Отговори
# 225
Поли, незнам от къде си, но аз си купех страхотни дънки от София, Алабин Peace Има хубави моделчета в тоя магазин и изобщо не са торбести, а са доста нагласени Flutter Имам вече един панталон, който е прилепнал по тялото и става за ботуш и едни дънки малко по-свободни. Разликата от "обикновените" дрехи е че тези имат ластик отгоре Peace

Ми аz съм в Австрия, в Грац. Те споните ми zа бремелинските дрехи са ми отпреди 6 години като бях брменна с Емо (сина ми), но тогава пък живеехме в Антверпен, Белгия и тогава едвам си харесах един панталон, който беше ластичен, много раzтеглив и нямаше таzи торба отпред дето обикновено ги имаха всички останали. Но в началото, пак бях някъде 14 седмица като си го купих, частта дето беше zа корема ми стигаше до врата кажи речи Simple Smile, но аz съм си и дребосък де. Сега нямам представа какво има, в събота ще раzследвам  Simple Smile.

# 226

Някоя августинка от жк. Слатина?  Rolling Eyes

След малко заминавам да си взема резултатите от БХС и да видя дали ще ме преглеждат, въпреки че е скоро де... две седмици след последния преглед. Ако не ще определим следващ час за преглед

Усмивки!  newsm51

Аз съм от Слатина. Flutter

# 227
Момичета да ви питам имате ли страни сънища откакто сте бременни?
Аз снощи сънувах, че кърмя за първи път моята дъщеря  Grinning Баше и странно, и много приятно.
Междо другото аз преди да забременея сънувах, че една възрастна жена ми казва, че ще забременея, и то няколко дни преди найстина да забременея.
Вие имате ли подобни сънища?

# 228
Аз също сънувах, че кърмя, само че едно циганче дето майка му нямаше кърма Crazy А аз как кърмех като бях и бременна и то с това, първото, хич незнам Crazy На другия ден потърсих какво означа съня ми с кърменето и се оказа, че е значи хубава вест и поява на момче в семейството Peace

# 229
Моля който знае паролата на Аugust2009 да почисти малко пощат, че лимита е изчерпан  Peace

Аз си идвам от док, поратснали сме , махаме с ръчички, краченца, видя се толкова добре малкото писенце  Heart Eyes и този път ми излезе термина според трансфера- 29.08, а не както предните пъти показваше 27.08. Та за това исках да помоля да ми смените датите, обещавам пове4е няма да сменям нищо  Embarassed

# 230
  • Варна
Здравейте  Grinning!
Радвам се да се присъдиня към вас. Нова съм, имам много да чета и още не мога да се ориентирам. Ако бъркам нещо, моля да ме извините.
На 33 години съм, от Варна, първа бременност с термин 09.08.2009г.
Ходих вече на фетална морфология и ранен скрийнинг.
Относно лошата перисталтика ми бяха казали, че много помагало сладко от рози, мисля че го има в Пикадили. Веднъж ми се наложи да ползвам свщички Eva Q, имат локално действие и казват че са подходящи за бременни.

# 231
Здравейте  Grinning!
Радвам се да се присъдиня към вас. Нова съм, имам много да чета и още не мога да се ориентирам. Ако бъркам нещо, моля да ме извините.
На 33 години съм, от Варна, първа бременност с термин 09.08.2009г.
Ходих вече на фетална морфология и ранен скрийнинг.
Относно лошата перисталтика ми бяха казали, че много помагало сладко от рози, мисля че го има в Пикадили. Веднъж ми се наложи да ползвам свщички Eva Q, имат локално действие и казват че са подходящи за бременни.

добре дошла

# 232
Добре дошла на пордната варненка, голям клуб стана  Hug Пожелавам лека бременност  Laughing

# 233
di_di .  Добре дошла

Браво на Денди за хубавите новини.

# 234
Денди, браво за резултатите Hug!
Добре дошли на новите мами  bouquet!
Биа и Нев, горе главата, с вас сме Hug!
Варненки, само така!Но като гледам няма да ви остане свободно място в морската градина Laughing
Аз минах първата ФМ и ранния БХС.Сега ще чакам резултатите, но на феталната всичко беше ОК.
Перисталтиката оправих с редовно ядене на овесени ядки и много течности:peace:.Сега нямам проблем, но нямам и корем hahaha.
Сутрин се събуждам много рано- към 5-6 и след това цял ден съм като парцал ooooh!

# 235
До Дю и Verdad Благодаря ви момичета!  Hug
Verdad това ми е любимото цвета даже днес ходи до пазара да си купя кокичета и лалета за вкъщи! Познавам собствениците на Орлово гнездо сем. Гърбелови сигурна съм, че ще останете доволни.
Страхотен уикенд от мен!

# 236
Шайн браво миличка, всичко ще е наред и  на БХС  спор няма  Hug

# 237
di_di Добре дошла и от мене  bouquet ако ще раждаш в Аг може и да сме в една стая Grinning и аз съм за 9-ти

Verdad Снимките са страхотни, аз като видя такива гледки и веднага си представям как препускам по тези поляни с някой прекрасен кон. newsm03

Ако искате ме включете и мене в общия профил на Август2009 да може да помагам и аз когато мога Embarassed

# 238
а като минахте ФМ не ви ли казаха пола вече? Heart Eyes
  bouquet за новите майчета

# 239
Добре дошли на новите мами. Dendy браво за хубавите новини, срещата с бебчо е винаги толкова вълнуваща.
Деси за пола направо незнам. Преди две седмици ми казаха може би момченце, вчера не бяха толкова сигурни и се предположи момиченце. След 6 седмици отново ще ходя на ФМ и сигурно тогава ще разбера със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт