НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 175
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
запис и от нас!!!!

Мише, Миме, ако знаете що варненки и бургазлийки имаме  smile3508 Лошото че на много вече качих снимките  newsm12

Аааааааааааааа така нЕма да се разбереме  Crossing Arms не сте само вие желаещите за в Бургас,нестига че на разходки сами си ходите пък сега и до там,хмммм ще я видим ние тая работа Whistling

Вале,мани я сестра ти,има време да и го върнеш тъпкано  smile3521

Честито на всички месечинки и празнуващи!!!! bouquet
За Вагинтола, нашта лекарка каза да давам на Антонио по 3 капки защото от лявата страна на главичката му било още малко по-мекичко newsm78

# 46
запис и от нас!!!!

Мише, Миме, ако знаете що варненки и бургазлийки имаме  smile3508 Лошото че на много вече качих снимките  newsm12

Аааааааааааааа така нЕма да се разбереме  Crossing Arms не сте само вие желаещите за в Бургас,нестига че на разходки сами си ходите пък сега и до там,хмммм ще я видим ние тая работа Whistling

Ей Мартушка ,как бе, ще ви преброим и вас   Hug

# 47
  • София
  food010
Ехааааа! Моето Косе спа от 10 снощи чак досега. Направо не е истина! Сега съм бодра и почвам да стягам куфарите да идваме с вас на морето  newsm53

# 48
Добрютро и от нас с Тонката!!!!

Кафето и закуската са от нас този път:

# 49
ДОБРО УТРО!ЕХ,ЧЕ ВКУСНО КАФЕНЦЕ И ЗАКУСКА yesБЛАГОДАРЯ

# 50
  • Попово
 Hug  bouquet

# 51
Добро утро и от нас,хич не ми харесва моята напоследък,не спи спокойно и мрънка.Знаете ли докога продължава тая фаза на растежа(ако е тя де)щото вече кво ли не си мисля.
Лек ден и целувки  bouquet

# 52
  • София
Добро ви утро и от нас Simple Smile
Ние май си развалихме режима щот предишната нощ девойката проплака към 4 и аз реших че детето е гладно понеже си остави 20-30 мл от вечерното хранене и вчера пак в 4:30 се събуди да си търси манджата.
Питах и аз за вигантола. Дава се на гладно с лъжичка разтворено с малко мляко защото са мастни капки. На бебетата на кърма по 2 капки, на тези на изкуствено хранене по 1 капка ,че в АМ има малко да не се предозира. Ако де предозира много бързо се втвърдяват костите и фонтанелата

О, ние се заформихме голям отбор за хойкане, направо ще си направим график Joy
mamaAnna, в събота и неделя ще добавя детето, че тук нямам компютър  Hug Таман като се върнем от морския уикенд и ще е готова  Joy

# 53
  • София
Добро утро и от нас  Hug

Днес почерпката е от нас Wink Ники става на 3месеца.

# 54
  food010
Ехааааа! Моето Косе спа от 10 снощи чак досега. Направо не е истина! Сега съм бодра и почвам да стягам куфарите да идваме с вас на морето  newsm53

Хаха, и моето Косе направи така тази вечер за първи път Laughing - заспа в 9.30 вечерта и се събуди в 6ч. сутринта Shocked Mr. Green  Косетата явно по един път вървят Wink

Пулсират много ясно фонтанелите, има кръвоносни съдове там, не им се притеснявайте сега пък на тях Laughing Hug

Дидипиди, не искам да те притеснявам, но занапред ще има много поводи за неспокойно спане и мрънкане, зареди се с търпение Hug

# 55
Честити месечинки на всички бебочета.Ми то от 3-4 дни се почна тоя цирк и се чудя.Изведнъж почна да не спи през деня или ако спи,спи много леко и по 30мин.А така ми се иска да си спинка дълбооко за да е добре тя,да е спокойна.Иначе  сутрин като стане се усмихва,гука,ритка с крачета.Опитах се да й връзвам ръцете.т.е като пашкулче да я увия,но маймуната си вади ръцете и се започва едно ръкомахане и се събужда.Значи снощи яде към 22 и заспа към 23 и стана в 4 и после в 6.20 и сега в 8.50 а това за мен хич не е сън.Преди малко я пробвах да я приспя и успях и ще видя колко ще откара.Вчера я изкарах на въздух и пак спа 30мин.
Извинявайте че ви почвам от сутринта  Hug Hug Hug,добре че сте вие да се оплача.Обичкам ви  bouquet

# 56
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС. HugДИДИ ПИДИ ИМАТЕ ЛИ КОЛИКИ?НИЕ ДА И ЗАТОВА ПЛАЧЕМ НОЩЕМ.ЗАВИГАНТОЛА НИЕ СМЕ НА 1 КАПКА И НА КЪРМА.ДО СКОРО НЕ СЪМ ДАВАЛА.НАШАТА ПЕДИ КАЗА,ЧЕ НЕ Е НУЖНО, НО НА КОНСУЛТАЦИЯТА КАТО ГО ПРЕТЕГЛИ  И ВИДЯ,ЧЕ Е КАЧИЛ 1КГ ЗА 20 ДНИ РЕШИ ДА ДАВАМ ПО 1  КАПКА. newsm30

# 57
Лелееееееече вкусна закуска  smile3521 Мартушка все така да ни посрещаш  smile3521
Добро утро и от нас  Hug
Майчета ама вие не спите съвсем, все пишете ли пишете, гледам и Таткото с главно Т се е появил даже, че и за Бургас се стягате, нищо чудно това лято да има задружно бебешко шоу там на морето newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32
За фонтанелката-напълно нормално си е-на всички бебчета им пулсират, който се чуди да се успокои, на мен лично ми е много забавно като си я гледкам как му пулсира главичката  newsm62

# 58
Добро утро и от нас.
За вигантола ние сме на 2 капки и на кърма.

# 59
  • София
Elleee,Честита 3-та месечнка на сладуранката Никол! Да е жива и здрава!!!  Hug
А и забравих да ти кажа обичам Карлово  Joy , отсега си запазвам покана за деня на розите и докато не прецъфтят не мож ма изгони  Mr. Green

Мартуша, хайде с нас на разходка де, толкова им се кефя на майките с близнаци като ги видя по улицата. Ще ми дадеш едно кръгче с юнаците нали  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт