Отговори
# 210
Добро утро и от мен    bouquet
добре дошли на Лина и sosmy Hug

за коремчето - моето имам чувство че расте с всеки изминал ден, до миналата седмица си мислех, че е от храната, но като се има предвид, че още си повръщам а и не ям много - явно бебо си прави място Simple Smile Все се каня да започна да си го меря, но толкова ми се спи вечер, че лягам още в 9ч. и нямам сили дори да мисля.

Много се зарадвах като прочетох колко мамчета чакат 3-то детенце, да са ви живи и здрави!!! От малка си мечтаех да имам поне 4, винаги съм мислела, че колкото повече са децата - толкова по-весело и щастливо е семейството  newsm51

# 211
И моя корем изхвръкна изведнъж доста Crazy И аз си мислех, че е от храната, обаче не мога да го глътна, пак остава доста корем да стърчи, значи си е от бебе Flutter Много си го харесвам Mr. Green

# 212
Здравейте и от мен!  Hug

Добре дошла на новите бъдещи мами!

Много се радвам, че в темата ни има мами, които чакат трето детнце.  Heart Eyes

На мен определено вече ми личи коремчето. Доста по-рано от първия път.

Приятно прекарване на всички, които замислят пътуване! Verdad, идвате към нашия край. Времето е прекрасно днес, дано се задържи така и събота и неделя. Ние също днес ще пътуваме, отиваме на гости при сестричката.

За газираната вода Михалково да кажа - открих, че с нея ми преминава гаденето и не стигнах даже до капките. Много ме освежава. А и за киселини би трябвало да свърши работа.

# 213
  • Пловдив
Добро утро и от мен!!
Привет на новите мамчета!  newsm51
Браво на мамчетата с много дечица много се радвам на всички ви  Hug
Днес пак съм на изпит (в сесийка съм  smile3518 )
и след изпита мисля да обикалям магазините за бременни дрешки ,че и моето коремче няма гълтане вече  smile3503

Чакаме Бия' да се включи с добри новини!!! Hug

Хубав ден на всички !!!

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 11:09 от sunbeammm

# 214
Ice, и аз съм така с "коремата"  Grinning и много си я харесвам щръкнала.

Notes, някои хора просто не могат да осъзнаят, че съществуват други, които имат много повече любов за раздаване и нужда да я раздават.

Аз от няколко седмици се боря с изсъхване на кожата. Ако не съм се намазала обилно, в момента в който легна кожата започва да ми опъва и сърби. Най-вече на гърба и кръста. Имам си 4 стрийки на гърба от периода на израстване от детството и гледам постоянно да съм обилно намазана... На някои от вас появяват ли им се вече такива проблеми?

За Михалково мога да кажа, че е много полезна за нас и най-вече за бъбреците. Аз освен това я обичам много. Адски ми е вкусна, но пък в моя район не мога да си я намеря... Някоя августинка от жк. Слатина?  Rolling Eyes

След малко заминавам да си взема резултатите от БХС и да видя дали ще ме преглеждат, въпреки че е скоро де... две седмици след последния преглед. Ако не ще определим следващ час за преглед.

Усмивки!  newsm51

# 215
Палци за sunbeammm, два чифта Simple Smile

Bagneto, да организираме доставка на вода? Понякога си правя цитронада с нея, приятно е.
Около 12 г.с. заради хормоните, кожата обикновено се омазнявала повече от нормалното (така прочетох), или тъкмо обратното - изсушавала се. Препоръката и в двата случая е за приемане на повече течности (вода!).
При мен се наблюдава по-скоро неприятно омазняване, в резултат на което ми се появиха пъпки  Confused

Дю, ще сме на един от баирите на Гела Simple Smile, дръж слънцето, моля!

# 216
Sunbeammm  стискам палци днес без това друго немога да правя

# 217
Verdad колко са големи твоите девойки  Heart Eyes иначе по темата и нас ни питаха до момиче ли ще караме, защото пък сме с две момчета  Mr. Green
И като обяснявах, че за мен пола на бебето изобщо не представлява интерес, искам само да е живо и здраво следваше ново съчувствено и недоумително споглеждане  Joy Joy Joy
Затова така ви се радвам на всички съмишленички  Flutter Hug в една тема, където пишех доскоро има още 3-4 момичета опитващи за трето дете според мен тенденцията е прекрасна   bouquet
Иначе с коремчето какво да кажа, просто недоумявам как така си растат при мен килограмите ей така от нищото като че ли  newsm78 от няколко дни и аз се чувствам много неприятно подута / в областта на стомаха, тежи ми и имам киселини/ иначе бременното коремче вече би могло да се види, ако някой знае че съм бременна или ако не знае изглежда като леко шкембенце. Засега ми се струва, че не съм качила много в бедрата, но като че ли съм направила паласки за мой ужас.
Каквото и да е - сега не е време за диети и линии, но ще трябва явно да съм внимателна какво, колко и как комбинирам. И аз чакам пролетта, за да урегулирам повече менюто си с пресни плодове и зеленчуци.
sunbeammm  Peace късмет на изпитите и не се притеснявай Hug
За тази вода Михалково ме впечатлихте ще си потърся - не беше ли леко блудкава на вкус или я бъркам с някоя друга?

# 218
Добро утро и от мен, само да се разпиша и пожелая хубав ден на всичко, днес мисля да мръдна на лекар, дано да ме вземе док, че е толкова ангажиран, въпреки 4е рядко ми отказва  Praynig

И аз се радвам за вас мами с три дечица, толкова е хубаво и дай Боже ако имам тази възможност и аз искам толкова  Embarassed Наистина е толкова весело, моя мъж са то4но три деца и елате да видите какъв купон става като се съберем всички заедно на маса и по празници, те са големи майтапчии и става дива работа и е много яко  Hug Момичета да не ви пука от хорското мнение, в 21 век сме а хората са толкова тесногръди, нямам думи, вкл. оная ве4ер сънувах 4е имам ве4е бебе, което някои  близки помислиха 4е е осиновено и така ме изгледаха, че ми домъ4ня ужасно  Sad

Добре дошли на новите бъдещи мами!

Колкото до корема като се гледам на голо виждам голяма разлика   от преди но с дрехи не си личи  Sad

sunbeammm успех на изпита- ще го вземеш  ще видиш  Peace

Аз за сега ще се въздържа от покупки имам няколко панталона дето преди ми бяха леко широки и сега са добре, а блузките лесна работа.

# 219
И аz си имам малко коремче вече. И ми порасна иzведнъж, до миналата седмица нищо нямаше, а сега последните два три дни като седна и ми стягат ужасно панталоните и трябва да си ги раzкопчавам. Имам само едни дето все още ми стават беz усложнения  Simple Smile. В събота и аz отивам да си търся дрехи zа бременни, макар че никак не ми се иска, хич не ги харесвам тия торбести панталони, ама няма как.

Аz също имам проблем с иzсъхването на кожата, само че съм така от началото на бремнността, ако не с емажа zапочва да ме сърби, въzпалява се също, става на някои места ужасно червена и освен че ме сърби, и ме боли. Много гадно. Всеки път като съм zабремнявала е било така, още от самото начало. Даже и тоzи път още преди да ми zакъснее подоzирах че сме си свършили работата, zащото почнах да се драпам навсякъде като крастава. Лошото е че при суха кожа лесно се появяват стрии при ряzко качване на килограми, zа това внимавам много колко качвам на месец, то zа сега не съм качила и едим грам, а напротив с един килограм съм надолу. Ама то тепърва се почва...

А, zабравих да питам, някой да усеща нещо вече? Аz, както споделих по рано, миналия път усетих в 13 седмица сина ми. Сега понеже съм  в 13та вече и се ослушвам, но zа сега беzуспешно.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 11:33 от poly_zoe

# 220
Поли, незнам от къде си, но аз си купех страхотни дънки от София, Алабин Peace Има хубави моделчета в тоя магазин и изобщо не са торбести, а са доста нагласени Flutter Имам вече един панталон, който е прилепнал по тялото и става за ботуш и едни дънки малко по-свободни. Разликата от "обикновените" дрехи е че тези имат ластик отгоре Peace

# 221
Здравейте!

Дю и Verdad не е честно и аз искам в Родопите!  Weary
В тази сива София се побърквам. Наслаждавайте се на хубавото време и заради мен!  Hug

За майкете с повече деца искам да кажа, че сте страхотни. Ние сме три деца, имам по-голям батко и сестричка близначка. Сега си давам сметка какво хубаво детство изкарахме и сега страшно много се обичаме и се търсим. Страхотно е!

Хубав ден на всички!

# 222
Verdad, имаме вила на Гела.  Laughing Почти всяка събота и неделя ходим, но точно тази няма да сме тук. Друг път като идвате насам ще се радвам да се запознаем. Ето малко снимки от там: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/rNkzyD?authkey=Xw6PYx_mJus#

Лени, може би ти си попадала на неистинска такава вода. Лично на мен много ми харесва и въобше няма блудкав вкус. Аз даже от извора съм я опитвала, наистина изтича газирана.  Crazy

sunbeammm, късмет на изпита! Къде учиш?

GerinelaHug

# 223
Специално за Gerinela Grinning, намерих го на двора:

Предлагам на Лилия упражнявайки шофьорските си умения да вземе да ме навести. С момчетата обаче, да видя какво е с момчета Simple Smile

Лени, Михалково не ми е блудкава newsm78
А на въпроса - Ралица е на 9, Рада на 6. Тази година ще имам четвъртокласничка, първолаче и бебе, дай Боже!
Благодаря на всички момичета за хубавите думи за трите дечица.

Дю, впечатлена съм! Ние отсядаме в Тишина обикновено, но този път ще сме в Орлово гнездо, че Мишо отваря чак през май.
Много ще се радвам да се запознаем!

# 224
  • София
Здравейте и от мен.
Моят термин е на 17 август, но кутията Август 2009 е препълнена и не мога да пратя на лични.

Някой има ли болки ниско долу в ляво, нещо от тази сутрин ме наболва там и от време на време доста силничко. Докито ми препоръча но шпа и го пия, но да видим.  

И мойто коремче е бая пораснало, аз си имам дънки за бременни, но не е ли прекалено рано? Още не съм казала на всички колеги, а да се сложа в такива динки  Rolling Eyes. Иначе доктра вчера ми каза, че не трябва да ми се отбелязва копчето на корема, а уж не ми стяга панталона и май трябва да си обувам по широчките панталони вече.

Поздрави на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт