НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 227
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Добро утрооооо!

Ние сме на 2 капки вигантол. Опитах да го давам директно в устата, за да не се занимавам с лъжички ама тц... не става. А как да стане половин час преди хранене, като той се събужда и отваря гладна уста.

Мартуша, вкусна закусчица, благодаря  Simple Smile

Честито на месечинките!

Ама че ужасно време днес. Тук вали  newsm45

# 61
  • София
А добър ден и от мен! Flutter
Напростяхме се снощи, повеселихме се.....и навън заваля Mr. Green Канехме се на разходка да ходим...пак си направихме сметките без кръчмар Mr. Green Joy

Мартушка, ти хубаво закуската направи, ама сега да дойдеш освен и екрана да ми почистиш на лаптопа, че ако знаеш какво слюноотделяне се появи....клавишите ми затънаха, та чак и на екрана отиде Joy Joy Laughing

Ще ми дадеш едно кръгче с юнаците нали  Sunglasses
А ти какво ще й дадеш? newsm78 Thinking newsm78 Mr. Green Joy

Момичета, като сме се заговорили за морето, пътуване, разходки.....ако знаете к'ви мисли ми минават из главата Flutter Предлагам ви, ако искате, като се позатопли времето, т.е нейде напролет, живот и здраве само, да вземем да си организираме една бебешко-семейна срещичка нейде из родната страна, с 1 или 2 нощувки, някой уикенд може би.......мисля, че на всички ни ще бъде интересно да се запознаем лайф, така да се каже. С някои от Сф мами се познаваме, но ще ми е интересно да се запозная ис останалите, които дойдат, де Mr. Green
Ще ми е интересно да споделите мнение по моето предложение, както и местенце, където бихме могли да се съберем, някъде, където сте ходили и сте останали доволни Hug

# 62
Мишле, аз съм ЗА!

# 63
  • София

Ще ми е интересно да споделите мнение по моето предложение, както и местенце, където бихме могли да се съберем, някъде, където сте ходили и сте останали доволни Hug

Като примерно Велинград Simple Smile

# 64
 Heart Eyes
Да ви намеря после

# 65
Здравейте,аз докато се наканя да ви прочета и то и нова тема имало-браво
С това учене се побърквам,а и Ивко хич не спи през деня.Чета му на глас,ама то детето не се интересува от ЕС Mr. Green
ние също сме на 1 капка деавит и я давам непосредствено преди ядене
Вале,и нашият татко го няма ,ама ние сме сами,не мога да ги търпя бабите GrinningВсе нещо измислят и ме дразнят
Тази нощ беше  #Cussing out
Ивко се събуждаше в 3.03,в 4.03,в 5.03 и накрая го нахраних ,а то реши ,че се е наспал  Mr. Green
Сега се връщам да прочета предишната тема

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА НИКОЛ!

# 66
Велинград е супер!
Вигантола от началото го давам с лъжичка - направо и го намазвам на езика и толкоз. А иначе последния път ни увеличиха дозата от 2 на 3 капки, че много бързо растеме.

Е днес вече не става за излизане - пфу гадост #2gunfire

# 67
  • София
fairy, нашите Косета като вървят по един път си представям каква изненада ти е направил със сутрешния памперс  hahaha Моя човек почна да ака на по-голям интервал, но като количество го докарва като възрастен  Shocked
И аз съм за по-масирана среща. Дайте да го измислим отсега, че като се стопли малко да сме готови. Мишле, отново добра идея!  Peace

# 68
Мацки, поради какви съображения вигантолът се дава на гладно? Нашата педиатърка каза когато искаме да го даваме, или пък аз да не съм чула. Личната му беше казала 2 капки, а скоро ходихме при доцент-гастроентеролог, според която трябвало да го спрем, поне временно, защото му се била почти затворила фонтанелата, после трети лекар каза да си даваме, имало един пръст да се затваря на фонтанелата. Имате ли идея на вашите бебоци колко има да им се затваря от фонтанелата, това един пръст сега малко ли е, много ли е...

Моля специално майките в чужбина да споделят там препоръчват ли даване на вит Д? В Англия твърдят, че нямало нужда.

# 69

Като примерно Велинград Simple Smile

Или Арбанаси

# 70
  • Попово
предлагам централна Бг, Арбанаси според мен е ОК, какво ще кажете за март месец  Grinning

# 71
това имах впредвид и аз като писах,че не давах до скоро /за вигантола/

# 72
  • София
предлагам централна Бг, Арбанаси според мен е ОК, какво ще кажете за март месец  Grinning
Да, някъде по средата или удобно за всички място. Ние миналия март месец ходихме в Търново, в комплекс Манастира, точно под Арбанаси. Там беше хубаво, но още в ремонт. Иначе в Арбанаси си е малко цифра newsm78 Хубав комплекс е Извора, за др. не знам newsm78
Иначе мен лично Велинград ми допада, въздуха там е супер, мястото- също. Дайте още идеи Hug Колкото до март месец...не е ли малко раничко, в смисъл че времето още е променливо. Идеята е да сме навън, на въздух, да разхождаме бебоците Hug Но както кажете де, ако трябва ще пуснем анкета и ще гласуваме Peace

# 73
За срещичката съм ЗА. Централна България наистина е по-удобно като че ли или поне по средата за всички, че Велинград си е на три дни път от тук  Rolling Eyes  но пък какво... Rolling Eyes Лятото бяхме в Трявна и там не е лошо.  Simple Smile
Вие съвсем се втелихте с тоя вит. Д - нали лекарите уж са за това я...не че наш'те стават за нещо (повечето) ама все пак... Thinking
Честити месечинки!

# 74
Добро утроооо  Hug ние пък сега се излюпихме  Mr. Green baby_neutral
 Това за срешичката е супер  newsm44 .Аз съм ЗА когато и където кажете  Peace ,ама като гледам предложенията май идеята за анкета е много добра (дните и мястото ).Давайте предложения само за места, на които сте ходили и знаете ,че има условия за бебешори  Peace
 Елле честита месечинка намалката Никол   love001

Общи условия

Активация на акаунт