На пазар в Одрин

• 159 929
  • 446
  •   1
Отговори
# 15
страшни неща имат и аз много им ги харесвам, но имат и боклуци и нашите "търговци" точно нея купуват, защото е евтина стока.
Аз от такъв пазар съм си купувала Левис дънки за 45 лв, а тук ще ги купя същите за 150 лв, така че прави разликата.

ааааааа и да не забравя, като ходиш после пиши да споделиш  Hug

# 16
  • Там някъде......
точно така си е ,а когато се върна непременно ще споделя

# 17
 Peace Hug ще чакаме, а вие кога ще ходите?

# 18
  • Там някъде......
Ми точно не сме го решили,но аз искам поне като пуснат по пролетни дрехи,защото сигурно още зимни се предлагат а какво да ги правя след като зимата си отива след 2 месеца.За другата зима няма да са актуални предполагам.А вие знаете ли кога започват да изкарват пролетно -лятни  дрехи?

# 19
Единият магазин се намира в центъра на старата част, но ще ми е много трудно да ти обясня къде точно, другия е Kipa той е в новата част и е тип Метро . По центъра имат много магазинчета и такива тунели които са пълни със сергийки. Има и маркови магазини на Nike и Adidas където цените са в пъти по ниски от нашите.
 Дано съм ти помогнала,ако има нещо питай

# 20
yaketa ot estestvena koja ima do djamiyata- selimiye...tam sa mnogo ka4estveni..ima i golyam izbor..tsenite ne sa visoki..zimnoto namalenie ve4e zapo4na...a letnite drehi ste se prodavat v na4aloto na 4 mesets..oste e rano..

# 21
  • у нас
А някой ходил ли е с кола до Лозенград? И може ли да обясни пътя по който се стига до Кипа и ПАнаир?

# 22
на мен ми обясниха още един магазин като мол - Галерия се казвал и се намирал в края на града срещу някакъв университет,бил само с ,, маркови '' дрехи зареден на много изгодни цени и си заслужавал ходенето. И ние смятаме да ходим,но мъжа ми нещо се дърпа,че не е ходил и сме щели да се загубим,пък аз съм другия месец ще раждам,та и за мен се притеснява и зятова може да отложим ходенето за после,но който от вас ходи да пише  Peace

# 23
SINARA  като влезеш в Лозенград следваш само табелите за Истанбул,няма как да подминеш KIPA - в края на града е на самата улица.Другият магазин или каквото и да е не сам го чувала въобще.
Ако ходите до Лозенград,задължително отидете и малко по - нататък до Чорлу - има едно комплексче само с аутлет магазини.Много добри дрехи на страшни цени.То също се намира на самия път преди да влезете в Чорлу/до фабриката на CROSS/.

RUSANA този магазин за който говориш или мол по точно къде се намира в Истанбул или Одрин?

# 24
ама Чорлу не е много близо до Одрин, поне на час и половина път

# 25
в Одрин,обясниха ми че не влизам от първия изход на границата,а от 2-рия и карам като нещо по околовръстен и този мол се пада в началото

# 26
  • у нас
Galia 33, Благодаря ти за инфото . Аз Кипата го намерих на картата. Сега търся и другия. Голямо взиране в тия карти цял ден  Simple Smile

# 27
  • Там някъде......
а в интернет има ли ги тия карти за д ами кажете сайта и аз да погледна

# 28
  • Там някъде......
Къде изчезнахте всички

# 29
  • Там някъде......
Дайте ако знаете някой сайт на магазините дето ги препоръчахте ,ако знаете за да разгледам!Вече го решихме нашето заминаване за Одрин и топ ще е през другата седмица,и така,че искам да разгледам по интернет какво -къде има горе-долу за да съм по ориентирана като отидем,а и денят е малък и няма да имаме сигурно много време за обиколки.

Общи условия

Активация на акаунт