Отговори
# 225
Еха, браво на Давид Heart Eyes. Аз ще вдигна банкет, като Калоян се изправи от легнало в седнало положение, обещавам. Но на дупе е като светкавица. Така бързо пълзи в седящо положение, че няма стигане. Докато реагирам, е докопал опашката на котарака, който не е свикнал с този тайфун или си е дръннал главата в масичката в хола, защото си е бутнал някоя играчка под нея. Май ще се наложи да вземем кошарка за игра все пак, но изобщо не си го представям да стои в нея. Замислям се и за някаква решетъчна врата към стълбите за таванската (мезонетната) стая, защото са много стръмни и изпадам в див ужас, като си представя какво би могло да се случи.
Магнолиите са много красиви. Моята умря покрай строителните работи, но ще си купя две нови, като майсторите приключат някой ден. Чара, в двора на ИПК Родина преди три години засадиха листопадна (лилава). Цъфти си всяка година.

# 226
  • велико търново
честит рожден ден на Моника и Цветелина.да си изкарате най -хубавите 1ви рождени дни.пожелавам ви да сте здрави и послушни бебето за да радвате мама всеки ден.

# 227
Мила Ави, радвам се, че имам възможността да честитя първия рожден ден на малката ти дъщеричка Мони, да и пожелая здраве, щастие, късмет, безгрижно детство и много любов! Още много години да духате заедно свещичките на тортата!
Честито и на другата рожденничка днес!
Аз обещах да ви кача малко снимки и сега ще го направя:
,
,
,
,
,
Видяхте трите торти, като тази с моторите е от свекърите и не е надписана защото " не било хубаво да се надписва торта за първи рожден ден, и свещичка не трябвало да се слага, ама то май и торта не трябва да се прави... абе защо изобщо се празнува?!" Добре че не страдам от такива ТЪПИЗМИ и си надписахме тортите да се знае!

# 228

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, МОНИКА!бЪДИ ЗДРАВА , ОБИЧАНА И ЛЪЧЕЗАРНА!
 АВИ , ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , НЕКА МАЛКОТО БОНБОНЧЕ ВИ НОСИ САМО РАДОСТ.
Момичета нямам думи да ви благодаря за загрижеността. Елица вече е почти здрава . Не е имала Т от снощи и си хапва повече от добре. Днес като ходих да я видя не беше така мъртвешки бледа , както в болницата.Пие Аб за жалост. Изписаха и го в хирургията заради повишените левкоцити , които не се знаеше точно от къде са , но говореха за остро възпаление.Даже нашата педи , която е противник на АБ, каза да си го пие 7 дни ,защото има нужда и защото , ако го прекъснем преди на направи курса ще добие резистентност към този препарат.
Наденце , Троли,дано малките ви съкровища бързо се оправят.
  Лейди ники е сладкиш.
 Джой , нагушкай Давид от мен и Ици.Видя ли , а ти само се притесняваше Hug
  Мацки , някой има ли новини от Кас и Кари?
 Мисля ги непрекъснато и за Аничка ме е жал........

# 229
Готи тортите са ви супер. Дона е голям бонбон Hug Hug Hug

# 230

Честит рожден ден на Мони и Цвети. Да бъдат здрави и засмяни, да бъдат добри и възпитани деца. Честит празник и на техните семейства.

# 231
Честит рожден ден на сладката Мони! Да е много здрава през годината и занапред и да радва мама и татко!

ЧРД и на Цвети! Да е здрава и добричка!
Хубав празник!

Лора пък нещо покашля от сутринта, няма Т - нищо, все едно има голяма храчка, която не може да изкашля... Сега се чудя да я водя ли да я преслушват... newsm78

Забравих вчера за протокола да отбележа, че гледам само Алф  Grinning

# 232
Милена, заведи я на лекар сега, че следва уикенд, за да си спокойна,мила.

# 233
  • Пловдив
Ееее,сутринта хиляда пъти си редактирах поста  и съм изтрила честитката на Мони и поздрава към Цветелина.Сега на ново.

На Ави исках да кажа,че има прекрасни дечица,че тя е невероятно мил и загрижен за останалите човек и че е прекрасна майка.Да си ти живи и здрави и двамата.

Честит Рожден Ден на Цветелина
Много здраве,детски смях и радости.

# 234
Честит Рожден Ден на бонбонката Мони!Пожелавам й много здраве и късмет в живота,а детството й да е безгрижно и умерено палаво!

Честит Рожден Ден и на Цветелина!

Радвам се,че дечицата на Кас и Камчи са вече по-добре.Да оздравяват бързо.
Ники е страшен танцьор,само как се клатушка в ритъм.Даже на една от чалгите вдигна и ръцетееее горееее LaughingА какво не му хареса на -Ваше Благородие Mr. Green

Пух,а как пълзи Калоян,по дупе ли?Защото и Борис така пълзи и много хора ми казват,че досега не са виждали такова пълзене CrazyИ той не може от ленало в седнало,а като е прав пък не се пуска на земята,а директно тупва и често удря и главата...което на мен ми е страшен ужас Shocked...като го видя как се удря и затова мисля,е виновно странното му пълзене.Като видях другите дечица на срещата как от прави се спускаха на колене и продължаваха да си пълзяяят ooooh!

Оффф,да ми е жив и здрав,ама ми е малко палав Борис.Все крещи,разхвърля и хич не иска да си играе сам.Като и аз съм с него на земята,се заседява за половин час,иначе нъцки Naughty

Хубав ден на всички Hug

# 235
  • Sofia
Леле Готи, това се казва 3 дена яли пили и се веселили, подобаващо за Дон!  Grinning
Отглеждаш си един рус ангел ти!  Grinning
Касандрови мотат гащи по детските магазини, за да залисват Кари и да не се сеща, че я боли, а Анюшка е добре щом мама и е на близо.  Grinning

# 236
Честито на двете принцеси - Мони и Цвети, които имат рожден ден днес. Желая им много щастие и радост и весели игри.   bouquet

Аз ни в клин, ни в ръкав, да се похваля, че Пламен не е от мене (ще ми извините бремения мозък), всички ми натякват колко прилича на баща си, даже участвахме в списание 9 месеца и спечелихме кутия сухо мляко.  Rolling Eyes Малко кофти награда, ама може да се наложи да я ползваме.
Ето снимката, а като намеря време ще ви ги пусна и като по-големи.
http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=29

# 237
  • София
Честит Рожден Ден на Моника! Да е жива и здрава и все така лъчезарно дете! Да спинка и папка, да има весело детство!  bouquet

Честит Рожден Ден на Цвети! Да е добричка и здравичка, да радва много мама и тати!

Алекс, Hug
Зузу, спокойно, всяко е различно! Wink Hug
Болничките да оздравяват, а ние се стягаме за бабин дом, че Лили ще е там за уикенда и аз ще съм мома англичанка. Crazy Grinning А терминатора изора спалнята оттатък и отивам при него (нея), че може и завивките на ресни да ми направи. ooooh! Да не казвам, че преди обедния сън беше мимолетен, т.е. само час и сега няма заспиване, чак довечера. ooooh! Whistling
Чао, до скоро!

# 238
  • София
Честит Рожден Ден на малката принцеса Мони! Heart Eyes Ави, да ти е жива и здрава, да порастне умна и разумна и да те кара да се гордееш с нея винаги!

Честит рожден ден и на малката Цветелина!
Кас Hug Hug Hug Hug за теб и Кари!
Лейди, Ники има страхотно чувство за ритъм и е много кръшен Laughing. С Дез  може да спретнете един ансамбъл с тези момци вашите Joy Hug
Болните дечица и родители бързо оздравявайте, че е много гадно така! Hug
Готи, в тортите май преобладава хобито на татето Wink. То, не че и аз не се точа на торта с рибки, защото нали ми е зодия риба, а и двамата с таткото се захласват по риболовния канал, като за него е обяснимо, но май ще порази и детето с тази мозъкоизпиваща пущина-риболова hahaha. Още не съм решила окончателно, но и до нашият рожден ден има време бол Mr. Green
Вал, аз да се обадя, ама реших, че след като те няма 2 дена на клона, може да не е удобно и се притесних да звъня. Следващият път няма да се правя на ощипана и ще пусна една жица, пък дано е около теб телефона Wink. Аз във вашия мол купих на Анна 2 чифта патъци , а предния ден от нашия още едни, които ще й станат есента (да се надявам , а не лятото hahaha), но бяха уникално готини и страшно намалени, та не се сдържах. Но, то си е болест, та порази ли те шопингуването- много лоша работа Mr. Green
Леле, Алекс, и вие клонирате hahaha Joy....аз до сега само Асол подозирах с Лора, но явно и други има Laughing

# 239
Алекс наистина невероятна прилика.  Simple Smile
Готи тортата с лебеда е страхотна. Поне на мен ми се видя много приказна.  Hug
Зузу наистина всяко дете е различно  Hug. Аз колко много се шашках, а какъв напредък имаме (мамите с проходили дечица ще се смеят, че наричам това напредък  Simple Smile)
Лейди къдрокоското ти е много хубав  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт