НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 253
  • 292
  •   1
Отговори
# 90

За среща мога да предложа и Чифлика до Троян - планина, минерални басейни и чист въздух. Може би май, юни ще е добре там.

Да, там е прекрасно.

Мъри, виж дали това ще ти помогне...

# 91
# 92
В Шипково има много симпатично хотелче и цените са много сносни - към 50лв. беше стаята мин. година. За повече от 2 дни ще  доскучае, но за еди уикенд е ОК.

# 93
Ани да ти e живa и здрава рожденичката   bouquet
За обръщането- само като е по корем и ако се ядоса се обръща по гръб, съответно не е съзнателно.
Момичета за разходка не знам дали ще излизаме тези дни, но ще изтъркаме гумите на количката вкъщи, като се наяде бебо почваме волна програма- гукане, хилене и ритане, после като му омръзне го слагам на шезлонга, има няма 10-15 минути и се местим на активната гимнастика, след това почваме да пеем , след това ревем да обикаляме къщата, като се поносим и ме заболят ръцете хоп в количката и млъква и много често заспива.Вие какво правите като се наядат бебенцата заспиват ли, защото на нас има няма ни се събират 2 най-много 3 часа дрямка през деня, а вечер почна да заспива към 1-2ч. не е ли малко съня  newsm78
Мури и ние имаме моменти в които реве и не знае какво иска и на ръце пак реве, затова пускам някое диско парче и почваме да танцуваме и веданага спира

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 19:15 от toffifee

# 94
  • Попово
Честита рожденичка на Анутев   bouquet Hug
така, ако искате да направим анкета за месец и място, евентуално и някой да се нагърби в последствие с организацията, щото ще трябва да се резервира, да се събира капаро и т.н.
значи за сега имаме: Арбанаси, Шипково, Троян, Велинград, може и Априлци Simple Smile
месеците са май, юни, после юли е отпускарски, август също, септември се приготвят ученици и малко кофти финансово. март и април са лееееко хладнички. и все пак аз съм за март, докато тати си е с нас, че после ми е малко по-трудно придвижването

# 95
Тофи, аз съм лесна-слагам я под активната гимнастика докато и омръзне. После при баба. Сега е по-трудно, че баба е болна. Иначе слушаме музика, песнички. И Яна спи малко или като заспи се буди след половин час.

Това с храненето в полубудно състояние действа. Нощес така ми отпуши гърдата. Иначе се лигави, но насън послушно си сука.

Има ли начин да направим файл на първа страница и там да слагаме предложения и линкове за срещата?

# 96
Честита рожденичка на Анутев!!!! Да е жива и здрава!!!!!!!!!!!!!!

Честито на всички месечинки празбуващи днес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За среща и аз съм ЗА!!!!!!!!!!!!. Без претенции за място, разбира се с разумни цени. А какво ще правим с татковци?????

# 97
Честит рожден ден на  Вики ! Да е жива и здрава и да помага на мама!!

Честита месечинка и на порасналите ни бебоци!

Супер!!! Голяма веселба ще е да се съберем някъде. Аз нямам претенции за мястото, само да е на достъпни цени  Peace

# 98
  • София
Честита рожденичка на Анутев!!!! Да е жива и здрава!!!!!!!!!!!!!!

Честито на всички месечинки празбуващи днес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За среща и аз съм ЗА!!!!!!!!!!!!. Без претенции за място, разбира се с разумни цени. А какво ще правим с татковци?????

И аз това щях да питам как ще се срещаме с татковци или без татковци, щот на мен транспорта ми е таткото ама да го карам да ни закара и после да дойде да ни вземе ще се изкаже лошо  #Cussing out

# 99
  • София
А какво ще правим с татковци?????
Ама как какво? newsm78 Как ти хрумна да зададеш този въпрос? Thinking Crossing Arms Ти е ясно какво- ще гледат децата, докато ние поркаме и се забавляваме Joy Mr. Green Joy

# 100

Честита рожденичка на Анутев!!!! Да е жива и здрава!!!!!!!!!!!!!! Hug

Честито на всички месечинки празбуващи днес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet

Мартуша, хайде с нас на разходка де, толкова им се кефя на майките с близнаци като ги видя по улицата. Ще ми дадеш едно кръгче с юнаците нали  Sunglasses

То няма проблем за кръгчето,ама докато се оправим да дойдем до Кр.Поляна и то слънцето ще залезе hahaha Joy.Ако е с уговорен предварително час и ден може и да сколасаме smile3521. Онзи ден гледам майките излезнаха на слънчице и аз викам тръгвамееееее и оправяме се,излизаме и кво да видя....те се прибрали Embarassed Голям смях беше,сама като кукувица с "тролея"-така викаме на количката Party

А за срещата аз съм твърдо ЗА!!!!Арбанаси също ми допада,с татито много обичаме да пътуваме,пък като гледам и дечурлигата също ето да ни видите на Боровец, че от другите места си нямаме:

А какво ще правим с татковци?????
Ама как какво? newsm78 Как ти хрумна да зададеш този въпрос? Thinking Crossing Arms Ти е ясно какво- ще гледат децата, докато ние поркаме и се забавляваме Joy Mr. Green Joy

Peace Peace Peace Мишееее, взе ми думите от устата  newsm53. Само дето моят тате после ще му трябва жълта книжка hahaha,той е свикнал с по един да се оправя...

# 101
Здравейте, мами!
Брех, туй мойто ноемврийче направо ми разказа играта от снощи насам. Има-няма ми се събират три часа сън. Викам си поне през деня ще поспа, щото напоследък е кротка и спи, обаче за късмет - няма. Днес цял ден се приспиваме. Преди обяд дремна половин час. А следобед след като ме събуди 2-3 пъти през 15 минути, сега си спи, но аз вече не смея да си легна. Най-мразя като ме събуди на 15-тата минута, когато тъкмо съм си затворила очите.... Нечовешко е! Като някакво зомби съм вече днес. Нямам сили дори да й тананикам обичайните приспивни мелодии.  Tired
Нашата хрема вече поотзвуча. Слава Богу!  Praynig Че скоро ще слагаме ваксина и трябва да сме здрави. Тогава ще ни претеглят и премерят, че сега втория месец още не са ни теглили и не зная колко тежим. Много се притеснявам колко е наддала. Аз си виждам, че е пораснала  - почнаха да й омаляват дрешките. Но свекърва ми  :bad-words непрекъснато ме пита наддала ли е, сякаш очаква да не е.  #Cussing out Пък и все още не е напълно престанала с приказките си, че нямам достатъчно кърма ил и че бебето не яде достатъчно.  #2gunfire Явно не й се струва достатъчно, че първия месец наддаде 1 кг.

Честито на всички, празнуващи днес!

Мале, Валя, как се оправяш наистина с две бебета??? Често се чудя. Аз едно едва успявам да озаптя.  Crazy

Момичета, от известно време забрявам да питам - какво означава бебето да "изпразни" гърдата? Аз, когато свърша да кърмя, все още има мляко - колко е, не зная, защото не изцеждам.  newsm78 А дали е нормално на няколко пъти за едно кърмене да усещам да слиза млякото???  newsm78

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 16:45 от utro77

# 102
  • София
Мале, Валя, как се оправяш наистина с две бебета??? Често се чудя. Аз едно едва успявам да озаптя.  Crazy
А, не Мартуша е героинята с двете, аз само искам да побутам количката с двамата разбойници Joy.

Марти, а ти в кой район си?

# 103
А, не Мартуша е героинята с двете, аз само искам да побутам количката с двамата разбойници Joy.

Да бе, вярно. Сори за грешката!  Crazy Тя понеже те е цитирала и аз се обърках.

# 104

Айде Валеееее,туриха те у близнашкият клуб hahaha Пожелевам ти го от сърце!!!!  bouquetТа аз съм в Драгалевци ама с буто бързо,бързо слизам при вас newsm47

Утро, ми те близнаците са мои бе душко, ама нищо простено ти е щом не си спала Hug

Общи условия

Активация на акаунт