"Лицето на другата"-БТВ,от 2-ри февруари,13:30ч

• 47 404
  • 354
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Няма бяло на шрифтовете или поне при мен няма. И затова не пиша.
И аз гледах че рекламата върви за две серии а не спират да рекламират СМС и любовните програми в новия час. Нещо БТВ не са в час  Mr. Green
Последните 3 серии които гледах бяха много лошо качени, в смисъл като подредба на частите, така че реално не знам кое в коя серия е. Но схванах какво става. Останаха ми още 10 мин. да изгледам но нямам време. Нооо определено взе да ме дразни мотането във филма. И финалните серии същата работа. Гледах 10 мин. как Агустина се чуди дали да се омъжи за Агире. Кой го вълнува тяхната история  Thinking
Мигел го даваха само в един кадър и друго за него засега не видях.
Не стана ясно за адвокатката и брата. Явно трябва да се върна по-назад.
Толкова засега. Засядам пред ТВ-то.

# 226
охх пак ми спряха кабеларката ще пукна.а тъпаците от МСАТ не вдигат нито 1 телефон Thinking Crossing Arms ooooh!

# 227
  • Русе
Не става ли да го гледаш он-лайн на БТВ  newsm78

P.S. Току-що пробвах, може. Трябва регистрации, която става за 1 мин.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 13:47 от eli_dechkin

# 228
  • Разпиляна във въображението
Няма бяло на шрифтовете или поне при мен няма. И затова не пиша.

Цвета го няма. Затова маркираш текста, избираш един цвят и на негово място пишеш  white

# 229
  • Русе
Miriel,   bouquet

# 230
Не става ли да го гледаш он-лайн на БТВ  newsm78

P.S. Току-що пробвах, може. Трябва регистрации, която става за 1 мин.

гледам го  Laughing

# 231
127 серия
Дон Ернесто научава истината за съпругата си!

Сара се опитва да убеди Даниел, че никога не е работила с Монтана. Тя казва на Даниел, че познава Монтана и че може да се съюзи с него, за да извлече много пари от неговия мръсен бизнес.

В това време, Китаецът разкрива пред Монтана, че Дебелия защитава Кармен, която иска да отнеме компанията от Дон Ернесто, а след това Монтана много лесно може да получи самолетната компания. Рики иска да се промени и да изгради един нов живот с Аналия, да имат голямо семейство и за това той смята да се оттегли от бизнеса.

След като изслушва разпита на Кармен, Дон Ернесто открива, че Мариана е катастрофирала след като е разбрала, че Даниел й изневерява със Сара; тя е била много разстроена от това разкритие и не е искала да знае нищо за съпруга си. Освен това, Кармен признава, че е дала много пари, за да вземе детето на Олга.

Междувременно, Аналия предизвиква Сара на събрание в компанията и й заявява, че тя ще заеме мястото на президент. Освен това, тя обижда Сара и Рене, наричайки ги неудачници, които се възползват от властта, с която разполагат, за да въртят своите мръсни сделки.

128 серия
Даниел открива, че Ана е Мариана!

Даниел признава на Исабел, че след катастрофата на Мариана, той е съжалил за това, че е изневерявал на съпругата си и сега иска да се бори за наследството на дъщеря си Адриана. Той обяснява, че именно заради това се е оженил за Сара – той иска да спечели нейното доверие и да разкрие в какви мръсни сделки се е замесила. Най-накрая, Исабел решава да разкрие пред Даниел, че Мариана е жива, но с лицето на Аналия по грешка на д-р Ривера. По-късно, Роберто обяснява на Даниел как са успели да възстановят лицето и смята, че може да използват опита си, за да възстановят лицето на Мариана.

Докато е с Маурисио, Аналия има нова криза, породена от лекарствата, с които я е тъпкал толкова време д-р Армандо.

На плажа, Монтана признава на Ана, че е влюбен в нея, че иска да се ожени за нея и да създаде едно семейство с нея. Тя приема предложението й.

От друга страна, Роберто открива, че д-р Армандо е клонирал няколко души, използвайки за модел Аналия.

Мигел посещава Чаникуа в болницата. Той открива, че Чаникуа се е опитала да се самоубие след като е научила, че е изгубила децата си.

В затвора, Дебелият си дава сметка, че Кармен е напълно луда. Въпреки това, той иска да я защитава, за да я изкара от затвора.

По-късно, Олга посещава Кармен в затвора. Олга я упреква за това, че е откраднала дъщеря й. Кармен й се подиграва и се смее. Тя й казва, че е изгубила дъщеря си, защото Мариана е мъртва, така или иначе.

В това време, истинската Аналия и Ана (Мариана) се срещат в дома на Агустина пред изумените погледи на Камила и Кристофор, които виждат двете еднакви жени.

# 232
  • Русе
Страхотно завърши серията  Mr. Green В днешните серии най-стне имаше малко раздвижване.
Намерих последните серии, цели и сега ако имам време ще ги изгледам и ще си водя записки  Laughing И после ще ви ги разкажа в бяло.

# 233
Супер свърши серията, нямам търпение да ги видя утре Grinning

# 234
и аз нямам търпение да дойде утре  Peace
оба4е от другата седмица наистина ще дават по 1 епизод  Close гледах рекламите за някакво предаване-любовни игри ли какво беше-от 15 4аса  Crossing Arms

# 235
  • София
Аз ги спретвам така :
Ана с брата на Даниел
Марияна - знаем с кои  Mr. Green
адвокатката с Роберто
Чаникоа с Мигел
моя идол с Камила
Сара и Рики по дяволите , но си знам че пак ще рева - напоследък ми се случва гледайки сапунки да се разстройвам за гибелта на отрицателните герои  Joy
и т. н може и да съм опуснала някои но кажете кои и веднага ще му наместа бъдещето на съдбата  Mr. Green Hug bowuu

# 236
  • Русе
reniris, не са така. А току-що изгледах последните серии и една друга нова двойка  направо ме разби  Shocked
Оказа се че има още серии. Аз гледах до 173. Има поне още една, със сватбата на К  и К.
Да ги пиша ли в бяла 171, 172 и 173 ?

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 17:44 от eli_dechkin

# 237
 *ками* благодаря за подробния разказ на двете днешни серии  bouquet Не успях да ги гледам защото заспах край детето но пък всичко наваксах от твоя пост-благодаря ти Hug
eli_dechkin кажи коя е тази нова разбиваща двойка? Thinking

# 238
reniris, не са така. А току-що изгледах последните серии и една друга нова двойка  направо ме разби  Shocked
Оказа се че има още серии. Аз гледах до 173. Има поне още една, със сватбата на К  и К.
Да ги пиша ли в бяла 171, 172 и 173 ?

Да!

# 239
  • Разпиляна във въображението
Хайде и клониране набъркаха. И ми е интересно как клонинга за 15 сек. се превърна в пепел Crossing Arms Whistling ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт