НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 211
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  kaffeetrmker_2 feeding

Анутев,  newsm59 на каката и да  е много послушна!

Ели, честита ви месечинка и на всички които празнуват днес!  Hug

От вчера ви чета и аха да се разпиша ... и   smile3541#Cussing out

Рени и наш Борко яде и връща/повръща. Споко ако качва грамчета не е страшно.  Hug

Моля специално майките в чужбина да споделят там препоръчват ли даване на вит Д? В Англия твърдят, че нямало нужда.
Тук не се препоръчва. Питах защо?(Няма повече слънце от България.ooooh!) Отговориха ми, че са правили изследвания и да се дава и да се не дава витамин Д, ако детето е предразположено към рахит ще развие рахит.  Thinking  След като се размрънках, че от 2854 е 6кг. за 2 месеца и ми казаха, ако искам за собствено успокоение да пия витамин Д +калции.
Започнах от 2 дена да пия, но бебето нещо намали храната.  Imp Прочетох в Интернет, че може да е кърмаческа стачка, когато майката приема витамини.  Shocked По този повод да попитам мамите които пият витамини имат ли подобен проблем?

Бубе, аз като имах запушен канал го отпуших с бебето. Изцеждам гърдата колкото мога и после слагам бебето да яде. От втория опит се оправи, а преди това мъчих с масаж, топла вода... резултат никакъв.  ooooh!

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 17:34 от Yuliya2008

# 107
  • София
Марти, хайде тогава в събота на обяд стига да не вали на разходка. Ама тихо  smile3505 да не чуе мишката, че пак ще се напуши. Видя ли вчера ни прати дъжд да не можем да излезем, а за уикенда сигурно градушка ще поръча  newsm12

Бубе, мисля, че трябва Тонеса да направи файла и май само тя може да пише вътре а ние да й пращаме предложенията на лични.

Нашто тати си дойде и след малко ще го намачкам  kiss

# 108
Много добра идея - бравус на Мишката - да ви кажа за Арбанаси - абе тез са се самозабравили - не само нощувките са доста скъпи а и всичко останало - не, че не можем да отделим парички де - ама кому е нужно подобно разхищение Mr. Green
А иначе Шипково е страхотна идея - Торян е близичко и има къде да се разходи човек - екстра идея -  там бяхме ве един страхотен хотел дето по условия е съвсем като Арбанаси и цените бяха 50 лв за двойна стая. Голяма хубава стая, прекрасна кухня и тн.
Ние доста пътуваме та сега почвам да издирвам хотелите , в които сме били и ще пускам линкови.
Честит празник на месечинките и ЧРД на каката на Анутев

# 109
Благодаря за съветите  Hug Положението още е извън контрол, но сме повикали специалните части и се надявам до сутринта проблемът да бъде отстранен Mr. Green Е, надявам се циците да останат.

Цитат
Бубе, мисля, че трябва Тонеса да направи файла и май само тя може да пише вътре а ние да й пращаме предложенията на лични.

Да очакваме тогава включване от Тонеска. Малко ще и дойде нанагорно, но ако тя само ги попълва във файла за да ги има на едно място, а с организацията по-късно ще се заемем.

# 110
Здравейте!  Grinning Човек неможе да ви изчете. Може ли някой да ми пусне линк към някое клипче или  пояснителна информация за гимнастиката , която бебенцата трябва да правят? Благодаря ви предварително!

Анутев, честито ти рожденичка, да е жива и здрава и много да ви радва!  bouquet

Тинка, бързо оздравяване  !

# 111
  • до Пловдив
Здравейте!  Grinning Човек неможе да ви изчете. Може ли някой да ми пусне линк към някое клипче или  пояснителна информация за гимнастиката , която бебенцата трябва да правят? Благодаря ви предварително!

Анутев, честито ти рожденичка, да е жива и здрава и много да ви радва!  bouquet

Тинка, бързо оздравяване  !

http://www.momentofpeace.net/category/motherhood/massage_gymnastics

а ето и някои предложения от мен за срещата

1.хотел Усоето (Елена)
2. хотел Марагидик (с.Априлци)
3. комплекс Чакали (Елена)
4. хотел Априлци (с.Априлци)
5.хотел Панорама (с.Априлци)

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 23:10 от dani_gangova

# 112
  • София
Марти, хайде тогава в събота на обяд стига да не вали на разходка. Ама тихо  smile3505 да не чуе мишката, че пак ще се напуши. Видя ли вчера ни прати дъжд да не можем да излезем, а за уикенда сигурно градушка ще поръча  newsm12
   #Sniper newsm34     
Биг Брадър всичко вижда! newsm43 Биг Мишка всичко чува! af   newsm66
 Joy smile3540 Stuck Out Tongue Winking Eye dance

Споко бе, слънчице, най-хубавото време ще поръчам за теб, нали си обещала на Мартушка да й буташ близнетата-сладурчета, а ако е лошо времето- как ще стане таз работа? newsm78 smile3506
За да има мир и разбирателство на земята, за уикенда поръчвам най-хубавото време! Praynig  А именно - много   за всички ни!

# 113

newsm48 smile3534

# 114
  • София
Офффф....... днес не ни е ден, нищо че Ники има мини-рожден ден Sad Да ви се оплача, че няма на кой друг Sad
Цял ден мрънка, плаче, не иска да спи, нищо не мога да свърша...дори не мога да хапна. Само като я съблека гола да сменям памперс умира от кеф. Цял ден редуваме, кошче за кола, шезлонг, активна гимнастика, количка, разходка из къщата на ръце  ooooh! Принуди ме да започнем по-рано с банята. След като й облякох пижамките отивам в кухнята да й направя АМ, връщам се и ..... ТЯ СПИ !!!! Само я преместих в креватчето и си продължи да спи. Но както и очаквах след няма и половин час тя се събуди. Дадох й да цоца, после и АМ, но не се успокоява, ами реве като съдрана. почва се едно люшкане, разходки из стаите (още ме боли глава). По едно време я сложих на креватчето и уж заспа. Но само около 5-10мин. И като ми ококори едни очи  #Crazy Все едно цяла нощ е спала. Почна се едно гукане, един смях с глас...обаче я оставих да си лежи. И тъкмо си мислех, че ще заспи, когато се чу звука, след който трябва да се сменя памперса. Смених го, а тя си продължаваше да се хили. Едва преди малко заспа ....

Извинявайте че ви занимавам с глупавите си преживявания, но наистина няма на кой да се оплача Sad

# 115
Офффф....... днес не ни е ден, нищо че Ники има мини-рожден ден Sad Да ви се оплача, че няма на кой друг Sad
Цял ден мрънка, плаче, не иска да спи, нищо не мога да свърша...дори не мога да хапна. Само като я съблека гола да сменям памперс умира от кеф. Цял ден редуваме, кошче за кола, шезлонг, активна гимнастика, количка, разходка из къщата на ръце  ooooh! Принуди ме да започнем по-рано с банята. След като й облякох пижамките отивам в кухнята да й направя АМ, връщам се и ..... ТЯ СПИ !!!! Само я преместих в креватчето и си продължи да спи. Но както и очаквах след няма и половин час тя се събуди. Дадох й да цоца, после и АМ, но не се успокоява, ами реве като съдрана. почва се едно люшкане, разходки из стаите (още ме боли глава). По едно време я сложих на креватчето и уж заспа. Но само около 5-10мин. И като ми ококори едни очи  #Crazy Все едно цяла нощ е спала. Почна се едно гукане, един смях с глас...обаче я оставих да си лежи. И тъкмо си мислех, че ще заспи, когато се чу звука, след който трябва да се сменя памперса. Смених го, а тя си продължаваше да се хили. Едва преди малко заспа ....

Извинявайте че ви занимавам с глупавите си преживявания, но наистина няма на кой да се оплача Sad

spoko spoko spoko

# 116
Бубчеееее все едно за мен си писала миличка  Hug,не ме питай че вчера патих с гърдата и аз щото малката лошотия не тегли,а я мързи и ми прави беля.И се почва една одисея-мокря памперс с топла вода,цедя ама няма никойййййй-бутам да дърпа и така на няколко пъти се по отпусна,днес е по леко,но мисля че ще изчезне лека по лека.Ей тия дечица Елее,Бубче,Утро77 и моята е съща от 3-4 дни ми прави същите неща и аз ви писах веднага кво ми се случва и като гледам не закъснява това и при вас и явно е фаза на растежа според мен.Абсолютно същото се случва и на Радост.Дано минава и да се успокоят дечицата. Praynig
Иначе днес бях при педиатърката,че малката има атопичен дерматит и ще се мажем и дано отшуми,но доколкото се запознах е трудничко и иска време.
За среща и аз бих искала всички накуп да ви видя,но не знам дали ще имам възможност,но има време нищо не се знае.
Лека нощ и ви гушкам и ви давам силичка и търпение от мен за неспокойните бебчовци Heart Eyes

# 117
Може ли някой да ми пусне линк към някое клипче или  пояснителна информация за гимнастиката , която бебенцата трябва да правят?
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/474/51/

# 118
Момичета бебето като се наяде и след това, ако веднага си лапа ръцете значи ли, че не му стига или ей така......
айде лека нощ и от нас и да спите сладко Simple Smile

# 119
  • София
   #Sniper newsm34     
Биг Брадър всичко вижда! newsm43 Биг Мишка всичко чува! af   newsm66
 Joy smile3540 Stuck Out Tongue Winking Eye dance

Споко бе, слънчице, най-хубавото време ще поръчам за теб, нали си обещала на Мартушка да й буташ близнетата-сладурчета, а ако е лошо времето- как ще стане таз работа? newsm78 smile3506
За да има мир и разбирателство на земята, за уикенда поръчвам най-хубавото време! Praynig  А именно - много   за всички ни!

Мише, аз знам че си пич!   love001 Чакам другия уикенд да развеем бебета с колички и с теб

elleee, и мъничетата имат лоши дни, или се примири и се приготви за голямото глезене и гушкате с надежда че след днешното мрънкане утре ще спи цял ден. Или ето ти рецепта която ми предложи моя мъж една вечер когато Калина се дереше по неизвестни причини : " Искаш ли да отидем оттатъка и да се правим на глухи"  smile3521  Joy
Лека и спокойна нощ на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт