Отговори
# 90
Ехо моля никой да не ходи никъде. Да не сме в детската градина. Не е разумно заради двама трима да се разпада всичко.

Благодаря за мненията аз не се притеснявам особено че е по голямо, най-вече като знам как се храня някой ден нищо, някой ден само хляб тъпча, друг ден само плодове и се радвам че все пак се развива нормално, но доктора каза че е важно по принцип за него и за предстоящата операция тъй като е втора. По въпроса за картона аз имам картон, но ще се въздържа от коментар, че не съм мн сигурна дали за същото пита Нев. Честно казано днес четох разни неща от него, но изобщо не се зачетох как се води като име.  

Поздрави от мен   bouquet

# 91
Лени това с девойките малко май не е уместно за нас  Mr. Green

Аз на козметик ходих малко след като забременях и сега в понеделник пак ще ходя нямах проблеми първият път, но и на мен неразположението ми почна малко по късно. Иначе за миризмите мога да се оплача че милото ми подари за коледа един парфюм който мн си бях харесала, но просто умирам когато си го пръсна Sad

# 92
Лени това с девойките малко май не е уместно за нас  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha ееее хайде сега верно е де - сетих се за онази смешната тема за раждането дето акушерката казала на една мама, че "щом си влязла тук мила моя не може да си госпожица"   Joy Joy Joy  но пък някак си приятно звучи  Flutter Flutter Flutter
Иначе за парфюмите е истински ужас - аз си имам един много любим, който откакто забременях е абсурд да си пръсна. Това не е най-лошото обаче. Един колега си ползва някакъв парфюм \ според колежките готин, пък и човека твърди че от месеци го ползвал\, но онзи ден по средата на една работа го помолих да си слага по-малко или направо да го смени.
Горкото момче  Shocked Shocked Shocked, понеже аз като цяло съм шеговита, ама този път съвсем сериозно си изглеждах \ това защото не знаеше как се чувствам и най-вече каква опасност го грози  Sick Sick Sick всеки момент\. Е дръпнах го после настрани да му обясня причината де, та се разбрахме, но наистина много ми е мъчитално с тези козметики и миризми ....

малко офф - абе много варненки има за август. Лятото ще има да се разминавате с количките в Морската - базя ви  Flutter

# 93
Момичета, аз имам въпрос относно изследванията.
Сега ходя на частен прием и до момента не са ми назначили изследване на кръв и урина, а докторката каза да отида пак след ФМ и БХС, което е след 2 седмици. Не знам дали да не помоля личната лекарка да ми назначи тези рутинни изследвания или да настоявам при гинеколожката.
И още нещо неясно #Crazy след като се запиша за ЖК в Шейново (със съответната такса за целия период), това значи ли че всички изследвания и прегледи са безплатни и че ми ги назначават от там? newsm78

# 94
napetia и аз това се питам - още повече аз както изглежда така и ще си изкарам цялата бременност в смисъл в един Медицински център, но той на практика е частен и от там ти дават само направления за да си правиш изследванията на друго място, защото нямат собствена лаборатория.
Иначе би било логично, като платиш такса за целия период на бременността нужните изследвания да са ти включени в нея - нали е един вид абонамент.

# 95
Лени,въпреки, че повръщам стабилно, миризмите вече са ми по-поносими, но все още не съм се престрашила да отида на козметик.Колата си я правя в къщи, опитах и триъгълник, но зверски ме заболя.За това за сега се спасявам по други начини.Ще изчакам още 2-3 седмици и тогава ще опитам.
Напетя, за Шейново не мога да ти помогна, но няма проблем да поискаш личната или АГ да ти пуснат кръв и урина.И двамата би трябвало да го направят.

# 96
Verdad, благодаря ти   bouquet

Тук съм и аз  Hug  Нямам никакви проблеми, но като цяло симптомите ми ги няма, освен сънливостта. Решила съм да не мисля прекалено и да си изчакам прегледа в 13 г.с.

Аз съм истинска маниачка на тема парфюми и засега не ми пречат, ползвам си ги без неприятни усещания.

If-73, не се притеснявай - написали са ти в коя седмица си - 12 г.с, а не точната възраст на плода  Peace

Лени, аз не бих спортувала по време на бременността си, защото по принцип не спортувам, но предполагам, че за  по-активните е по-различно.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 22:54 от Лилия. Н

# 97
  • Пловдив
Пометох.
Моля да не се повтаря.
Има и интелигиентни начини да се разберете.
Вервайте ми. Знам, че звучи странно, но е истина.

Лека и безварийна на всички.
  bouquet
Не разбрах защо и аз бях пометена в суматохата ?!?!?!
Исках да кажа че съм съгласна с Galka_84,че доста от момичетата сме просто като фон.
Както и да е .....дано всички сме тук до август да споделяме хубави моменти и да се разтоварваме ,а не напрягаме,да си помагаме и обменяме опит .
Nev давай им свободно на домашните и както баба ми казва "ти кимай с глава пък после си прави к'вотo си знаеш" Laughing
На новите мами добре дошли и дано не са се стреснали   bouquet
Сега се връщам да ви чета почистени  Joy

# 98
Лени защо кола маска не може да се прави? Мацки ако знаете какви косми имам на корема от бременността, цялата линия до гърдите и отстрани и надолу около пъпа е в 4ерен мъх  Sick Мислех си утре да ги мина с епилатора, защото скоро ще минем на  коремен ехо, до сега беше вагинален а долу винаги съм изрядно обезкосмена.
Лилия и аз съм като теб, обожавам парфюмите, но сега само 1-2  мога да понасям и то не е като преди да им се кефя максималко. Забелязах, 4е по-леките летни аромати харесвам в момента  а зимните ме задушават и пак ако не си сложа нищо се 4увствам по комфортно знаете ли, 4е дори от омекотителя ми се гади сутрин, един ден бях простряла вкъщи и като се събудих  Sick то така миришеше на свежо и цветно, че аз  Sick
napetia аз ще посещавам 2ма гинеколози, единият си е моя док, който посещавам от години и с негова помощ се слу4и чудото  имам му пълно доверие и ми е доста близък вече, а и ще се запиша при една лекарка по ЗК, изследванията са безплатни, имаш право на 2 безплатни УЗИ, всичко друго си плащаш  Peace

# 99
Добро утро!  Hug

Леле, момичета, метла е минавала, Реза благодаря! Дано от тук нататък цари разбирателството и добрия тон.

При мен като че ли гаденето малко по-малко отшумява. Вече е само вечер и не се дължи на миризми, а просто ей така - от нищо започва да ми се гади.

Лени, аз съм за умереното спортуване по време на бременност, но всичко зависи от човека и от това как протича бременността, а също и от вида на спорта. При всички случаи според мен това оказва положителен ефект. Лично аз чакам да ми премине гаденето, да се постопли времето (не съм фен на фитнеса и на спортуването на закрито) и започвам.

Денди, ако не те притеснява този мъх на корем, не го махай. Той сам ще падне. С първата бременност и при мен така стана, но гинекологът ми каза да не го пипам. Даже и не забелязах кога падна. За сега все още нямам.

Лилия, радвам се, че си добре и наистина не го мисли толкова, всичко ще бъде наред с всички нас!

Напетя, аз ходя само на ЖК по здравна каса и всички изследвания ми назначава гинеколога. То миже да вземеш направление от личния доктор за кръв и урина.

За картона - аз вече имам, но седи при доктора. На всеки преглед записва данните от ехото, кантара, кръвно и резултатите от изследванията. Няма си май специално име.

Лек и усмихнат ден от мен!

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 08:49 от Дю

# 100
имам доста смислен въпрос към раждалите мами.Започна ли да ви тече кърма?На мен от 1м. ми мокри Confused

Galka_84 ,не следя темата именно заради ТОВА и не знам колко си качила,но е факт,че някои жени качват до 5м. и спират.Не се притеснявай-бременноста протича различно при всеки

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 09:25 от `Деси`

# 101
Деси, при мен не тече. И с първата бременност бях така, но съм чувала, че е нормално. Ако те притеснява питай доктора си или в подфорума за кърмене.

Хайде да се подкрепите:

# 102
Деси, при мен не тече. И с първата бременност бях така, но съм чувала, че е нормално. Ако те притеснява питай доктора си или в подфорума за кърмене.
не ме притеснява,нормално е след като скоро организма е произвеждал кърма.Мисля,че колкото по-дкоро е бременноста,по-рано слиза кърмата

# 103
Благодаря ви, момичета   bouquet

Деси, коластра или кърма?  На мен към 5-и месец ми потича коластрата обикновено и се събуждам цялата мокра и лепкава  ooooh!

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 09:20 от Лилия. Н

# 104
Деси, коластра или кърма?  На мен към 5-и месец ми потича обикновено и се събуждам цялата мокра и лепкава  ooooh!
кърма е,не е коластра.Зърната ми стават бели-едва ги измивам

Общи условия

Активация на акаунт