През ОКТОМВРИ нов човек ще отвори очички,бъдещи мами добре дошли на всички!

• 14 834
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Ина мария,аз започвам с доста отгоре .Лятото бях 64,сега съм 70. :0

# 166
Здравейте от мен!Аз не знам какво да кажа.Преди 10 дни си правих тест и имаше бледо Розова черта.Днес направих шуър чек и си излезе ярка!За мен това е достатъчно да съм бременна!Благодаря Ви че ме посрещате в Октомврийските бъдещи бебета?  bouquet Ще се радвам да си помагаме взаимно!

# 167
сгодена,привет отново и честито!!!
Радвам се,че се присъедини в отбора.Лека и безпроблемна бременност и здраво бебе!!!
Да дам отчет:записах си нов час за фетална морфология при др.Вили Димитрова в център Фемина в 11 седмица+1 ден.Все още имам час при др.Марков за 30.03,ако някой го иска да му го дам.Условието е да сме между 11-13 г.с+6 дни.
Може да си изчислите отtук,въртейки горния кръг:
http://www.ladypill.com/calendar.php

# 168
  bouquetБлагодаря !ДА ви се връща на всички!

# 169
  • благоевград
Деси твойте 70 кг не ми зву4ат мн зависи колко си висока аз съм 180см но 94 кг Embarassed Embarassed
Да се надяваме 4е е истина 4е по дебелите жени ка4вали по малко Praynig
Че иначе ще пеят покрай мен ,, Минаваааа , големия кораб минаваааа..........,, Laughing

# 170
Не съм висока-163см.при нормално тегло 57-58кг.преди първата бременност.С нея стартирах 65кг.,които не успях да възтановя отново трайно,а 2-3 години се борих с тегло между 74-60 кг.Сега пак станах 70 кг. от пуста липса на воля и взех,че забременях.Лятото бях успяла да стигна 64кг.,но здраве да е,ще гледам да се пазя по време на бременността.С първата качих 16 кг.

# 171
Ина-Мария, първата си бременност стартирах 82 170 см съм висока - надебелях 11 кг. Сега стартирам от 85 някъде (не съм се меила отдавна) и се надява пак да кача в границите на нормалното

# 172
  • благоевград
EeE моми4ета благодаря сега знам че не съм сама дано наистина не ка4им мн даже възможно най-малко но все пак достатъ4но за здраво бебе

# 173
  • Пловдив
Здравейте на новите мамита!

Лека бременност и здрави бебчета накрая

Ако желаете да ви добавям в списъчето, моля пишете си термините Blush Rolling Eyes

Кажете ми като на малко непросветена,феталната морфология защо се прави.Аз незнам нищо за това изследване и не съм си го правила с първото бебе Rolling Eyes

Ина,бях чела някъде,че е най-добре да се качи между 10-12 кг,но стойностите варират в зависимост от първоначалното тегло на майката.За слабичките е добре до 18кг,тези с нормално тегло до около 15 и по-пълнички до 12.Естествено,че няма написани закони колко кг да качваш,вупросът е и ти ,и бебето да се чувствате добре ,а не от началото на бременността да се тормозиш.Наблягай на повече салати,плодове,зеленчуци,ограничаваш сладко и тестено.Погали коремчето и се успокой Hug

Сенди,здравей и на нашия балкон

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 16:55 от Mirkam

# 174
Mirkam,феталната морфология представлява детайлно изследване на ембриона в няколко етапа от бременността,за да се види дали детето няма някакви сериозни вродени дефекти.Ето,прочетете тук:
http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

/това е страницата на кабинета на въпросния доктор Марков,който се води един от най-добрите специалисти/

# 175
ДесиХ2 това се прави допълнително ли

# 176
  • София
Еххх - супер много ви се радвам на всички!
Благодаря за приветствията и добре дошли на новите  Hug
Mirkam - и аз нищо не знам за тази феталната морфология. Сега ще поразпитам чичо Google - най-много ме интересува кога се прави. И в рода на двама ни няма /поне доколкото ни е известно/ проблемни човеци, но това има ли някакво значение???
Ще пиша отново когато по-проуча.
Иначе за подутите кореми - и аз съм така, а уж гледам да ям възможно най-ненатоварващи храни... Но май по-добре това отколкото безкрайно гадене.
На мен косата започна супер много да ми пада - вие имате ли такова оплакване? Някакви съвети, противодействия?  newsm78

# 177
  • София
ейййй цял ден ви дебна и за две минути на пазар да ида и вие цяла страница сте изписали  Crazy
radost_i_na , Ger4o , сгодена добре дошли!!! лека и безпроблемна бременност ви желая и само хубави емоции!!!  bouquet
трябва и аз да се поразровя и да попрочета за феталната морфология, чувала съм ама сега е редно да разбера повече а час да се обадя да си запиша ...
за килограмите и аз съм в отбора особенно последните месеци доста качих, за сега единствения ми признак на бременността е тоталната липса на апетит и разстройство Embarassed от което съм на -6, 7 кила. знам че ще ги наваксам, така че не се кахъря, важното е да сме добре!

# 178
Здраввейте пак!

Добре дошли на всички нови мами! Леко бременеене!

Аз сега се върнах от преглед и.... Видях си точицата! Тя хич не е точица вече а си е бая точище! И... най-голямата новина..... Ина сянка на втори ембрион! Видяхме го в началото, но после той се скри и не пожела да се покаже повече.... така че... може да съм мама на двама! Отчитам обаче факта че е много рано още да се знае със сигурност, а и второто може да изчезне все пак..... Но много се радвам!
Забраниха ми да се натоварвам. Разходки до пловин час на ден и при първи признак на умора да си почивам! Никакви геройства! Много почивка и..... се надяваме да е наред всичко!

Аз съм висока 155. Принцино идеалното ми тегло е 52кг, но стартирам със 60, които достигнах след два месеца диета от 70.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 18:26 от moondream

# 179
Здравейте момичета!Честито на новите ни дружки ! Наслаждавайте се на лека бременност и на страхотни емоции , а накрая -на сладки  малки съкровища.
     Моондрийм- това е невероятно.Много се радвам за теб .Двойно щастие-Дай Боже.
     Аз се върнах преди малко от лекар -още не с е имплантирало ,но за сега всичко е наред.Шансовете не са големи ,но вярвам ,че всичко ще е наред .След 2 дни ще се разбере.До тогава -борбата ще е голяма.

Общи условия

Активация на акаунт