"Лицето на другата"-БТВ,от 2-ри февруари,13:30ч

• 47 389
  • 354
  •   1
Отговори
# 210
Само една заформила се двойка малко ме  Shocked
Кажи моля те, коя е тази двойка Thinking

# 211
Само една заформила се двойка малко ме  Shocked
Кажи моля те, коя е тази двойка Thinking

Как коя Simple Smile Кармен и Дебелия  Crazy

# 212
  • Русе

Joy Идеалната двойка. Но не са те.
Чаникуа и Роберто

# 213
126 серия
Кристофор моли Ана да продължи да помага в борбата срещу Монтана!

Даниел побеснява, когато Аналия пристига в компанията, защото Исабел и Маурисио искат да се включи в управлението на компанията. Исабел моли Аналия да направи опит да се държи изискано, като Мариана. Аналия е против и за това Исабел и Маурисио се опитват да убедят всички, че Ана се е променила след престоя си в затвора.

Аналия се среща с Адрианита. Малката усеща, че Ана не е същата като преди.

Д-р Армандо настоява пред Роберто, че не е мафиот и му разказва за това как е наел хора от охранителна агенция, след като са били нападнати от мъжете на Монтана.

Скрит зад огледало, Дон Ернесто става свидетел на разпита на съпругата му Кармен, която накрая разказва как е започнала да проституира на петнадесет години и че сама е подпалила бордея, в който е била и пияната й майка.

Смятайки, че Ана ще го напусне, Монтана се опитва да убие Ана с един пистолет, но е неспособен да убие жената, която обича. Той я моли да го застреля, тъй като не може да живее без любовта й, но тя отказва.

По-късно, Кристофор казва на Ана, че знае, че тя е Мариана, но с лицето на Аналия. Тя го моли да й помогне да си върне семейството. Тя споделя, че иска да помоли Д-р Ривера да й върне истинското лице. Кристофор не иска, защото това е много опасно и моли Ана да продължи да помага в плановете за разобличаването на Монтана.

При гроба на Мариана, Йоя се среща с една девойка, която й казва, че според нея останките на майка й се намират в гроба на Мариана, тъй като тя е умряла на мястото, където Мариана е претърпяла катастрофа.

# 214
  • Варна

Joy Идеалната двойка. Но не са те.
Чаникуа и Роберто
А какво ще стане с Мигел?

# 215
Мен пък ми е интересно истинската Аналия с кого ще остане newsm78

# 216
  • София
e?гати - блокаж - кои беше Роберто сега - дай жокер?

# 217
Роберто е този където помага на доктора Peace

# 218
  • София
E за 170 серии ще и намерят някои  Mr. Green

# 219
  • София
Роберто е този където помага на доктора Peace

bouquet да беееееееее- вЕрно

# 220
  • Разпиляна във въображението
E за 170 серии ще и намерят някои  Mr. Green

Тя толкова "никаква" излезе, че не знам с кой ще се хване. Дано да не е с брата на Даниел. Аз го искам за адвокатката Wink

# 221
  • Варна
Момичета,сериозно съм притеснена.Току-що бях във v-box и не,че много се рових,но ми се струва,че Камила накрая остава с Мигел.Сега да не излезе,че Кристофор умира?

# 222
  • Русе
Кристофорчо и Камилката са заедно и щели да се женят. Повече инфо няма да дам, че ко шъ прайти 40 серии  Mr. Green

# 223
  • Варна
Ами,аз на втората серия обикновено заспивам...Освен това чета и резюметата,така че нямам нищо против да знам какво ще се случи.Иначе видях Камила булка,но ми се стори,че Мигел я посвещава в тайните на любовта  Mr. Green,но може и Кристофор да е бил,защото бързо смениха кадъра  Peace.
Голяма краста ме хвана сега да знам и с Рики Монтана какво става,и истинската Аналия с кого е на края и т.н.
Отивам до  bath да охладя ентусиазма.

# 224
лелее цяла сутрин нямах нито нет нито кабелна,та се бях шашнала как ще си гледам сериала  Mr. Green и току-що ми дойдоха
успокоих се  Joy
а това за 4аникуа и Роберто ме хвърли в тъ4а като го про4етох.и аз много се надявам Камила да се омъжи за Кристофор мноого са ми готини двамата.

неможе ли някой да издаде какво става около финала в бяло. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
в вбокс7 не ги гледам,тъй като не разбирам испански и ми е едно смотанооооо

а тез дни мисля в4ера някой беше писал 4е от др седмица ще дават филм4ето веднъж,но снощи пак гледах реклама за 2 серии,и ако са по 1 как ще пускат този SMS,някой дали го гледа-леко глупав ми се струва(да ме прощават феновете му)

Общи условия

Активация на акаунт