ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 8.....В ОЧАКВАНЕ!!!

• 16 020
  • 217
  •   1
Отговори
# 135
А не ви ли се струва, че някак си изведнъж много бързо се развиват събитията?  newsm78
Именно това ми харесва на сериала Peace
Няма мотане ала Дързост и Красота.
А може би аз да имам проблем, тъй като съм ужасно нетърпелива Sunglasses

# 136
То и аз съм нетърпелива и няма лошо в това, но някак си моменти се губят. В последния епизод Елица разбира, че е бременна, а в следващия вече дундурка бебета, а Софито е надула корема... Това имах предвид. Сякаш сценаристите искат да избързат с развитието на нещата. Анонса никак не е лош и много е зарибяващ даже, но предния е по- подходящ за новото стартиране на сериала.  Peace

# 137
То и аз съм нетърпелива и няма лошо в това, но някак си моменти се губят. В последния епизод Елица разбира, че е бременна, а в следващия вече дундурка бебета, а Софито е надула корема... Това имах предвид. Сякаш сценаристите искат да избързат с развитието на нещата. Анонса никак не е лош и много е зарибяващ даже, но предния е по- подходящ за новото стартиране на сериала.  Peace
чакайте сега;)
това е промо на кво ще се случва в бъдеще, не в следващият епизод, дори не в следващите 10 епизода;)
части от много серии са това. Предполагам, че първите ще са тези с Андро и Маймуната.

# 138
Първо ще гледаме сцените от стaрия анонс Peace А чаааак след време ще са ражданията и т.н.
 newsm78 Ама и аз видях две бебета.  newsm04 Едното май беше увито в синьо,другото в розово. newsm78 Явор и Елица ги слагаха в  1crib

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 11:31 от sweety

# 139
и аз се включвам при вас,следях го с интерес и нямам търпение да почне пак  Heart Eyes

# 140
Интересно ще е. Тъкмо часът ме устройва ако ще е 22.00.

# 141
Хора, бебето е само едно. Не виждам близнаци Sad

Бебето не знам дали е едно, ама вързопчетата са две - едно червено, което Елица слага, и едно бяло-жълто, което Явор слага в люлката.

# 142
Е, ама сте нетърпеливи. Потрайте до понеделник, де  Wink
Тази вечер в Добрич играят "Крадци по гащи" с участието на Дияна Любенова, но аз ще го пропусна, защото нямам гледач за малкия.  Rolling Eyes

# 143
Аз да питам--Елица от кого е бременна в крайна сметка?

# 144
Би трябвало да е от мъжа си  бременна newsm78....
Поне доколкото аз съм гледала, не са и намеквали даже, че между нея и Явор е имало повече от целувки и прегръдки.... а и по-добре, де, че иначе... Sick

# 145
Сещам се, че - предвид нашите съмнения дали всъщност Явор и Елица наистина са брат и сестра, Асенцето потвърди, че са.
Така че абсурд е тя да е бременна от него. Няма начин! Категорично не допускам сценаристите да заложат на секс между брат и сестра.

# 146
ми от мъжа си е бременна,тя и за тва се чудеше  дали да направи аборт Rolling Eyes

# 147
Обаче се чудя дали не е казала на майка си - от инат ли, де да знам, че е бременна от Явор. Щото в предния анонс нали показаха, как Анастасия й каза, че задължително трябва да направи аборт.  Не виждам друга причина да го прави. newsm78

# 148
Елица е бременна от Крис, тя го споделя със Софи в една от сериите. А и не си ли спомняте, че Ели и Крис скрепиха връзката си със секс на пода преди няколко серии.  Mr. Green Даже си спомням, че Ели искаше да спуснат щорите, ама Крис не, защото искал да й се любува.  Laughing
А между Ели и Явор винаги е имало само ласки и най-много целувки! Ама и аз съм една подробна! Hug

# 149
На мен обаче ми се струва, че мъжът, който е с Елица на трейлъра изобщо не е Фахрадин  Naughty Загледайте се......а това червеното най-вероятно не е 2ро бебе, а завивка  newsm78. Струва ми се странно в това тясното креватче да сложат 2 бебета

Иначе и аз чакам с нетърпение  Grinning, малко остана.

Общи условия

Активация на акаунт