там.

Това са днешните два епизода!
Само не съм много сигурна за номерацията на епизодите - помагайте newsm78

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:49 от *ками*

# 154
  • Варна
Нареждам се за линк с резюметата,на втората серия винаги заспивам...Армандо,и той папардакът му,какви игри играе с Марлене... ooooh!

# 155
Предлагам да си публикуваме резюмета всеки ден след сериите.
Така всеки, който е пропуснал нещо може да се информира от темичката.
Мога да се заема, а когато съм възпрепятствана ще кажа от рано.
Съгласни ли сте?

# 156
  • Разпиляна във въображението
Разбира се, че съм съгласна.

# 157
Разбира се, че съм съгласна.
Длъжна съм да попитам newsm03

# 158
  • Русе
Да пусна ли сайта с резюмето на филма?

# 159
  • плевен
Аз чета оттук   http://www.telenovella-bg.com/movies/episodes/el-rostro-de-analia а с тегля сериите оттук когато не мога да го гледам http://tvnovelasbg.4.forumer.com/index.php?s=eb5812557b2f46097e6 … c=9608&st=165 Но със сигурност взе да става интересно

# 160
  • София
 Hug

# 161
  • София
TE всъщност колко са серите - знае ли някои ?

# 162
  • Варна
Май все още се снимат...

# 163
Повече от 170..........

# 164
  • Видин
И аз гледам този сериал. Зопочнах да ровя в нета но и аз не намерих колко епизода са, но попаднах на инфо какво ще стане малко по натам с сериите. Няма да ви казвам защото ще е безинтересно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт