Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за диетите във форума?
Какви са разликите между чартърен и редовен полет?
Как мога да получа виза за Египет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за диетите във форума?
Форумът съдържа различни мнения за диетите. Някои потребители споделят опита си с 90-дневната диета, като отбелязват, че тя не ограничава рязко определени храни. Други изразяват загриженост относно страничните ефекти на диетите и поставят под въпрос качеството на някои храни. Освен това има и потребители, които споделят лични преживявания с диети и стремеж към отслабване без строги ограничения.
-
Какви са разликите между чартърен и редовен полет?
-
Как мога да получа виза за Египет?
-
Какви са цените на полетите до Кайро?
-
Как мога да намеря по-евтин полет до Кайро?

кафе за нас и нещо по така за дружината диетуващи мами-Другарче,Иман ,Дина...има ли още
-
-днес какво беше,оризов ден ли или въглехидратен
(и аз такъв спомен имам с момчетата),добре,че родих бебка в Ливан-там таткото си беше до мен в стаята,ходеше с мен из коридорите отвън докато траеха контракциите,а като влязох в родилна зала,той си мислеше,че пак ме проверяват за разкритие,като чул бебка да реве(щото аз нещо н можах да викам)-разбрал каква е работата,пък и едната акушерка веднага му каза-после миментално ме заведоха в стаята ,където беше той-никакви чакания в коридорите като тук,чаках си двата часа в леглото
...а като оправиха и облякоха Бебка ,веднага я донесоха в стаята да я гушнем и видим,първо я дадоха на татко и и аз от умиление се просълзих(той я държеше така внимателно ,все едно е кристално украшение),после я гушнах аз,а накрая и батковците малко-после я взеха и ми я донесоха чак сутринта след закуска...Вбългария-тези моменти ми ги отнеха-не може това,не може онова,пък и внимание не ти обръщат,че и се карат-Мъжо ми викаше,ох,моля ти се по-бързо да излезеш от тоя затвор
...Във втора градска обаче(с втория)-ми писна това отношение-една санитарка всяка сутрин,докато мажеше пода с мръсен парцал,непрекъснато правеше забележки на мамите-тогава и казах-Вие тук за да почиствате ли сте назначена,или за да ни се карате-моля 

Но всяко зло за добро!Пожелавам ти успех и много щастие в отношенията с новата ти половинка!
Откровена гавра с моята страхлива особа!
Иначе девойката е много щастлива....и изключително хитра манипулаторка.При пореден разговор с татко си, най-безцеремонно го изнуди пътуването й да бъде своево рода награда заради това, че завършва първия срок с пълна шестица 

И мерси за чехличките в началото на темата, ама едва ли сред целия куп ще се намери и един чифт с №41. 

...и мисля си ,защо да не е в бг също така-