Отговори
# 75
........вече почти оздравяхме,но влачим една кашлица,няма оттърване.Пазете се!До скоро!
И ние .Ужас ви казвам.Така не съм кашляла от детските ми години.Добре, че децата се справиха вече...

.......... Сега е на вълна цветове, постоянно ми сочи къде има жълто, червено, синьо и зелено (такива са цветовете в конструктора и затова ги знае тях Simple Smile )
Ох, това сега ни е на дневен ред.Хем иска да ги знае цветовете и пита, хем и 2 мин. не ги помни.Ама, въобще не може да ги разпознава... Rolling Eyes
Благодаря ви за хубавите думи за маминото гардже! Hug
Е, хубав ден и усмивки!  bouquet

# 76
Ооооо не ни стига хремата и кашлицата, ами от вчера е и с някакъв обрив по краката и по ръцете, едни едри червени пъпки и постоянно ги чеши #Crazy. Пак ще ходим при доки, само да не се е ошарил ooooh!
Бъдете  здрави!

# 77
Здрасти, здрасти! След 8 днесвна суша онИз идиоти най-сетне ни пуснаха нет-а. На 6-тото ходене и скандал от страна на големия ми страшен мъж се получи.
Детелини,  Hug, бравос!
И ние не говорим, но го хванах, кучето, че сам тихичко суфлира на филмчетата, но на обезпокоените си родители  Naughty С 300 мъки го караме да каже Дай сок!
Оня ден крещи като приклещен, бягам аз и той ми сочки компа си:Мечо Пух! Пускам му аз, той ме иглежда гневно и с ескейпа излиза от филма (аз не знам, че може така, но безсловестното се е изучило), чука по иконката на друг филм и вика: Дай туй! Пускам аз и той ме забутва с 2 ръце: Тивай татък!
Та така...
Но на лято ще е на 2 год. и 8 м. и ако не е продумал... логопед.
В тази връзка мами от София, може ли да ме насочите към лекар-андролог, т.е. мъжки гинеколог, че големият ми син има сериозен проблем, за който не сме подозирали до миналото лято. Водих го във Варна при един много възрастен професор, който е работил в София на времето и има написана книга по неговия проблем. Изписа инжекции, но няма голям напредък. А е жизнено важно да води пълноценен живот като порасне, даже вече е пораснал, но...
Иначе да си го похваля-в ново училище е и е най-малкия там. Показал се като математическия гений на класа...отново, щото математиката им била за 8 кл от най-лесните примери. Скоро ще го местят в друг клас, защото и с датския бил напред. Мозъчко мамин   chef
Болните да оздравяват, че и тук има инфлуенца, както пише в ависа, бакото не го подмина, коко навън кашля от влагата, че ще видим. Heart Eyes

# 78
detelini супер новина, честито! Браво  smile3501, леко бременеене  preggo и леко раждане!  newsm10

Малката беба понякога пръцка, сигурно почнаха коликите, дано минат леко и бързо, както при баткото.  newsm10

# 79
Благодаря сладурки, много сте готини. Хайде дано станем повече. За говоренето ще ви кажа това - Кристиян проговори на 1.6, но бога ми точно тогава и започна да лази,да става сам след като е паднал и изобщо да се надига сам на подпора. Другите деца го правеха от 9, 10 месечни. Дали съм се притеснявала? изобщо. Просто виждах, че не е готов. Това, което се опитвам да кажа е - всяко дете си има свое собствено темпо. Дори някои дечица да стигнат до логопед, не се притеснявайте излишно, ще проговорят.

# 80
Детелини, страхотна новина  Grinning стискаме палци за безпроблемна бременност  Peace

Ивчок, не се притеснявай за говоренето на Малчо. Той слуша два езика и за това ще проговори по-бавно. Познавам едно българско семейство, което живее в Германия. Тяхното момиченце проговори чак на пет годиники. Изведнъж, и на двата езика и то без да ги смесва.
Та търпение му е майката  Heart Eyes

# 81
  • Варна
ето ни и нас най-после да "пеем" пред камера, хванах я на кеф  Mr. Green
малко превод:
По пътечка,край горичка,Катето върви сама
и се чуди Кумчо Вълчо дали си е у дома
че гората му е къща, а пък той е все на път
дали ще го срещна нявга някъде на кръстопът
Ще го срещна ще му кажа "Кумчо Вълчо добър ден"
тъй ме учат мама , татко , тъй ме учат всеки ден
Татко има дълга пушка , дълга до небето чак
като гръмне с тази пушка цялата гора ехти
бягай бягай Кумчо Вълчо,бягай надалече ти
БУМ  Joy

http://andonova.multiply.com/video/item/11

# 82
Е, не, Лорка с това нейното "р" ме разби...Пет пъти я слушах и умрях от кеф!Браво на детето!Много е сладка! Hug Hug Hug

# 83
Verginity, гледах, гледах и не можах да откъсна поглед, останах със зяпнала уста от възторг! Много е сладка твойта Лорка! Страшна е!

Ние днес изпихме последната доза антибиотик - моля се да не ни се налага повече да пием АБ поне 6 месеца!!!...Хомеопатичката ми днес ме стресна, че Ели от това даване на антибиотици имала окосмяване под носа  #Crazy - въобще не знам откъде си го измисли, вашите деца нямат ли мъх под нослето? Та то всички имат!? Въбоще не може да става и дума за нещо ненормално, за мустак и прочие! Направо не знам какво да кажа, лудвам.

# 84
Така у наше село вървулат Морбили и Варицела! Whistling И ние като да не останем назад сме хванали Морбили Wink. Обадих се в яслата да питам има ли други такива случаи, ама не Naughty ние сме първите и веднага групата под карантина! Милия казва, че е болен от "пъпки", няма много, не вдига Т, мажа го там с едни  неща дето изписа доки, ама много се чеши и винце му давам по малко вечер, да видим.
Не мога да хвана аз Владко като пее или като разказва нещо!
Вержи страшна е Лорка! Peace

# 85
Кате, сигурни ли сте, че е морбили, нали слагахме на децата ваксина срещу това нещо?

# 86
И ние слагахме, ама това не означава че няма да хване! Незнам с когото съм говорила всеки така е казвал.

# 87
  • Варна
Кате бързо да се оправяте  Praynig по-добре да ги изкарат докато са малки по принцип, но винаги е неприятно  Confused

# 88
  • София
Virginity, ами че лорка е готова за бате ви енчо ooooh! направо нямам думи. ния едвам предъвква мила моя мамо и то всеки път според настроението й. мила моя тати, баба, джудже и т.н. сега е на вълна мила моя косъм. Joy
а леля й ходи в китай преди месец и тя казваше, че леля е в кътай и вече и ния е от кътай. скоро една сервитьорка я пита откъде е и ния с най сериозен тон и заяви, че е от кътай и друго не можем да я убедим, че не е оттам. newsm78

# 89
Вержи, браво на вас - хем дълго, хем трудно... Страшна е Лорка!

Кате, как така винце, бе? Не е ли малък още... Да му минава бързо! Пробвай ментолов спирт (външно) - облекчава сърбежа много.

Общи условия

Активация на акаунт