НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 185
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Вале, каква снимчица трябва за колажа, че и наш'то гардже да е там? Simple Smile
Мама Ана, ти мислиш ли, че само с една снимчица ще минеш? Thinking Crossing Arms  В момента е световна криза и за да се уредиш с място в класацията Валето освен снимка иска и пакет памперси (голям пакет Naughty), нова дрешка и платен абонамент за Интернет Mr. Green Иначе не става! Crossing Arms И не само на обещания, ами и на действия! Mr. Green Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

кога успяхте да изпишете старата тема #Crazy
Че ти ни акъл иска, ни образование! Crossing Arms Joy Joy

Ани, честита ви месечинка, Андреа да расте здраво и весело детенце, за радост на мама и за гордост на тати!  bouquet

....................Доки каза да увеличим вигантола.............................
Тофифи, как така ви увеличава Вигантола? newsm78 Има ли основателна причина, за да го прави? Thinking Защото знам, че доза, по-голяма от 2, макс. 3 капки на ден е вече токсична. На нас доки ни каза 1-2 капчици, а останалата информация съм я намерила в интернет и от приятелки

# 16
  • Стара Загора
Хайде и аз да се появя в темичката. Честита месечика на Андреа, да е жива и здрава! За вигантола не знаех,че повече от три капки е токсичен (не че давам повече), само се чудя защо док ни изписа направо по 3, а не по 2 капки. Да ви кажа голям зор ми е този вигантол да й го давам. Преди й го давах в лъжичка с кърма, но след една сутрин, която още ми държи влага, когато така се съдра от рев, направо се давеше и засиняваше, понеже беше гладна, вече не се занимавам с излишни процедури като цедене в лъжичка. Направо в устичката й се опитвам да го капя, но никак не е лесно, така се върти, че  цялата е омазана Simple Smile

# 17
# 18
Fairy,   bouquet

Честита месечинка на Андреа и на всички който празнуват!  Hug

За витамин Д:
http://www.moetobebe.net/index.php?option=com_content&task=v … ;id=1&Itemid=
Цитат
Българските майки много се страхуват и от рахита – стига се до предозиране с витамин D, което е опасно. Прекаленото количество витамин D е по-страшно от занижените му нива.

http://vitamini.tialoto.bg/article.php?id=2109
Цитат
Добре е да се приема определено количество витамин Д, даже е от жизненоважно значение, но повече не означава по-добре

# 19
  • София
Хопа и аз в новата тема. не мога да повярвам, че я хващам едва в началото на втората страница. обикновено успявам да ви настигна чак след средата.

гледам в старата все за разходки се уговарята

а няма ли най-накрая няко мама из столичния център за компания  newsm45 smile3516 smile3511

аз обикалям като лудите самичка с хендс-фри-то в ухото и дърдоря с майка ми по тел-а (тя е във варна) и хората ме заглеждат и явно в първия момент си мислят че съм куку и си говоря сама  smile3532

Аз Ида не я лишавам от мин. 2 часа разходка на ден, независимо дали е слънчево или не. Дори и днес следобед, както си беше мрачно и аха-аха да завали пак изкара един час навън. Но от толкова "чист" въздух вече 2 вечери не успяваме да я изкъпем. Като заспи към 7 и просто не можеш с топ да я събудиш. Снощи реших, че ще съм желязна  newsm48 и ще я събудя за баня, но милото като ревна жално и само сменихме памперса, сложихме пижамата с ръкавиците, да не ми мляска през нощта, малко цица и в кревата. Но от толкова спане към 3 вече се е понаспала и сънят й става по-лек и се буди и много се дразня.  smile3515 Сега пак е лапнала палеца и се е отнесла на някъде. Дано днес най-накрая да стигнем до банята.  newsm17

вече не се занимавам с излишни процедури като цедене в лъжичка. Направо в устичката й се опитвам да го капя, но никак не е лесно, така се върти, че  цялата е омазана Simple Smile

и при нас положението е същото, но му намерих цаката. отначало пробвах да й стисна бузките и да й отворя устата, но Ида ужасно се дразнеше. Сега си слагам показалеца на долната устна и леко и натискам езичето надолу. Така успявам да й отворя устата и в бързината да капна капките,  а те понякога толкова отегчително бавно капват, че ми иде да  smile3511

А за количеството Вигантол - на нас дозата ни е 2 капки, но при последната косултация стана въпрос за евентуално увеличаване на 3 капки през ден, защото Ида расте много бързо (за 2 месецс 10см и 2.200кг) и има нужда от повечко вит.Д и калции. Но с педи. се разбрахме да засиля моя прием на вит. Д като ям поне 2 пъти седмично риба, пия витамини пре-натал и да използваме максимум слънцето. Определено не й се искаше директно да увеличава Вигантола. Дано се справим с по-естествени методи да наваксаме липсата на слънце през зимата и по-скоро да идва пролетта и по цял ден да си миткаме по улиците  smile3508

# 20
Вале, каква снимчица трябва за колажа, че и наш'то гардже да е там? Simple Smile
Мама Ана, ти мислиш ли, че само с една снимчица ще минеш? Thinking Crossing Arms  В момента е световна криза и за да се уредиш с място в класацията Валето освен снимка иска и пакет памперси (голям пакет Naughty), нова дрешка и платен абонамент за Интернет Mr. Green Иначе не става! Crossing Arms И не само на обещания, ами и на действия! Mr. Green Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

кога успяхте да изпишете старата тема #Crazy
Че ти ни акъл иска, ни образование! Crossing Arms Joy Joy

Ани, честита ви месечинка, Андреа да расте здраво и весело детенце, за радост на мама и за гордост на тати!  bouquet

....................Доки каза да увеличим вигантола.............................
Тофифи, как така ви увеличава Вигантола? newsm78 Има ли основателна причина, за да го прави? Thinking Защото знам, че доза, по-голяма от 2, макс. 3 капки на ден е вече токсична. На нас доки ни каза 1-2 капчици, а останалата информация съм я намерила в интернет и от приятелки

Егати и тука има корупция..... щом трябва  Mr. Green

# 21
  • София

Егати и тука има корупция..... щом трябва  Mr. Green

А не така, това не е корупция а дарения  newsm53. А поради спецификата на географското положение на дарителя и насъбралите се много памперси в къщи, сменям политиката.
За добавянето в колажа на въпросното гардже освен  снимката се изисква осигурен уик енд  за двама/трима : визирам две жални ноемврийки от София които само въздишат по черноморския бряг. 

Мише, Миме, ако знаете що варненки и бургазлийки имаме  smile3508 Лошото че на много вече качих снимките  newsm12

А снимката може да я добавиш в албума снимки за колаж или да ми я пратиш по мейла: vodenitcharovaval@yahoo.com  Hug

И ние сме на 2 капки вигантол, почнахме с 1 сега 2, ама да ви кажа честно като го затръскам едновременно държа устата на щерката отворена и незнам дали капя вътре вън...божа работа

Феъри, браво за бързата  реакция и мерси за темата да има къде  да се изявяваме. Аз  като казвам че тайната е в "мимоходом"  ти мислиш че се бъзикам.  Heart Eyes Hug

# 22
хаиде и аз да се запиша в новата тема.Благодаряя ви за съветите поуспокоих се.Отивам да къпя малкия и пак ще пиша.Вигантол и аз съм на 3 капки заащото много наддавал.Хаиде до после

# 23

Мише, Миме, ако знаете що варненки и бургазлийки имаме  smile3508 Лошото че на много вече качих снимките  newsm12

Валеееее ,издъни  се  ooooh! Трябваше по-раншко да направим пъкления план  devil
 Сега ще трябва да им се подмазваме  Mr. Green  grinning039 Иначе само чакам на  лято  smile3508 newsm08

# 24
Гледам пишете за Вигантола.Ние сме на две капки.И ние се борим директно в устата, доки каза че това е най-ефективния начин за усвояване и да не пробвам друг. Да ама и при нас пада една борба и то аз не се притеснявам вътре ли, вън ли, а по-скоро да не отиде в устата някоя капка повече дето не съм видяла.

# 25
  • София

Валеееее ,издъни  се  ooooh! Трябваше по-раншко да направим пъкления план  devil
 Сега ще трябва да им се подмазваме  Mr. Green  grinning039 Иначе само чакам на  лято  smile3508 newsm08

Споко Миме, и други колажи ще има smile3521

mimeto_mss ти пък всяка сутрин ли му даваш на детето  newsm78

Аз нали съм на гости на мама и тя като е решила да не пипна нищо, сготви, нахрани детето и сега съм обявила половин час почивка преди банята на Калина, ама вие всички сте по обичайните вечерни задачи... ех няма пълно щастие  Mr. Green

Annidm, честита месечинка на Андрея и все така усмихната Heart Eyes

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 21:28 от valya_76_08

# 26
Момичета много сте бързи.Ние докъто се разходим сте стигнали 21стр.Приятна вечер.Утре ще ви дочета.

# 27

Да Rolling Eyesмного ли е

# 28
  • София

Да Rolling Eyesмного ли е

А, незнам, питам щот аз често  забравям та затова като я натисна щерката и капя .... Hug

# 29
 JoyТо на мен така докторите са ми казали.А за забравянето, каза ако испусна или ако е много гладен и преценя че няма да издържи 30 мин, да гледам да дам преди следващо хранене, като са минали поне 2 часа от предното и имам поне 30мин преди следващото  Joy А ти ме шашна като пита, викам си тея моите доктори пак "у...ха пейзажа"... Joy

Общи условия

Активация на акаунт