НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 249
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Брейййййй това за срещата е наистина много привлекателна идея, представяте ли си всичките ни бебешори на куп Joy newsm30 newsm32 newsm30 newsm32 newsm30 newsm32 newsm30 newsm32 СУПЕР ШАНТАВА ЛУДНИЦА

# 76
  • София
И аз съм за Арбанаси, миналата година бяхме в комплекс Извора и оттогава съм се наточила пролетта в гората и на басейна. Но честно казано нямам представа от цената.
А Велинград аз бях много разочарована от един 5 звезден спа хотел, в който водата в басейна до обед от бистра ставаше мътна.....

Само незнам кой хотелски комплекс ще ни приеме толкова бебета ревящи пищящи, дотогава и пълзящи ...... Joy

# 77
Който и да е хотела за всички ще е най-добре да го затворят за "външни" посетители.  Joy

# 78
Днес моето слънце ВИКТОРИЯ има Рожден Ден!Става на цели 4 годинки!Почерпете се за нейно здраве  cheers birthday скромно но от сърце ! reverance
Мишле идейката е страхотна,много ще е забавно да се запознаем Hug!На балкана има страхотни хижи за по 20 човека наемаме цялата хижа и   superuu
Вагинтола го давам когато се сетя през деня направо в устата,само гледам да не е след ядене.
В момента ползваме хомеопатични немски капки за колики гастрокинд от както му ги давам започна да спи нощем по 8 часа  baby_neutral
Хайде цунки на всички и да бегам че трябва да се стягам за купона  Heart Eyes стискайте палци Борис да се представи добре, да участва активно но не с рев Joy

# 79
http://www.izvora.com/price.php

Ето цените в Извора. Двойна стая- 140 лв. Изглежда обаче доста приятно. Има и много по-приемливи оферти.

# 80
Анутев, честита ти рожденичка! Да ти е жива, здрава и игрива, и да помага на мама!  bouquet

# 81
  • София
Вашите бебоци обръщат ли се вече?  newsm78

# 82

Не  wait

# 83
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ВИКИ newsm51
anutev а могат ли да се намерят тези капки тук  Rolling Eyes
Как по-точно?Когато го поставям по корем, се върти на гръб, някой път направо се катурва, но не е нарочно. Като го сложа да спи настрани, често си го намирам по гръб. Но до тук. Повече не може.

# 84
  • София
Само незнам кой хотелски комплекс ще ни приеме толкова бебета ревящи пищящи, дотогава и пълзящи ...... Joy
Представете си само следната "картинка" - пускаме бебоците да пълзят и те като малки влечуги плъзват навсякъде....няма къде да стъпиш от бебешки крачета и ръчички Joy Ох, само като си го представя и ме напушва смях и ми става едно, такова, мило..... Heart Eyes Hug

# 85
Някоя от вас взе ли вече майчинство и ако има някоя код да вляза да проверя,защото досега ми плащаха мисля болничния,а не 90%

# 86
  • София
Представете си само следната "картинка" - пускаме бебоците да пълзят и те като малки влечуги плъзват навсякъде....няма къде да стъпиш от бебешки крачета и ръчички Joy Ох, само като си го представя и ме напушва смях и ми става едно, такова, мило..... Heart Eyes Hug

И на мен ми беше мило, докато си спомних колко са солидарни всички мъници и едно като повлече крак ( в случая уста) да заплаче, ще ни изпроводят бързо, бързо.

Anutev, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА! МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА И СТРАХОТНА КАКА  Hug

# 87
Първо да честитя на рожденничката на Анутев. Да е здрава, послушна и весело детенце да расте!

Честито и на днешните месечинки!

Дидипиди, кодът е персонален и за твоите работи нищо няма да видиш. Отваря се само акаунта на човека, който има ПИК. За кризата, абсолютно същото е положението и при нас. Аз само от нейното несериозно отношение към манджата тези дни, получих запушване на каналите първо на едната, апосле на другата гърда. Нощес съм дремуцала над една голяма купа за салата с гореща вода. Киснах си циците. Имаше ефект, но на сутринта здравата сдаде багажа и сега пак същото правя. Силните болки в зърното са били от това-възпаления канал се е притискал от венците на Яна.

За срещата съм силно. В Арбанаси сме отсядали в цяла къща гостите на една сватба. В къщата беше хубаво, но не знам дали е по джоба на всички. На нас ни дойде нанагорно, но за една нощувка, надявам се всички да се организираме финансово и транспортно. Аз си правя списък на места, които бих искала да посетя в БГ. Имам малко инфо.  До Мадара има едно село-Кюлевча. Там има много хубав семеен хотел. Ако искате питайте чичко Гугъл за  "При бай Руси". То е малко по-насам, но може да потърсим всички и да си направим списък с варианти, а после да го пресеем.

# 88
  • София
Здравейте Hug!
Аз отдавна не съм писала, ама все не мога да намеря време - пък и уикенда изкарах с висока температура, за щастие вече съм по-добре. Ицко расте, все още не са му минали коликите Sad. Сложихме Пентаксима на 15.01 и малко ми плака вечерта и зачерви крачето, но се оправи само за час - два. Целувки на всички Hug!
Честита рожденичка на Анутев[!Да ти е жива и здрава Hug/b]

# 89
Здравейте, мами!
Честита рожденичка на Анутев и месечинки на бебоците! Да са усмихнати, живи, здрави и гукащи!
Да споделя и аз при нас какво е от два дена - следобед Калина започва силно да плаче и не иска да се храни - като подам цица не иска да засуче. Дундуркам я дълго и има малък ефект. Не ми изглежда да са колики, но пък не знам какво друго може да е - криза на растежа ли, що ли. Моля, ако някой е изпадал в подобна ситуация да даде съвет, че това ме побърква от притеснение.
За среща мога да предложа и Чифлика до Троян - планина, минерални басейни и чист въздух. Може би май, юни ще е добре там.

Общи условия

Активация на акаунт